Αν έμπαινα και το έβλεπα σε σπίτι αυτό θα έχανα πάσα ιδέα...master wrote:Απλά κορυφή.who wrote:Γαμεί;Kitharistas wrote:πόσο κάψιμο μηχανολόγου?
Γαμεί.
Κάτι τέτοιοι τύποι σκάνε στα πανεπιστήμια με αλυσοπρίονα και αρχίζουν και κουρεύουν κόσμο
Αν έμπαινα και το έβλεπα σε σπίτι αυτό θα έχανα πάσα ιδέα...master wrote:Απλά κορυφή.who wrote:Γαμεί;Kitharistas wrote:πόσο κάψιμο μηχανολόγου?
Γαμεί.
Πάντως σωματοδομή έχουν ίδια με τη σοφία.crouch wrote:Μεχρι αποδείξεως του εναντίου, το μωρό μπορεί να είναι αγοράκι..Enositis21 wrote:βρηκαμε τη σοφια σε baby version
επισης η σοφια μικρη εμοιαζε πολυ με....master wrote:Πάντως σωματοδομή έχουν ίδια με τη σοφία.crouch wrote:Μεχρι αποδείξεως του εναντίου, το μωρό μπορεί να είναι αγοράκι..Enositis21 wrote:βρηκαμε τη σοφια σε baby version
ήμουν στρουμπουλό μωρό αλλά το πήρα σε ύψος!!Enositis21 wrote:βρηκαμε τη σοφια σε baby version
σε μπερδεψε η μπλουζα μαλλον.αλλα αποκλειεται γιατι δε φοραω γυαλιαmama mafia wrote:ήμουν στρουμπουλό μωρό αλλά το πήρα σε ύψος!!Enositis21 wrote:βρηκαμε τη σοφια σε baby version
έχω κι εγώ φωτογραφία σου απ'τα παιδικά σου χρόνια
mama mafia wrote:
σε μια προσπάθεια να επαναφέρω το τόπικ σε φυσιολογικά επίπεδα