Γ.Σ. Μηχανολόγων 30/8/2011
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων 30/8/2011
κατά πόσο υπάρχει πιθανότητα να χαθεί το εξάμηνο ;
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
να χαθεί το εξάμηνο? πιο πιθανό να χαθεί η εξεταστική αλλά δεν νομίζω και το εξάμηνοZISISMITROS wrote:κατά πόσο υπάρχει πιθανότητα να χαθεί το εξάμηνο ;
Rock on buddies...
Μπράβο στην κοπελιά που είχε τα κότσια να κατεβάσει πλαίσιο μόνη της!
lllllllllllllllike a glove
να χαθεί η εξεταστική τελείως ή να πάει πιο μετά ?
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
dunno.. ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει ή να ήταν στην σχολή αν ξανασυνέβει κάτι αντίστοιχο για σίγουραZISISMITROS wrote:να χαθεί η εξεταστική τελείως ή να πάει πιο μετά ?
Rock on buddies...
Από εμπειρία απίθανο και τα δύο. Τουλάχιστον για όσους από μας έχουν ζήσει για να διηγούνται τριπλή εξεταστική...
Τελευταία φορά που χάθηκε εξάμηνο, απ' όσα έχω ακούσει, ήταν το μακρινό 1980-κάτι πάντως.
Τελευταία φορά που χάθηκε εξάμηνο, απ' όσα έχω ακούσει, ήταν το μακρινό 1980-κάτι πάντως.
"First comes smiles, then lies. Last is gunfire."
Roland Deschain of Gilead
Roland Deschain of Gilead
-
- MechEng Seeder
Για τη Γ.Σ. της ερχόμενης Τρίτης έχει ακούσει κάποιος αν πρόκειται να γίνει πρόταση για κατάληψη ξανά;
-
- MechEng Seeder
είναι σίγουρο ότι θα γίνει νέα Γ.Σ.; Θέλω να πω ότι και παλιότερα (στο περασμένο εαρινό εξάμηνο) κέρδισε κάποια Γ.Σ. ένα πλαίσιο που είχε στις αποφάσεις του πως θα γίνει νέα Γ.Σ. μετά από μια εβδομάδα, αλλά τελικά δεν είχε γίνει εκείνη η νέα Γ.Σ...
-
- MechEng Seeder
Αν θυμάμαι καλά δεν πρέπει να έγινε διότι δεν είχε κόσμο...
- ShadowMech
- Praetorian
Α, ετσι για το πω και εδω, πουθενα στο καταστατικο δε λεει οτι η Γ.Σ. εχει τη δικαιοδοσια να κηρυξει αλλη Γ.Σ.. Εκτακτη Γ.Σ. γινεται μονο με υπογραφες, και εγκριση αυτων απο το Δ.Σ.
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don