Ερωτήσεις φοιτητών προς ΠΑΣΠ-ΕΜΠ
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Λakedaimonas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Ερωτήσεις φοιτητών προς ΠΑΣΠ-ΕΜΠ
PolyteXneio FM
Φοιτητικές Εκλογές 2011
Συνέντευξη ΠΑΣΠ-ΕΜΠ
Σύνθεση:
PolyteXneio FM: Σταύρος Καΐρης "Λakedaimonas" (διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός, ΔΠΜΣ Ναυπηγών)
ΠΑΣΠ-ΕΜΠ: Χρήστος Κατσέλης (ΧΜ) & Γιώργος Στρουμπούλης (ΜΜ)
==========================================================================
Στο παρόν topic μπορούν όποιοι φοιτητές το επιθυμούν να αναρτήσουν ερωτήσεις τους προς την ΠΑΣΠ-ΕΜΠ.
Οι ερωτήσεις αυτές θα πρέπει να είναι σαφούς και συγκεκριμένου περιεχομένου, με άλλα λόγια πρέπει να είναι 2-3 γραμμές το πολύ.
Το topic θα κλειδωθεί στις 8 Μαΐου και όλες οι ερωτήσεις που θα γίνουν θα αναρτηθούν δημοσίως.
Φοιτητικές Εκλογές 2011
Συνέντευξη ΠΑΣΠ-ΕΜΠ
Σύνθεση:
PolyteXneio FM: Σταύρος Καΐρης "Λakedaimonas" (διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός, ΔΠΜΣ Ναυπηγών)
ΠΑΣΠ-ΕΜΠ: Χρήστος Κατσέλης (ΧΜ) & Γιώργος Στρουμπούλης (ΜΜ)
==========================================================================
Στο παρόν topic μπορούν όποιοι φοιτητές το επιθυμούν να αναρτήσουν ερωτήσεις τους προς την ΠΑΣΠ-ΕΜΠ.
Οι ερωτήσεις αυτές θα πρέπει να είναι σαφούς και συγκεκριμένου περιεχομένου, με άλλα λόγια πρέπει να είναι 2-3 γραμμές το πολύ.
Το topic θα κλειδωθεί στις 8 Μαΐου και όλες οι ερωτήσεις που θα γίνουν θα αναρτηθούν δημοσίως.
Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes chaos. I’m an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It’s fair.
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua
- giwrgos_pap
- Captain
Re: Ερωτήσεις φοιτητών προς ΠΑΣΠ-ΕΜΠ
"Γιατί κάποιος να θέλει να γραφτεί στην ΠΑΣΠ; Τι όφελος έχει κάποιος που οργανώνεται ως ΠΑΣΠίτης σε σχέση με τον απλό ανένταχτο φοιτητή;"
Γιατι η πασπ λέει ότι είναι ανεξάρτητη του πασόκ και το πασόκ την αναφέρει σαν φοιτητική του παράταξη?
''Γιατί πιστεύετε πως η ΠΑΣΠ δεν εμπνέει κανένα σεβασμό στις υπόλοιπες παρατάξεις, όπως φαίνεται στις γενικές συνελεύσεις, ενω επίσης δεν αριθμεί πολλά μέλη? Ποιό ρόλο αναλαμβάνει στο ΕΜΠ?''
mysterious wrote:Από ένα πορνόγερο ως και του λόγου σας, περίμενα να αποφεύγατε αυτή την στενωπό! Όμως, αν και ραμολί, επιδίδεστε, λίαν επιτυχώς, στο κασκαντεριλίκιον!!! Γι'αυτό σας αρμόζει ένα ΕΥΓΕ για το κοινωνικόν έργον που επιτελείτε! RESPECT, βοήθειά μας!!!!
