Δεν συμμερίζομαι την αποψη ειναι καλη επιλογη ΦΥσικο-->ΕΜΠ απο επαγγελματικής αποψης.Kitharistas wrote:Αφού θέλουμε παραδείγματα ορίστε και από τους μηχανολόγους: http://www.mech.ntua.gr/gr/files/0511/k ... 0-2011.pdf
τρίτο έτος που είπε η Σοφία μπαίνουν μόνο όσοι είναι από πολυτεχνείο ή έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο, εκτός κι αν το δεύτερο έτος θεωρείται προχωρημένο έτος, οπότε εγώ σε λίγο θα πάρω και σύνταξη από το ΕΜΠ.. μαθηματικό φυσικό κτλ δεύτερο έτος.. σιγά το Big Deal αν κάνεις τουλάχιστον 4 χρόνια μαθηματικοφυσικές απλά σου αφαιρούν το έτος που στο πολυτεχνείο κάνεις μόνο μαθηματικοφυσικές σχεδόν.. Και σκέψου και το άλλο, τελειώνεις στα 4 χρόνια την άλλη (είσαι και πολύ γαμάουα) και μπαίνεις δεύτερο έτος πολυτεχνείο (τυπικά στο 3ο εξάμηνο αλλά τα αποτελέσματα βγαίνουν μετά την εξεταστική οπότε πάρε για αρχή ένα ωραίο +8) και σου μένουν και 4 χρόνια στο πολυτεχνείο, 23 χρονών γαϊδούρι να σπουδάζεις μέχρι τουλάχιστον τα 27 (αφού είσαι τόσο γαμάουα) άρα μέχρι τα 27 σου σε ταΐζουν οι γονείς σου για να πεις ότι σπούδασες και στο πολυτεχνείο.. (μην μου πεις ότι θα δουλεύεις κιόλας γιατί πολυτεχνείο και full time δουλειά ώστε να ζεις αυτόνομα καταλήγει σε άτοπο)..
Αλλα σιγουρα δε θα το κάνεις για να λες οτι το κανες.Πολλοί το κάνουν απο ακαδημαικό ενδιαφέρον.Ενα παιδι στο φορουμ τελειωσε ΗΜΜΥ κι ήθελε να μπει ΝΜΜ.WHATEVER που λέει και ο Ρώσσος.
Εσένα ρε τζον οι τύποι απο το Φυσικό σε πειραξαν που τελειώνουν στα 27;γιατι όχι οι τύποι απο το ΕΜΠ απο το εμπ που τελειώνουν στα 25;κανεις δεν πρέπει να πειράζει κανέναν.ο καθένας οτι γουστάρει κάνει σε οσα χρονια τελειώνει.Και σίγουρα κάποιος ο οποιος ακολουθησε τη διαδρομή Φυσικο ή μαθηματικό --->ΕΜΠ
είναι πολυ πιο φτασμένος ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ(το τονίζω επιστημονας και οχι μηχανικος) απο εναν ο οποιος τελειωσε το εμπ.
Κι επίσης ξέρετε πολυ καλα οτι πάρα πολλά μαθήματα αν οχι τα περισσότερα ειναι απλα εφαρμοσμενα μαθηματικα κι εφαρμοσμενη φυσικη.ρευστα μηχανικες κυματα παπαρες με τα οποια έχουν ήδη καταπιαστει
Τέλος πάντων ψιλοανούσιο θέμα γιατι νομίζω οτι επαγγελματικά δεν αξίζει να κανεις αυτο που είπε η σοφια...αλλα εδώ αυτη θέλει να τελειωση μηχ μηχ μετα ημμυ μετα θα τις καρφώσει για διδακτορικο στην παπαρολογια και θα φτασει 50 να μην εχει να φαει και να κανει τα πτυχια κωλοχαρτα.ηλιθια
edit:εσυ η απο πανω α)μη κλεβεις επιχειρηματα