και τα χρώματα του ανέμου μη σου πώ
αλλά ας σοβαρευτούμε
όλοι το ξεχνάνε , κάποιοι δεν το θεωρούν καν χρώμα αλλα ειναι
Χρώματα
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- mama mafia
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Χρώματα
Leave the gun. Take the cannoli
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
αυτό ;
(το ξέρω ότι είσαι ονλάιν , λογικά γύρισες αθήνα , και ξαναξεκίνησες μαθήματα στην παραπαιδεία και πηγαίνεις πάλι στα Γκούντις για να χρησιμοποιήσεις το μπάνιο και στην γραμματέα για να της πεις ότι δεν τα σηκώνεις εσύ αυτά , δεν το μπορείς να σε αντικρύζει φιλικά , εσύ απαίτησες να μάθεις ημερομηνία έναρξης και αυτή σου απάντησε ειρωνικά , αλλά έχει τόσο ωραία μάτια θεέ μου , θέλεις στο δίωρο που περιμένεις τον ^%&*( να της το πεις , αλλά είσαι πια δεσμευμένος με μια Λεσβία που δεν φέρνει την φίλη της στο κρεβάτι και αναρωτιέσαι έτσι είναι η ζωή ; θα πάρω μια διπλωματική , θα φύγω Ευρώπη για να γλιτώσω τον στρατό και τις ίδιες φάτσες που δεν μεγάλωσαν ποτέ , αλλάζουνε ψυχολόγους και μάρκα τσιγάρων , μουσικά γούστα και επιχειρήματα για την αστική επανάσταση αλλά μένουν πάντα παιδιά , θες να μεγαλώσεις , να φύγεις , να πετάξεις ψηλά στα έγκατα του c***n αλλά δεν ξέρεις αν εκείνη θα καταλάβει , δεν ξέρει ότι σιχάθηκες την παραπαιδεία , τις ίδιες γωνιές στην Σχολή , την ίδια φτερούγα κοτόπουλου για μεσημεριανό , τα ίδια κοκτέιλ και τα ίδια θερινά σινεμά που ο Ντενίρο εξαργυρώνει το παρελθόν του και η Μπελούτσι τα γιόγκα της , και γύρισες στην Αθήνα να μου πεις ότι φεύγεις αλλά εγώ θα μείνω , δεν είμαι ο κατάλληλος να σου πω φύγε , δεν είμαι αρκετά δυνατός να σου πω μείνε για αυτό θα πιω ένα μοχίτο στην υγειά σου και θα πάρω στα γκούντις τηλ να μαζέψουν τον μαλ$κα που πάει στην πλαστική τουαλέτα χωρίς να ακούσει την πλαστική μουσική σας , να φάει το πλαστικό φαγητό σας βρίζοντας τα πλαστικά μάτια της γραμματέως
(μια και είπα τέως
μην ξαναβάλεις βασιλικό στο μοχίτο , μόνο μέντα)
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
το οτι η κουκουρα ποσταρε το ΑΣΠΡΟ για χρώμα ειναι τυχαιο;
α)Με τη σειρα μου ποστάρω το ΜΠΛΕ
β)προτεινω να μεταφερερθει στο "ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ"
α)Με τη σειρα μου ποστάρω το ΜΠΛΕ
β)προτεινω να μεταφερερθει στο "ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ"
- Kitharistas
- Praetorian
γιατί?Enositis21 wrote:β)προτεινω να μεταφερερθει στο "ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ"
δεν θυμάμαι αν κανείς μίλησε για καυτερές κόκκινες πιπεριές
Rock on buddies...
- mama mafia
- MechEng Seeder
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
καφέ(ς)
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
YELLOW
γαλάζιο!
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder