Παραιτείται ο πρύτανης του ΕΜΠ κ. Σιμόπουλος;
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Παραιτείται ο πρύτανης του ΕΜΠ κ. Σιμόπουλος;
Παραιτήθηκε ο πρύτανης του ΕΜΠ Σίμος Σιμόπουλος;
Την γνωστοποίησή του πως παραιτείται από το από το αξίωμα του πρύτανη έκανε πριν από λίγη ώρα γνωστό ο Σίμος Σιμόπουλος, κατά την διάρκεια της Συγκλήτου, όπου εξετάστηκαν αρκετά θέματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες των parapolitika, ο Σίμος Σιμόπουλος δέχθηκε αρκετές πιέσεις σε διάφορους τομείς και δήλωσε πως παραιτείται, προκαλώντας πονοκέφαλο και στο υπουργείο Παιδείας, καθώς ο φόβος να υπάρξει ντόμινο παραιτήσεων είναι πλέον μεγάλος.
Πάντα και σύμφωνα με πληροφορίες, το σαββατοκύριακο ενδέχεται οι προέδροι των Σχολών να τον καλέσουν να ανακαλέσει, πάντως ο ίδιος είναι έτοιμος να "φύγει" και επίσημα από την 1η Σεπτεμβρίου που ο νέος νόμος θα είναι σε ισχύ.
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetai ... fault.aspx link thanks to mama mafia..
τι λέτε?
Την γνωστοποίησή του πως παραιτείται από το από το αξίωμα του πρύτανη έκανε πριν από λίγη ώρα γνωστό ο Σίμος Σιμόπουλος, κατά την διάρκεια της Συγκλήτου, όπου εξετάστηκαν αρκετά θέματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες των parapolitika, ο Σίμος Σιμόπουλος δέχθηκε αρκετές πιέσεις σε διάφορους τομείς και δήλωσε πως παραιτείται, προκαλώντας πονοκέφαλο και στο υπουργείο Παιδείας, καθώς ο φόβος να υπάρξει ντόμινο παραιτήσεων είναι πλέον μεγάλος.
Πάντα και σύμφωνα με πληροφορίες, το σαββατοκύριακο ενδέχεται οι προέδροι των Σχολών να τον καλέσουν να ανακαλέσει, πάντως ο ίδιος είναι έτοιμος να "φύγει" και επίσημα από την 1η Σεπτεμβρίου που ο νέος νόμος θα είναι σε ισχύ.
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetai ... fault.aspx link thanks to mama mafia..
τι λέτε?
Rock on buddies...
- Adramelch
- MechEng Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Re: Παραιτείται ο πρύτανης του ΕΜΠ κ. Σιμόπουλος
Ώστε γι'αυτό έγινε το σκηνικό το πρωί. Για όσους δεν ήταν εκεί, σε κάποια φάση έκανε διάλειμμα η Σύγκλητος και ο Σιμόπουλος απλά δεν επέστρεψε ποτέ.
I'm a horny engineer Leonard. I never joke about maths or sex.
- Kitharistas
- Praetorian
άρα ισχύει.. και θα γίνουν πρυτανικές εκλογές? θα αναλάβει η Μοροπούλου? ή θα μπει άλλος φυτευτός?
Rock on buddies...
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
γιατί είναι πονοκέφαλος???προκαλώντας πονοκέφαλο και στο υπουργείο Παιδείας, καθώς ο φόβος να υπάρξει ντόμινο παραιτήσεων είναι πλέον μεγάλος.
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
για ποια θέματα δέχθηκε πίεση?
- Adramelch
- MechEng Seeder
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Σιμόπουλος είχε πει κάτι του στυλ "Εγώ το Πολυτεχνείο δεν το κλείνω." οπότε ίσως απλά να παίζει παιχνίδια για να δείξει την αντίθεση του στην απόφαση της Συγκλήτου.
- mama mafia
- MechEng Seeder
πολύ πιθανόν και να ισχύει δεν παραιτείται έτσι εύκολα ένας πρύτανης.Adramelch wrote:Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Σιμόπουλος είχε πει κάτι του στυλ "Εγώ το Πολυτεχνείο δεν το κλείνω." οπότε ίσως απλά να παίζει παιχνίδια για να δείξει την αντίθεση του στην απόφαση της Συγκλήτου.
κοτνοζυγώνει η 1 σεπτεμβρίου όμως οποτε θα δούμε
Leave the gun. Take the cannoli
Aν είχε πει οτι δεν το κλείνει, πώς βγήκε ομόφωνη απόφαση συγκλήτου;Adramelch wrote:Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Σιμόπουλος είχε πει κάτι του στυλ "Εγώ το Πολυτεχνείο δεν το κλείνω." οπότε ίσως απλά να παίζει παιχνίδια για να δείξει την αντίθεση του στην απόφαση της Συγκλήτου.
- Adramelch
- MechEng Seeder
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν ήταν μέσα όταν τέθηκαν προς ψήφιση.
Ηρωική μορφή ο Πρύτανής μας ρε!! Απ αυτούς που κάθονται να το παλαίψουν!!
Να δούμε πως σκατά θα οργανωθεί τώρα το ακέφαλο ΕΜΠ να "αντιδράσει" στην κυβέρνηση!
Να δούμε πως σκατά θα οργανωθεί τώρα το ακέφαλο ΕΜΠ να "αντιδράσει" στην κυβέρνηση!
My life for the Horde!