Ααα ρε σοφια ΘΕΑΑΑΑΑ!!! Πες ταααmama mafia wrote:
μην έχεις αυταπάτες καλό μου
και εκτός από τσίπιδες και ξενέρωτοι ανοίγουν και τόπικ μηχανολόγοι εραστές γιατί νομίζουν πως είναι κιόλας!
Μηχανολογοι - Εραστες
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- katerina92
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Μηχανολογοι - Εραστες
κι ομως σας πληροφορω οτι ΜΜ και ΝΜΜ εχουμε πολυ καλη φημη στην πανεπιστημιακη ερωτικη κοινοτηταkaterina92 wrote:Ααα ρε σοφια ΘΕΑΑΑΑΑ!!! Πες ταααmama mafia wrote:
και εκτός από τσίπιδες και ξενέρωτοι ανοίγουν και τόπικ μηχανολόγοι εραστές γιατί νομίζουν πως είναι κιόλας!
- Minus
- MechEng Seeder
Enositis21 wrote:κι ομως σας πληροφορω οτι ΜΜ και ΝΜΜ εχουμε πολυ καλη φημη στην πανεπιστημιακη ερωτικη κοινοτηταkaterina92 wrote:Ααα ρε σοφια ΘΕΑΑΑΑΑ!!! Πες ταααmama mafia wrote:
εγω για αλλη μια φορα δηλωνω την αντιθεση μου... σαν ατομα μπορει αλλα ασαν συνολο ΜΜ και εραστες δεν ταιριαζουν στη ιδια προταση...
Senatus Populusque Romanus
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
αυτή η έκφραση πρέπει να καταργηθεί (και όποιος συμφωνεί , κατάλαβε)Kitharistas wrote: όποιος κατάλαβε κατάλαβε
τα σύνολα απαρτίζονται από άτομα (απλά ούτε με το άτομα στέκει η πρόταση - και όποιος κατάλαβε , κατάλαβε)Minus wrote:εγω για αλλη μια φορα δηλωνω την αντιθεση μου... σαν ατομα μπορει αλλα ασαν συνολο ΜΜ και εραστες δεν ταιριαζουν στη ιδια προταση...
αυτό είναι αλήθεια , συζητιέται ότι γαμ*(όμαστε πολύ με τόση ύλη , καταλήψεις και έλλειψη καλής συγκοινωνίαςEnositis21 wrote:κι ομως σας πληροφορω οτι ΜΜ και ΝΜΜ εχουμε πολυ καλη φημη στην πανεπιστημιακη ερωτικη κοινοτητα
οι αυταπάτες είναι δείγμα φαντασίας , η φαντασία δείγμα προσπάθειας για κάτι καλύτερο και η προσπάθεια σε κάνει καλύτερο εραστή . Σταμάτα να υπονομεύεις αυτό το υπέροχο τόπικ - και όποιος κατάλαβε , να μας εξηγήσει και εμάςmama mafia wrote:μην έχεις αυταπάτες καλό μου
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Και οποιος δεν καταλαβε να καταλαβει
- katerina92
- MechEng Seeder
ΦΗΜΕΣ! Αυτά ακούγαμε και μεις πριν μπούμε στο πανμεγιστο Ε.Μ.Π. (το ονειρο κάθε αδεους γυναικειας οντοτητας:"πωπω εκει να δεις αντρες στη σειρα") Βεβαια η πραγματικότητα ειναι ομολογουμένως καπως διαφορετική... Ο τιτλος του topic παντως ολα τα λεφτα!! Συμφωνω με τον φιλο μου τον Minus..Enositis21 wrote:
κι ομως σας πληροφορω οτι ΜΜ και ΝΜΜ εχουμε πολυ καλη φημη στην πανεπιστημιακη ερωτικη κοινοτητα
δεν φταις εσυ που η σοφια βγαινει με τσιπιδες μηχανολογουςHarisSukhoi wrote:Eγώ τώρα να προσβληθώ ας πούμε?mama mafia wrote:μην έχεις αυταπάτες καλό μου
σοφια πες για τους κουβαρνταδες ναυπηγους
- Kitharistas
- Praetorian
ωχ κύκλους κάνουμεEnositis21 wrote:δεν φταις εσυ που η σοφια βγαινει με τσιπιδες μηχανολογουςHarisSukhoi wrote:Eγώ τώρα να προσβληθώ ας πούμε?mama mafia wrote:μην έχεις αυταπάτες καλό μου
Rock on buddies...
- mama mafia
- MechEng Seeder
αυτό έχω να το λέω ο enositis είναι πάντα πρόθυμος για κεράσματαEnositis21 wrote:δεν φταις εσυ που η σοφια βγαινει με τσιπιδες μηχανολογουςHarisSukhoi wrote:Eγώ τώρα να προσβληθώ ας πούμε?mama mafia wrote:μην έχεις αυταπάτες καλό μου
κατα τ'άλλα.. δεν έχω κάτι άλλο να πώ.. κάποια μέρα θα γ@μήσετε κι εσείς οι μηχανολόγοι εραστές..
there is still hope
Leave the gun. Take the cannoli
- mama mafia
- MechEng Seeder
πλάκα σας κάνω είστε πολύ γαμάτοι
κι εσύ sukhoi είσαι ο καλύτερος
κι εσύ sukhoi είσαι ο καλύτερος
Leave the gun. Take the cannoli