Κείμενο Διαβούλευσης

Ανακοινώσεις, συζητήσεις και προβληματισμοί που αφορούν το Πολυτεχνείο γενικότερα.
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Post Reply
User avatar
Enositis
Praetorian
Praetorian
Posts: 3714
Joined: Wed Sep 22, 2010 11:47 pm
Σχολή: Ναυπηγός
Gender: Male

Κείμενο Διαβούλευσης

Post by Enositis »

Εδω και καιρό ακούμε για το περιβόητο ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ...για να ξέρουμε ολοι τι μας γινεται σας το αφηνω εδω...κι οποιος θελει ας ασχοληθει...


http://www.opengov.gr/ypepth/wp-content ... idefsi.pdf
User avatar
dpunis
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 486
Joined: Wed Apr 14, 2010 8:50 pm
Σχολή: Μηχανολόγος

Re: Κείμενο Διαβούλευσης

Post by dpunis »

Κάθισα και διάβασα όλο το κείμενο.

Δυστυχώς δε βρήκα κάτι το οποίο να θεωρώ πως είναι ταφόπλακα για το δημόσιο πανεπιστήμιο, όπως διατείνονται πολλοί. Ειλικρινά δεν ξέρω αν είμαι τόσο λάθος, ή απλά τα συμφέροντα από την μη αλλαγή είναι μεγάλα.

Να επισημάνω κιόλας κάποιες παράξενες αναφορές μέσα στο κείμενο, που ήταν σαν να ήθελαν να προκαλέσουν, όπως αναφορές για παγκοσμιοποιημένο σύστημα, πολίτη του κόσμου και κάτι τέτοια γραφικά.

Επίσης το κείμενο έχει κάποια λάθη ορθογραφικά, τυπογραφικά, και συντακτικά, που δεν αρμόζουν σε επίσημο κείμενο και μου έκανε εντύπωση, ειδικά αν σκεφτείς πως είναι από το Υπουργείο Παιδείας.
User avatar
rest_in_pieces
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 352
Joined: Fri Jan 29, 2010 10:18 pm
Σχολή: Μηχανολόγος

Re: Κείμενο Διαβούλευσης

Post by rest_in_pieces »

δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να καταστρέψουν την παιδεία ολοσχερώς. Όποιος έχει μικρότερα αδέρφια (άτυχα μικρότερα αδέρφια, τα οποία είναι σε ένα από τα 800(;) πιλοτικά δημοτικά σχολεία), θα ξέρει το εξής: στην πρώτη δημοτικού τα παιδιά κάνουν, εκτός από τα μαθήματα που κάναμε εμέις, μουσική, χορό, θέατρο, Αγγλικά, υπολογιστές, λογοτεχνία και ευέλικτη ζώνη (κάνουν διάφορα μαθήματα, συνήθως ότι δεν έχουν προλάβει τις άλλες ώρες)-όλα αυτά σε καθημερινό 7ωρο. Όλα αυτά τα μαθήματα με διαφορετικούς δασκάλους.

Προσωπικά δεν θα έχω καμία προσδοκία από αυτήν την γενιά.

Αυτό το κείμενο διαβούλευσης, που στην πραγματικότητα δεν λέει τίποτα, απλά γράφτηκε για να δικαιολογήσει τις αλλαγές που θα γίνουν, με παρόμοιο σκεπτικό με όλες τις προηγούμενες αλλάγές.

Αυτή η χώρα είναι πολλές εκτελέσεις πίσω.

Πίσω στα δικά μας τώρα........σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής διασκέδασε η ελένη μενεγάκη συνοδευόμ............................................................
try katsaro pirouni
Post Reply

Return to “Τα Πολυτεχνειακά”