Kitharistas wrote:Doublecore wrote:Nad wrote:Κοψτε να κραζεται καθε φορα που γινεται γενικη συνελευση και πατηστε και σε καμια,ΑΝ σας ενδιαφερει τι παιδεια θελουν να σας δωσουν,ΚΑΙ ΑΝ θελετε να γινεται σοβαροι μηχανικοι και μορφωμενοι ανθρωποι(αν ξερετε τι παει να πει αυτο)
Θα μπορουσατε να ειστε με αυτους που τους νοιαζει να πηγαινουν τις συνελυσεις για να μην αφηνουν τον καθε ενα(υπουργο,παραταξη,προεδρο σχολης,πρυτανη κλπ) να κανει οτι του κατεβαινει...
Βγαλτε το σκασμο γιατι η αδιαφορια σας για οτι συμβαινει πιο εξω απο το σπιτι σας, σπαει τα νευρα καποιων.
Και αν τολματε ελατε στην γενικη στην γενικη συνελευση να διαμαρτυρηθειτε και οχι μεσα απο μια ιστοσελιδα.
Αλλωστε ειστε "υπερανω",θα τα βγαλετε περα με ολους!!!!!!!!!!!!
Αν εσυ πιστευεις πως μεσα απο μια συνελευση θα γινεις καλυτερος μηχανικος και πιο μορφωμενος τοτε πασο...
Επισης νομιζω οτι ειναι μια μορφη διαμαρτυριας το γεγονος οτι απο τους σχεδον 1500 εγγεγραμενους στην σχολη μας κατεβαινουν στην συνελευση το πολυ 300(και πολλους λεω...)
θα συμφωνήσω με τον doublecore.. δεν σε κάνει καλύτερο μηχανικό το να πας στην συνέλευση γιατί για να την υποστηρίζεις έτσι σίγουρα είσαι κομματικοποιημένος (κάπου στο ποστ σου κράζεις το ότι κάνουν ότι θέλουν οι παρατάξεις).. και όσο για τα νουμεράκια όσο είμαι στην σχολή η συνέλευση με την μεγαλύτερη προσέλευση ήταν μία από τις τελευταίες που την πήρε η ΔΑΠ επειδή οι φοιτητές είχαν αγανακτήσει με τις καταλήψεις και ήταν η μόνη επιλογή τους..
Σκοπος της γενικης συνελευσης ειναι να συζητιουνται θεματα που αφορουν τις σπουδες μας στην σχολη και οτιδηποτε συμβαινει στον κλαδο μου για οταν τελειωσουμε...(στο καταστατικο της γενικης συνελευσης αυτα)Δεν ειναι σημαντικο αυτο;;;;;;;;;;
Δεν εχει σκοπο η Γ.Σ. την διαφημηση των πολιτικων κομματων μεσω των παραταξεων,κατι που (θα το επαναλαβω για ακομη μια φορα)εμεις αφησαμε να γινει,αλλα ουτε ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ για το "θα κανουμε ή οχι καταληψη".Σας φαινεται λογικο να υπρχει ενας ολοκληρος θεσμος μονο για τετοιες μ@@@ουλες;;;;;!!!!!!!!!!Σιγουρα καπως μπορουμε να τον εκμεταλευτουμε προς οφελλος μας.ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ειναι ντροπη να εχεις πολιτικη συνειδηση,δλδ να συμμετεχεις σε οτι συμβαινει και να παιρνεις συλλογικες αποφασεις για θεματα που στο κατω κατω της γραφης σε αφορουν αμμεσα η εμμεσα.Και γιατι να μην κανω καλυτερη την σχολη μου αν μπορω,να αμφισβητησω οτι ηδη γινεται και υπαρχει μεσα στην σχολη;2 φορες εδωσα πανελληνιες για να περασω σε αυτην,μου αρεσουν οι μηχανολογοι και θελω να κανω το καλυτερο για την σχολη μου και για εμενα φυσικα!Θελει η αληθεια ειναι πολυ ψαξιμο και δουλεια για να το κανεις αυτο,για αυτο και λεω οτι μπορει η γ.σ. να σε κανει καλυτερο(υπευθυνο!!!).
Και λεω,ΔΕΝ παιρνω σαν παραδειγματα "πολιτικοποιημενων" ατομων τα ατομα των παραταξεων.Καμια σχεση με σοβαροτητα αυτα,κομματοσκυλα ειναι καθαρα!!!!!!!!Δεν χρειαζεται να εισαι "οπαδοποιημενος" σε παραταξη για να συμμετεχεις,να μαθαινεις τι συμβαινει στην σχολη, να δρας και να θες να ερθεις στην γενικη συνελευση.Και αν δεν ξερω,θα μαθω!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ!!!!!!!ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΜΕΙΣ!!!!
Οπως και να το κανουμε εχουμε δημοκρατικο πολιτευμα,το πανεπηστημιο εχει θεσμους δημοκρατικους οπως η Γ.Σ. και αναγκαια προυποθεση ειναι η συμμετοχη ολων για την καλη λειτουργια της(ετσι συνοπτικα).Θελει κοινους σκοπους, στοχους, συναδελφικοτητα κλπ
ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ Η Γ.Σ.!!!
Ελπιζω να καταφερα να σας δωσω να καταλαβεται τι περιπου θελω να πω(τεχνολογικη κατευθυνση, δεν ημουν καλη στις εκθεσεις!!!
)
Και παιδια!!!!!!Η απουσια απο την γενικη συνελευση σαν μορφη διαμαρτυριας οπως βλεπετε δεν εχει κανενα αποτελεσμα.ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!ΛΕΥΚΑ!!!!!!ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ!