ποια τραπεζάκια ρεεε? θα τους αφήσουν.. σιγά μην εμφανιστούν στην σχολή.. σιγά μην έχουν μούτρα να βγουν ξανά έξω.. αν βγάλουν τραπεζάκια θα τους γαμήσουνε (με) !!!HarisSukhoi wrote:Είμαι πολύ ανυπόμονος να ξημερώσει η αυριανή μέρα! Θέλω να κόψω αντιδράσεις στα τραπεζάκια (αν δεν τα έχουν μαζέψει ήδη ).
Φακελώμα Φοιτητών από τη ΔΑΠ Μηχανολόγων !!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Το τέλος της ΔΑΠ Μηχανολόγων...
Rock on buddies...
Enositis21 wrote:rodrigo wrote:Άγιο το χέρι του antikommatikou...
Οι μάσκες έπεσαν!
με τετοια ορθογραφια σιγα μη μπορεις να φτιαξεις καμια σωστη κρεμαλα εσυ...χαλαρωσε τζακ αντεροβγαλτη
XAXAXAXAXA. Είναι από κεκτημένη ταχύτητα. Δεν κρατιέται.
Η ηλιθιότητα έχει όρια. Απλώς είναι πολλοί αυτοί που τα ξεπερνούν.
ρε κιθαριστα δε τα δινουν μονο στη ΔΑΠ...σε ΟΛΕΣ τις παραταξεις!ΤΑ ΠΑΝΤΑ!ειμαστε φακελωμενοΙ!μη σου πω οτι τα ξερουν κι απο πριν για να δουν τι ψηφιζουν οι πατεραδες μας...
οπότε συνάδελφε...εσύ που κατέχεις από ορθογραφία φρόντισε ο φετινός κατάλογος της ΔΑΠ να είναι καλύτερα ενημερωμένος...Enositis21 wrote:rodrigo wrote:Άγιο το χέρι του antikommatikou...
Οι μάσκες έπεσαν!
με τετοια ορθογραφια σιγα μη μπορεις να φτιαξεις καμια σωστη κρεμαλα εσυ...χαλαρωσε τζακ αντεροβγαλτη
ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ
- Kitharistas
- Praetorian
σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις η ορθογραφία είναι λεπτομέρεια παιδιά.. κι εγώ είμαι από τους πρώτους που κράζω τους ανορθόγραφους..!Enositis21 wrote:rodrigo wrote:Άγιο το χέρι του antikommatikou...
Οι μάσκες έπεσαν!
Rock on buddies...
Kitharistas wrote:ποια τραπεζάκια ρεεε? θα τους αφήσουν.. σιγά μην εμφανιστούν στην σχολή.. σιγά μην έχουν μούτρα να βγουν ξανά έξω.. αν βγάλουν τραπεζάκια θα τους γαμήσουνε (με) !!!HarisSukhoi wrote:Είμαι πολύ ανυπόμονος να ξημερώσει η αυριανή μέρα! Θέλω να κόψω αντιδράσεις στα τραπεζάκια (αν δεν τα έχουν μαζέψει ήδη ).
Άν έρθουνε θα γίνει πόλεμος ρε. Θα τους λιντσάρουνε.
- Kitharistas
- Praetorian
προφανώς.. αλλά τώρα έχουμε αποδείξεις ρε Μιχάλη.. και οι αποδείξεις λένε για την ΔΑΠEnositis21 wrote:ρε κιθαριστα δε τα δινουν μονο στη ΔΑΠ...σε ΟΛΕΣ τις παραταξεις!ΤΑ ΠΑΝΤΑ!ειμαστε φακελωμενοΙ!μη σου πω οτι τα ξερουν κι απο πριν για να δουν τι ψηφιζουν οι πατεραδες μας...
Rock on buddies...
- Vasilis
- Second Lieutenant
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Εμένα γιατί κάτι μου λέει ότι δεν θα αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ;
δεν καυτηριασα την ορθογραφια...την κρεμαλα καυτηριασα...ελεος...λες και οι αριστερες παραταξεις στις οποιες προσκειται ο φιλος μας δεν λαμβανουν καταλογους;αμα ειναι να λεει ο ενας για κρεμαλες ο ενας κομμουνια θα γινετε σαπουνια τη γαμησαμε τη συζητηση...
Αν δεν αλλάξει τίποτα είμαστε άξιοι της μοίρας μας ρε. Αν και δεν νομίζω αυτό να περάσει έτσι.Vasilis wrote:Εμένα γιατί κάτι μου λέει ότι δεν θα αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ;