βασιλη μιλαω γ πραγματικο χρημα και οχι πιστωτικο,εχεις δικιο οτι βασιζομαστε στο πιστωτικο χρημα που πραγματι μπορει να ειναι τοσο οσο λεει ο φιλος πιοπανω ,αλλα το πραγματικο ειναι πολυ μα πολυ λιγοτερο (σ αυτο το σημειο ηταν η επισημανση μου)vasilis_91 wrote:Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Το αντίθετο ισχύει. Το σύστημά μας λέγεται ΧΡΗΜΑΤΟ-ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ. Που σημαίνει ότι όσο μεγαλύτερη ποσότητα χρήματος κυκλοφορεί τόσο μεγαλύτερο είναι το συνολικό χρέος του πλανήτη και η δουλεία στις τράπεζες. Γενικά ΧΡΗΜΑ=ΧΡΕΟΣ. Αν ξοφλήσουν όλα τα χρέη, απλά δεν θα υπάρχει χρήμα....ιστορικός mech-eng wrote:μαγκες μηπως τα νουμερα ειναι πολυ μεγαλα?αν κυκλοφορει πραγματικο χρημα 1 τετρακις εκατομμυριο εχουνε λυθει ολα τα προβληματα ολων των χωρων
Τραπεζικό σύστημα και παγκόσμια κυβέρνηση
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
Re: Τραπεζικό σύστημα και παγκόσμιαα κυβέρνηση.
- vasilis_91
- MechEng Seeder
Αν δεν κάνω λάθος, αρχικά ειπώθηκε η λέξη "περιουσία"... Η περιουσία των Rothchild μπορεί να είναι τόσο μεγάλη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι μιλάμε αναγκαστικά για χρήμα. Ούτως ή άλλως δεν νομίζω ότι η FED, η JP Morgan, οι Rockfeller και όλοι αυτοί εκτιμούν το χρήμα ως "περιουσία"...ιστορικός mech-eng wrote:βασιλη μιλαω γ πραγματικο χρημα και οχι πιστωτικο,εχεις δικιο οτι βασιζομαστε στο πιστωτικο χρημα που πραγματι μπορει να ειναι τοσο οσο λεει ο φιλος πιοπανω ,αλλα το πραγματικο ειναι πολυ μα πολυ λιγοτερο (σ αυτο το σημειο ηταν η επισημανση μου)vasilis_91 wrote:Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Το αντίθετο ισχύει. Το σύστημά μας λέγεται ΧΡΗΜΑΤΟ-ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ. Που σημαίνει ότι όσο μεγαλύτερη ποσότητα χρήματος κυκλοφορεί τόσο μεγαλύτερο είναι το συνολικό χρέος του πλανήτη και η δουλεία στις τράπεζες. Γενικά ΧΡΗΜΑ=ΧΡΕΟΣ. Αν ξοφλήσουν όλα τα χρέη, απλά δεν θα υπάρχει χρήμα....ιστορικός mech-eng wrote:μαγκες μηπως τα νουμερα ειναι πολυ μεγαλα?αν κυκλοφορει πραγματικο χρημα 1 τετρακις εκατομμυριο εχουνε λυθει ολα τα προβληματα ολων των χωρων
-
- MechEng Seeder
οκ παω πασο ,απλα εγω στο μηνυμα μου ανεφερα πραγματικο χρημα γτ μου φαινονταν υπερβολικα μεγαλο το ποσο και απλα ρωτησα
προφανως μετα απο καποιο σημειο και περα και τα πολλα λεφτα μονο νουμερα σε υπολογιστες ειναι...
προφανως μετα απο καποιο σημειο και περα και τα πολλα λεφτα μονο νουμερα σε υπολογιστες ειναι...
- vasilis_91
- MechEng Seeder
Μπα και τα λίγα λεφτά μόνο σε υπολογιστές είναι..ιστορικός mech-eng wrote:προφανως μετα απο καποιο σημειο και περα και τα πολλα λεφτα μονο νουμερα σε υπολογιστες ειναι...
Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει για τα chemtrails δηλαδή αεροψεκασμούς.
Έχει γίνει έρευνα και από το discovery channel για το ζήτημα αυτό οπότε πιθανότατα δεν είναι κανένας μύθος ούτε παραμυθάκι για να γελάμε....
Έχει γίνει έρευνα και από το discovery channel για το ζήτημα αυτό οπότε πιθανότατα δεν είναι κανένας μύθος ούτε παραμυθάκι για να γελάμε....
lllllllllllllllike a glove
«Παγκόσμιο νόμισμα» προτείνει η Κίνα
"Πρέπει να εισηγηθεί η διεθνής επιτήρηση σχετικά με το ζήτημα των αμερικανικών δολαρίων και ένα νέο σταθερό και ασφαλές παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει μία επιλογή προκειμένου να αποτραπεί η πρόκληση μιας καταστροφής από μία μοναδική χώρα" πρόσθεσε.
"Πρέπει να εισηγηθεί η διεθνής επιτήρηση σχετικά με το ζήτημα των αμερικανικών δολαρίων και ένα νέο σταθερό και ασφαλές παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει μία επιλογή προκειμένου να αποτραπεί η πρόκληση μιας καταστροφής από μία μοναδική χώρα" πρόσθεσε.
Και σε ποιο καλομεταφρασμένη version.
Mechanical Engineering NTUA, 2010
MTEC ETH Zurich, 2013
Founder: https://polytexneio.gr
Founder: https://globalprep.gr
MTEC ETH Zurich, 2013
Founder: https://polytexneio.gr
Founder: https://globalprep.gr