Γράφω για την ΠΑΣΠ ναυπηγών.Εαν δεν ειναι υπευθυνο το παιδι για την ΠΑΣΠναυπηγων στη συνεντευξη ας σβηστει
"Περσυ η ΠΑΣΠ έσπασε την πρωτοκαθεδρία της ΔΑΠ μετα απο 20 και πλέον χρόνια στους ΝΜΜ.Προφανώς οι φοιτητές το επέλεξαν αυτο γιατί κάτι στην πολιτική της ΔΑΠ σε κάτι δεν τους άρεσε.Που διαφοροποιήθηκε λοιπον η πολιτική της ΠΑΣΠ;Ποια τα επιτεύγματα της τον ένα αυτο χρόνο;Γιατι να την ψηφίσω ώστε να επανεκλεγεί;"
"Περσυ η ΠΑΣΠ έσπασε την πρωτοκαθεδρία της ΔΑΠ μετα απο 20 και πλέον χρόνια στους ΝΜΜ.Προφανώς οι φοιτητές το επέλεξαν αυτο γιατί κάτι στην πολιτική της ΔΑΠ σε κάτι δεν τους άρεσε.Που διαφοροποιήθηκε λοιπον η πολιτική της ΠΑΣΠ;Ποια τα επιτεύγματα της τον ένα αυτο χρόνο;Γιατι να την ψηφίσω ώστε να επανεκλεγεί;"
- Doublecore
- Praetorian
"Ως ΠΑΣΠ πιστευετε πως το προγραμμα σπουδων των σχολων του ΕΜΠ ειναι αυτο που πρεπει να ειναι?Τι αλλαγες προτιθεστε να προτεινετε για την αλλαγη του στις σχολες του ΕΜΠ με σκοπο την βελτιωση του σε επιπεδο περιεχομενου μαθηματων, ποιοτητας διδασκαλιας και καλυτερης συνδεσης με την αγορα εργασιας?"
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΣΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΣΠ 1) ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ή 2) ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ;
η ζωή είναι η κόλαση ή ο παράδεισος
ο κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα επιλογής ή του ενός ή του άλλου.....
ο κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα επιλογής ή του ενός ή του άλλου.....
-
- MechEng Seeder
Ερώτηση 1: Η πασπ ή η δαπ κάνει τα καλύτερα party?
Ερώτηση 2: Η δαπ πάει ρουβά. Η πασπ πως θα "απαντήσει" σε αυτή την πρόκληση?
Ερώτηση 3: Πόσα μου δίνουν για να τους ψηφίσω?
Ερώτηση 4: Άμα μπω στην πασπ θα μου κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα σε μαγαζί της επιλογής μου με μπουκάλι κερασμένο? Θα μου κλείσει εισιτήρια αεροπλάνου πήγαινε-έλα για ένα ταξίδι που θέλω να κάνω?
Τουλάχιστον να έχει νόημα το "Μαζί τα φάγαμε"...
Ερώτηση 4: Άμα μπω στην πασπ θα μου κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα σε μαγαζί της επιλογής μου με μπουκάλι κερασμένο? Θα μου κλείσει εισιτήρια αεροπλάνου πήγαινε-έλα για ένα ταξίδι που θέλω να κάνω?
- Spyrοs
- Praetorian
Σοβαρευτείτε και κάντε σωστές ερωτήσεις. Η ειρωνεία και η απαξίωση δεν οδήγησαν ποτέ πουθενά.koukoulomenos wrote:Ερώτηση 1: Η πασπ ή η δαπ κάνει τα καλύτερα party?
Προετοιμασία για Μεταπτυχιακές Σπουδές
GRE - GMAT - TOEFL- IELTS
Κατεχάκη 17, Αθήνα - 210.6910882
website: https://globalprep.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/globalprep
e-mail: info@globalprep.gr
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
σχετικά με την πασπ των ναυπηγών, μιας και θα έχετε τις ερωτήσεις 2 μέρες νωρίτερα, ρωτήστε κάποιον υπεύθυνο :p
πέρσι η πασπ βγήκε πρώτη στις εκλογές του συλλόγου, παρ'όλα αυτά στις συνελεύσεις δεν στηρίχτηκε ανάλογα, με αποτέλεσμα είτε να έχει μεγάλη διαφορά ψήφων από ΔΑΠ και ΕΑΑΚ είτε να μην κατεβάζει πάντα πλαίσιο.
Τι θεωρείτε ότι άλλαξε σε σχέση με πέρσι? γιατί πιστεύετε ότι δεν υπάρχει στήριξη?
πέρσι η πασπ βγήκε πρώτη στις εκλογές του συλλόγου, παρ'όλα αυτά στις συνελεύσεις δεν στηρίχτηκε ανάλογα, με αποτέλεσμα είτε να έχει μεγάλη διαφορά ψήφων από ΔΑΠ και ΕΑΑΚ είτε να μην κατεβάζει πάντα πλαίσιο.
Τι θεωρείτε ότι άλλαξε σε σχέση με πέρσι? γιατί πιστεύετε ότι δεν υπάρχει στήριξη?
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.