somekindofgrinder wrote:
1.ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (και οχι επαγγελματιων αριστερο-φοιτητο-πορειαρχων ή εργατοπατερων)...ακομα κια μια καλη φτανει,αρκει να κατεβουν πχ 1.000.000 κοσμος στην Αθηνα μπροστα απο τη Βουλη.
Καλά δεν είναι τόσο απλό να κατεβάσει κάποιος 1.000.000 ανθρώπους...
Ένα μεγάλο μέρος θα προτιμήσει τον καναπέ του.
Η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί. Επειδή κάποιος κατεβαίνει σε πορείες(σε σταθερή βάση) είναι αριστερο-φοιτητο-πορειαρχης? Δεν κατεβαίνει σαν πολίτης?
Η πλάκα είναι που κατηγορείτε πάρα πολλοί την αριστερά ως "ανεπαρκή" κτλ. Περιμένετε να προτείνει κάποια διαφορετική λύση από αυτές που ήδη προτείνει? Αφού οι περισσότεροι δεν πιστεύουν(ούτε εγώ) σε αυτό το οικονομικό-κοινωνικό-πολιτικό σύστημα είναι προφανές ότι οι λύσεις που θα προτείνουν θα ξεφεύγουν και θα θεωρούνται "αβάσιμες", "ακραίες" κτλ από αυτό.
Παρόλαυτα δεν νομίζω να έχει μείνει στο "μάη του '68"(τόση απαξίωση?) κτλ που ειπώθηκαν παραπάνω.
Και αν εγώ κατηγορώ κάτι την επίσημη -κοινοβουλευτική- αριστερά είναι η αστικοποίηση της..
Για τη δέσμευση των καταθέσεων που είπατε παραπάνω. Έχει γίνει πρόσφατα στην Αργεντινή(και δεν ήταν κάποια φτωχή χώρα..) με την οικονομική κατάρρευση της, το ΔΝΤ κτλ(ουσιαστικά ίδιο σενάριο με την γελλάδα..διαφθορά, κέρδη και money για τους λίγους, ξεπουλήματα).
Να γίνει εδώ προς το παρόν δεν νομίζω(όπως δεν θα αυξανόταν το φπα, όπως όταν πήρε τα πρώτα μέτρα που δεν θα έπαιρναν άλλα, το ίδιο και με τα δεύτερα, όπως όπως όπως όπως..).
Ανυπομονώ να δω την κοινωνική(και όχι μόνο) κατάσταση της χώρας μέχρι το τέλος του έτος και σε βάθος 2 χρόνων..