Την παλεύει η σύνδεσή σας?
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- mama mafia
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Την παλεύει η σύνδεσή σας?
Δεν την παλεύει ειδικά όταν πάω να κάνω εκπομπή.
conn-x
ίσως βέβαια να φταίει και ο τρόπος που το παίρνω (powerline) γιατί όταν συνδέομαι απευθείας απ'το modem σπάνια έχω προβλήματα.
conn-x
ίσως βέβαια να φταίει και ο τρόπος που το παίρνω (powerline) γιατί όταν συνδέομαι απευθείας απ'το modem σπάνια έχω προβλήματα.
Leave the gun. Take the cannoli
δε θελει κοπο θελει τροπο...mama mafia wrote: ίσως βέβαια να φταίει και ο τρόπος που το παίρνω
- mama mafia
- MechEng Seeder
Αμάν πια πρέπει να προσέχω ό,τι λέω γιατί μου τη φυλάς!Enositis21 wrote:δε θελει κοπο θελει τροπο...mama mafia wrote: ίσως βέβαια να φταίει και ο τρόπος που το παίρνω
Για πές εσύ που το παίρνεις καλά,,
google έχει server στο αμέρικα, οπότε 74ms είναι τέλειο, όχι απλά καλό..ballas38 wrote:Το θεμα ειναι τα pings .
Με 74ms στο google που πας?
Κατα τ' άλλα, όλοι conn-x ρε σεις? ντροπή!
mamamafia, γιατί powerline? υπάρχουν και τ ασύρματα...
ναι αλλα ειναι καρκινος...κι εγω ασυρματο εχω αλλα σκετομαι να το αλλαξω...dpunis wrote:google έχει server στο αμέρικα, οπότε 74ms είναι τέλειο, όχι απλά καλό..ballas38 wrote:Το θεμα ειναι τα pings .
Με 74ms στο google που πας?
Κατα τ' άλλα, όλοι conn-x ρε σεις? ντροπή!
- mama mafia
- MechEng Seeder
είναι αρκετά μακριά απ'το δωμάτιό μου το router.. δυστυχώς
Σοφια στο σταθερο έχεις ΟΤΕ;mama mafia wrote:είναι αρκετά μακριά απ'το δωμάτιό μου το router.. δυστυχώς
Επισης σοφια δες το απο την θετικη πλευρα...τωρα που με γνωρισες θα σκεπτεσαι πριν ανοιξεις το στομα σου...
- mama mafia
- MechEng Seeder
Ναι.Enositis21 wrote: Σοφια στο σταθερο έχεις ΟΤΕ;
Επισης σοφια δες το απο την θετικη πλευρα...τωρα που με γνωρισες θα σκεπτεσαι πριν ανοιξεις το στομα σου...
Εμένα μ'αρέσει να μιλάω αβίαστα χωρίς περιορισμούς. Άσε με να εκφραστώ ελεύθερα!
Αν δεν έχεις ασύρματο τηλέφωνο, ούτε ο γείτονας σου, έχεις καταργήσει το κινητό, και κανένας δεν έχει ασύρματο στην ευρύτερη περιοχή, το συζητάμε.. το καλύτερο βέβαια είναι δομημένη καλωδίωση[ειδικά από άποψη απόδοσης], αλλά ποιος φτιάχνει στην Ελλάδα..Enositis21 wrote:ναι αλλα ειναι καρκινος...κι εγω ασυρματο εχω αλλα σκετομαι να το αλλαξω...dpunis wrote:
Δεν ισχυει οτι συμβαλλει στην εμφανιση καρκινου;εγω έτσι διαβασα...