μπρρρρρρρρρ.....all. koukoulofloros wrote:κάποια μέρα θα κατηγορηθείς απροκάλυπτα και δημοσίως για αναίτια κατασπατάληση χώρου των serversΔιάτανος wrote:Άσε το παιδί να εκδηλώσει την εφηβεία του.
ΠΑΣΟΚ & πέος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: ΠΑΣΟΚ & πέος
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
Οποιος βριζει το Γιωργο ειναι ΝΔ
Οποιος βριζει τον ΚΩστα ειναι ΠΑΣΟΚ
Οποιος βριζει την παπαριγα τι ειναι;
Οποιος βριζει τον ΚΩστα ειναι ΠΑΣΟΚ
Οποιος βριζει την παπαριγα τι ειναι;
- Vasilis
- Second Lieutenant
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
ΣωστόςEnositis21 wrote:Οποιος βριζει την παπαριγα τι ειναι;
Αφιερωμένο στο λεκτικό πόλεμο Διάτανου-Βασίλη..
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
προτιμώ εγώ και ο μπίλυς να είμαστε οι 2 αντιμαχόμενοι
ο διάτανος ας είναι η σαρρή
ο διάτανος ας είναι η σαρρή
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
χαλάω εγώ χατήρι στην ελενίτσα μου?
όσον αφορά την ταμπέλα του πασόκου που πολύ κομψα μου έθεσε ο βασίλειος, πραγματικά συγκινήθηκα.....μήνες επί μηνών προσευχόμουν εις τον κύριο...Θεέ μου τι είμαι?ποιός είναι ο σκοπός μου επί της γης?
ε λοιπόν την απάντηση μου έδωσε ο αδερφός βασίλειος ο μέγας
ΕΊΜΑΙ ΈΝΑΣ ΠΟΤΑΠΌΣ ΠΑΣΌΚΟΣ
ΠΑΣΌΚ ΡΕ!!!!
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
ΘΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΕΛΙΝ?
Π-Α-Σ-Ο-Κ!
Π-Α-Σ-Ο-Κ!
Ρε.... Ο,τι νανε δλδ... ο,τι νανε! ο,τι νανε ομως!
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- mixalishp2
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Πραγματικα...και μετα σου λεει αλλαγη.Πως ρε???Με τα μυαλα των γωνεων μας φυτεμενα στα κεφαλια μας???HarisSukhoi wrote:O tempora! O mores!
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
μπορούμε να κάνουμε ότι και αυτοί , μπορούμε να κάνουμε και ακριβώς το αντίθετο από αντίδραση - τα λέει και ο φρώυντmixalishp2 wrote:Πραγματικα...και μετα σου λεει αλλαγη.Πως ρε???Με τα μυαλα των γωνεων μας φυτεμενα στα κεφαλια μας???
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti