μπα έχει και ρόντεο το τέξαςEnositis21 wrote:οχι θιχτηκε ο νανοπουλος που δεν καλεσαν εκεινονmama mafia wrote:έχεις δίκιο. μάλλον παρεξηγήθηκα που δεν κάλεσαν εμένα.
Πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- mama mafia
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Leave the gun. Take the cannoli
Δεν με νοιαζει αν κουραζω... ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΥΖΙΑ Ο ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ? ολο για την ενοποιημενη θεωρια λεει.
Λες.... φετιχ με την ενοποιημενη θεωρια και την κοσμικη φυσικη? μπα.
Λες.... φετιχ με την ενοποιημενη θεωρια και την κοσμικη φυσικη? μπα.
Spoiler: show
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
μπορείς να ελπίζεις , αν κάνεις μια πλαστική ήθουςmama mafia wrote:έχεις δίκιο. μάλλον παρεξηγήθηκα που δεν κάλεσαν εμένα.
Spoiler: show
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- Minus
- MechEng Seeder
δεν νομιζω οτι εγινε κατι το τρομερο. μην δαιμονοποιουμε τα παντα..
Senatus Populusque Romanus
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power
-
- MechEng Seeder
Σωστός ο Minus... Θα μπορούσαν ακόμα χειρότερα να μιλάνε από το βήμα... καθηγητές για τα φετίχ και ειδικά για τον σαδισμό και την ηδονή του κοψίματος. Θα μπορούσαν να αναλύσουν τη μεθυστική ηδονή του να βάζεις 4 σε φοιτητή (χωρίς απαραίτητα να τον έχεις στα 4)...Minus wrote:δεν νομιζω οτι εγινε κατι το τρομερο. μην δαιμονοποιουμε τα παντα..
Το μόνο μεμπτό είναι ότι μια κινηματογραφική λέσχη διοργανώνει επειδή γουστάρει ολόκληρο φεστιβαλ μέσα στο πανεπιστήμιο. Αλλιώς αν ήταν καμια ημερίδα διοργανωμένη από φοιτητές θά'ταν όλα οκ
- ShadowMech
- Praetorian
Ενταξει... τουλαχιστον αυτη δε χρειαζοταν powerpoint για να διαβαζει απο μεσα το μαθημα με νυσταγμενο υφος... Και μπορεσε να κρατησει το ενδιαφερον του ακροατηριου για 4 ολοκληρες ωρες, οχι σα μερικους που στα 20 λεπτα βαρας ενεσεις.
Και ναι οταν γινονται legalise party κανονικοτατα, η διαλεξη για τα φετιχ μας μαρανε...
Τυπικοτητες και δηθενιες... Και γιατι να μην επιτραπει δηλαδη γαμω τον πουριτανισμο μου μεσα? Δε καταλαβα... Στις συνελευσεις χειροτερες μαλακιες ακουμε, και πολυ πιο συχνα!
Και ναι οταν γινονται legalise party κανονικοτατα, η διαλεξη για τα φετιχ μας μαρανε...
Τυπικοτητες και δηθενιες... Και γιατι να μην επιτραπει δηλαδη γαμω τον πουριτανισμο μου μεσα? Δε καταλαβα... Στις συνελευσεις χειροτερες μαλακιες ακουμε, και πολυ πιο συχνα!
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
είμαι απασχολημένος , ψάχνω το υλικό της διάλεξης σε χάι ντεφινίσιονHarisSukhoi wrote:Κουκουλοφλώρε απογοητεύτηκα, περίμενα επική παρέμβαση...
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Θα διαπρεψω!!!
Σιγα και που μιλησε τι?
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΥ..... τεσπα δν το ξανα ουγκαλιαζω...
Σιγα και που μιλησε τι?
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΥ..... τεσπα δν το ξανα ουγκαλιαζω...
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- blackjohnny
- MechEng Seeder
σωστός φίλε..!Σαγιά ή Ηλέκτρα..?εδώ σας θέλω..ShadowMech wrote:Ενταξει... τουλαχιστον αυτη δε χρειαζοταν powerpoint για να διαβαζει απο μεσα το μαθημα με νυσταγμενο υφος... Και μπορεσε να κρατησει το ενδιαφερον του ακροατηριου για 4 ολοκληρες ωρες, οχι σα μερικους που στα 20 λεπτα βαρας ενεσεις.
relax..it's over...you belong to me....