εγώ πήρα κατευθείαν μαύρη δερμάτινη που πάει με όλα τα ρούχα και ησύχασαSopas wrote:χαχα σας τρώω έχω μπλε ΙΙ... Σήμερα ήταν να δώσω καφέ και δεν πήγαKitharistas wrote:Τέταρτη είναι η πρώτη πράσινη.. αυτή που πήρα.. δεν έχω σκοπό να το σταματήσω... μου αρέσει πολύ... ψήστο να ξαναρχίσεις
τεσπα παίδες και γω στην αρχή είχα πορωθεί με τις ζώνες αλλά πιστέψτε με όλο το θέμα είναι οι αγώνες... Οι ζώνες είναι κατά τη γνώμη μου πεταμένα λεφτά. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο θα ήθελα να πάρω τη μαύρη αλλά και πάλι στη προπόνηση είναι τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο βαρετές οι τεχνικές...
Εξετάσεις Kick Boxing
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Re: Εξετάσεις Kick Boxing
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Και την κουκουλα.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
όχι δεν ξέρω.. δεν είμαι από ΣΕΜΦΕ.. Στους μηχανολόγους είμαι!Noe wrote:Κιθαριστα ξερεις ποτε εχουν οι Fighters εσωτερικους αγωνες? Αν εισαι απο ΣΕΜΦΕ ειχαμε γνωριστει στην εξεταστικη του Μαιου.
Rock on buddies...
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Kitharistas wrote:όχι δεν ξέρω.. δεν είμαι από ΣΕΜΦΕ.. Στους μηχανολόγους είμαι!
όλοι κάνουμε λάθη
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- Kitharistas
- Praetorian
Λες ε? μπαααα... είμαι σε αυτούς που θα το ξαναδηλώνανε το μπουρδέλο μαςall. koukoulofloros wrote:Kitharistas wrote:όχι δεν ξέρω.. δεν είμαι από ΣΕΜΦΕ.. Στους μηχανολόγους είμαι!
όλοι κάνουμε λάθη
Rock on buddies...
- mama mafia
- MechEng Seeder
- Kitharistas
- Praetorian
o κανονισμός της ομοσπονδίας δεν προβλέπει μεικτούς αγώνεςmama mafia wrote:Κιθαρίστα θα σε δώ στο ring!!
Rock on buddies...
- mama mafia
- MechEng Seeder
I never follow the rules, I make them follow meKitharistas wrote:o κανονισμός της ομοσπονδίας δεν προβλέπει μεικτούς αγώνες
Leave the gun. Take the cannoli
- Doublecore
- Praetorian
mama mafia wrote:I never follow the rules, I make them follow meKitharistas wrote:o κανονισμός της ομοσπονδίας δεν προβλέπει μεικτούς αγώνες
Τωρα τρομαξαμε...
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
- mama mafia
- MechEng Seeder