Καλά για το σχόλιο του Eny, απλά το αφήνω ασχολίαστο!
Αυτό είναι το θέμα ότι δεν κάνουμε συζητήσεις... Γιατί το θέμα έχει ως εξής... Σε ρωτάει ο άλλος: τι σπουδάζεις?
Κι εσύ απαντάς: Μηχανολόγος. Και η επόμενη ερώτηση είναι: Αλήθεια, είσαι κορίτσι και είσαι μηχανολόγος και τι ακριβώς κάνεις κλπ κλπ κλπ... Και μετά απότι καταλαβαίνετε βαριέμαι τη ζωή μου με το μπλα μπλα μπλα... Σταμάτησα να λέω ότι είμαι μηχανολόγος και λέω ότι είμαι γυμνάστρια και ο άλλος δεν έχει τίποτα να με ρωτήσει και μπαίνει κατ' ευθείαν στο ψητό... Και δεν κάθομαι να εξηγώ στον κάθε άσχετο τι και πως και φιλοσοφίες... Μπορεί σε κάποιες μηχανολόγες να τους αρέσει αυτό, εγώ το βαριέμαι απίστευτα... Ξέρετε πόσες φορές στη ζωή μου έχω πει τα ίδια και τα ίδια πράγματα??? Στην αρχή όλα καλά αλλά μετάαααα...... Βέβαια για τα αγόρια είναι αλλιώς γιατί είναι ένας τρόπος να πουλήσετε μούρη... Λέτε εκεί τις βλακείες σας και τις ορολογίες τις περίεργες και η άλλη σας κοιτάει λες και είστε οι θεοι...
Μηχανολογοι - Εραστες
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
Re: Μηχανολογοι - Εραστες
Μη μου τους κύκλους τάραττε!
Αρχιμήδης
Αρχιμήδης
μα ελα πες την αληθεια δεν ακουγεται πολυ ωραιο τοkaterinaki2006 wrote:Καλά για το σχόλιο του Eny, απλά το αφήνω ασχολίαστο!
Αυτό είναι το θέμα ότι δεν κάνουμε συζητήσεις... Γιατί το θέμα έχει ως εξής... Σε ρωτάει ο άλλος: τι σπουδάζεις?
Κι εσύ απαντάς: Μηχανολόγος. Και η επόμενη ερώτηση είναι: Αλήθεια, είσαι κορίτσι και είσαι μηχανολόγος και τι ακριβώς κάνεις κλπ κλπ κλπ... Και μετά απότι καταλαβαίνετε βαριέμαι τη ζωή μου με το μπλα μπλα μπλα... Σταμάτησα να λέω ότι είμαι μηχανολόγος και λέω ότι είμαι γυμνάστρια και ο άλλος δεν έχει τίποτα να με ρωτήσει και μπαίνει κατ' ευθείαν στο ψητό... Και δεν κάθομαι να εξηγώ στον κάθε άσχετο τι και πως και φιλοσοφίες... Μπορεί σε κάποιες μηχανολόγες να τους αρέσει αυτό, εγώ το βαριέμαι απίστευτα... Ξέρετε πόσες φορές στη ζωή μου έχω πει τα ίδια και τα ίδια πράγματα??? Στην αρχή όλα καλά αλλά μετάαααα...... Βέβαια για τα αγόρια είναι αλλιώς γιατί είναι ένας τρόπος να πουλήσετε μούρη... Λέτε εκεί τις βλακείες σας και τις ορολογίες τις περίεργες και η άλλη σας κοιτάει λες και είστε οι θεοι...
"Ναυπηγος μηχανολογος μηχανικος στο εθνικο μετσοβιο πολυτεχνειο"; :Ρ
η αλλη εκεινη την ωρα σκεφτεται αχ αυτος θα εχει και καμπριο :Ρ
- Spyrοs
- Praetorian
Με έχουν ρωτήσει αν οδηγώ κάθε μέρα μέχρι το Μέτσοβο για να πάω στη Σχολή ...Enositis21 wrote: μα ελα πες την αληθεια δεν ακουγεται πολυ ωραιο το
"Ναυπηγος μηχανολογος μηχανικος στο εθνικο μετσοβιο πολυτεχνειο"; :Ρ
Οπότε το απλό "Μηχανικός στο Πολυτεχνείο" δουλεύει καλύτερα. Αν ο άλλος είναι σχετικός/ενδιαφέρεται θα ρωτήσει.
Προετοιμασία για Μεταπτυχιακές Σπουδές
GRE - GMAT - TOEFL- IELTS
Κατεχάκη 17, Αθήνα - 210.6910882
website: https://globalprep.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/globalprep
e-mail: info@globalprep.gr
εμενα ολοι νομιζουν οτι θα ταξιδευω...οι πιο ασχετοι με νομιζουν για μηχανικο αυτοκινητων...
- Don Molina
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Όταν δεν μπλέκεις με FSAE και κυκλοφορείς με λάδια στα χέρια και κάνεις service στο αμάξι σου στο M, τους επιβεβαιώνεται και η ψευδαίσθησηEnositis21 wrote:εμενα ολοι νομιζουν οτι θα ταξιδευω...οι πιο ασχετοι με νομιζουν για μηχανικο αυτοκινητων...
Engineering is to physics and math what sex is to masturbation
katerinaki2006 wrote:Καλά για το σχόλιο του Eny, απλά το αφήνω ασχολίαστο!
