Εγώ από την άλλη θέλω καλή σουίτα στην Μ. Βρετάννια για να στήσω το οπλάκι μου
ΠΑΣΟΚ & πέος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Don Molina
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: ΠΑΣΟΚ & πέος
Engineering is to physics and math what sex is to masturbation
- ShadowMech
- Praetorian
Ρε... ειδα και κατι κοκκινα λειζερ σημερα να στοχευουν ΜΑΤ, και σκεφτηκα ακριβως αυτο το ενδεχομενο
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
λαέ του φόρουμ μην ανησυχείς.η σωτηρία έρχεται
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
σιγά αιμοβόρε πάρε κανα νεροπίστολοDon Molina wrote:Εγώ από την άλλη θέλω καλή σουίτα στην Μ. Βρετάννια για να στήσω το οπλάκι μου
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
Επειδή όλοι ξεχνάμε, περνάει κ ο καιρός...
Παρακαλείται κάποιος admin να μεταφέρει το τόπικ στη σωστή θέση, στην τέχνη & διασκέδαση, όπου και ανήκει
Παρακαλείται κάποιος admin να μεταφέρει το τόπικ στη σωστή θέση, στην τέχνη & διασκέδαση, όπου και ανήκει