Κι εσύ απαντάς: Μηχανολόγος. Και η επόμενη ερώτηση είναι: Αλήθεια, είσαι κορίτσι και είσαι μηχανολόγος και τι ακριβώς κάνεις κλπ κλπ κλπ... Και μετά απότι καταλαβαίνετε βαριέμαι τη ζωή μου με το μπλα μπλα μπλα... Σταμάτησα να λέω ότι είμαι μηχανολόγος και λέω ότι είμαι γυμνάστρια και ο άλλος δεν έχει τίποτα να με ρωτήσει και μπαίνει κατ' ευθείαν στο ψητό... Και δεν κάθομαι να εξηγώ στον κάθε άσχετο τι και πως και φιλοσοφίες... Μπορεί σε κάποιες μηχανολόγες να τους αρέσει αυτό, εγώ το βαριέμαι απίστευτα...Ξέρετε πόσες φορές στη ζωή μου έχω πει τα ίδια και τα ίδια πράγματα??? Στην αρχή όλα καλά αλλά μετάαααα...... Βέβαια για τα αγόρια είναι αλλιώς γιατί είναι ένας τρόπος να πουλήσετε μούρη... Λέτε εκεί τις βλακείες σας και τις ορολογίες τις περίεργες και η άλλη σας κοιτάει λες και είστε οι θεοι...
Σοβαρα (?) τωρα, εγω γιατι δεν τα καταφερνω τοσο καλα..?
Μπαινω στο μπαρ, τσουκου τσουκου μαζευονται τα γκομενακια τριγυρω.... "Αντε παλι" λεω απο μεσα μου.
Σιγα σιγα, καποια ξεθαρρευει και το ξεφουρνιζει: "Με τι ασχολεισαι?"
Αρχιζω εγω το παραμυθι, τους λεω οτι ειμαι κολυμβητης, γυμναστης, ραπερ και σταρ του bollywood.
Η απαντηση ειναι παντα η ιδια:
ΑΣΕ ΡΕ ΜΩΡΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!! <3 <3 <3
I am going according to plan.
eεισαι σιγουρος οτι δε φορουσες αυτη τη μπλουζα ρε μωρο; :Ρ
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
λολkaterinaki2006 wrote: Σταμάτησα να λέω ότι είμαι μηχανολόγος και λέω ότι είμαι γυμνάστρια και ο άλλος δεν έχει τίποτα να με ρωτήσει και μπαίνει κατ' ευθείαν στο ψητό...
Enositis21 wrote:μα ελα πες την αληθεια δεν ακουγεται πολυ ωραιο το
"Ναυπηγος μηχανολογος μηχανικος στο εθνικο μετσοβιο πολυτεχνειο";
λολSpyrοs wrote: Με έχουν ρωτήσει αν οδηγώ κάθε μέρα μέχρι το Μέτσοβο για να πάω στη Σχολή
και οντόπικ σχτικά με το μηχανολόγος-εραστής :
λολ
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
λολ=λαφ αουτ λαουντ;
Trist4n wrote:katerinaki2006 wrote:Καλά για το σχόλιο του Eny, απλά το αφήνω ασχολίαστο!
Κι εσύ απαντάς: Μηχανολόγος. Και η επόμενη ερώτηση είναι: Αλήθεια, είσαι κορίτσι και είσαι μηχανολόγος και τι ακριβώς κάνεις κλπ κλπ κλπ... Και μετά απότι καταλαβαίνετε βαριέμαι τη ζωή μου με το μπλα μπλα μπλα... Σταμάτησα να λέω ότι είμαι μηχανολόγος και λέω ότι είμαι γυμνάστρια και ο άλλος δεν έχει τίποτα να με ρωτήσει και μπαίνει κατ' ευθείαν στο ψητό... Και δεν κάθομαι να εξηγώ στον κάθε άσχετο τι και πως και φιλοσοφίες... Μπορεί σε κάποιες μηχανολόγες να τους αρέσει αυτό, εγώ το βαριέμαι απίστευτα...Ξέρετε πόσες φορές στη ζωή μου έχω πει τα ίδια και τα ίδια πράγματα??? Στην αρχή όλα καλά αλλά μετάαααα...... Βέβαια για τα αγόρια είναι αλλιώς γιατί είναι ένας τρόπος να πουλήσετε μούρη... Λέτε εκεί τις βλακείες σας και τις ορολογίες τις περίεργες και η άλλη σας κοιτάει λες και είστε οι θεοι...
Σοβαρα (?) τωρα, εγω γιατι δεν τα καταφερνω τοσο καλα..?
Μπαινω στο μπαρ, τσουκου τσουκου μαζευονται τα γκομενακια τριγυρω.... "Αντε παλι" λεω απο μεσα μου.
Σιγα σιγα, καποια ξεθαρρευει και το ξεφουρνιζει: "Με τι ασχολεισαι?"
Αρχιζω εγω το παραμυθι, τους λεω οτι ειμαι κολυμβητης, γυμναστης, ραπερ και σταρ του bollywood.
Η απαντηση ειναι παντα η ιδια:
ΑΣΕ ΡΕ ΜΩΡΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!! <3 <3 <3
χααχαχαχχααχαχαχχα σε αυτό το τόπικ έχεις ζωγραφίσει
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”