Γ.Σ. Μηχανολόγων (Τρίτη 30/11/10)
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- anticapitalist
- Captain
- Σχολή: Πολιτικός
Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων (Τρίτη 30/11/10)
οκ δεν ήταν τίποτα έχω συχνά τέτοιες παραισθήσεις. ας πω τα γεγονότα όπως έχουν:
σήμερα το πρωί λοιπόν πήγα στο πολυτεχνείο στις εννιά και έψαχνα να παρκάρω μισή ώρα. δεν έβρισκα τίποτα. τελικά και αφού το άφησα (αναγκαστικά) πάνω στο πεζοδρόμιο ανάμεσα σε δυο δέντρα, πάω στο κυλικείο σημμυ να πάρω καφέ. της πουτάνας κι εκεί. μια ώρα έκανα να παραγγείλω τον καφέ και τη γαμημένη αραβική. μετά γυρνάω στη σχολή και συναντώντας κάτι φιλαράκια, ρίχνω μια ματιά σε όλα τα αμφιθέατρα. μιλάμε όλα τίγκα. στο 030 οι φοιτητές που παρακολουθούσαν ΜΤΜ ήταν περισσότεροι και από γενική συνέλευση της περιόδου 2007. μόνο στον κούλη τον τουρμπινάκογλου είχε λίγο ψοφοκατάσταση και την είχαν κοπανήσει τα ρεμάλια. αυτά πάνω κάτω σήμερα.
γιατρέ είμαι καλά;
σήμερα το πρωί λοιπόν πήγα στο πολυτεχνείο στις εννιά και έψαχνα να παρκάρω μισή ώρα. δεν έβρισκα τίποτα. τελικά και αφού το άφησα (αναγκαστικά) πάνω στο πεζοδρόμιο ανάμεσα σε δυο δέντρα, πάω στο κυλικείο σημμυ να πάρω καφέ. της πουτάνας κι εκεί. μια ώρα έκανα να παραγγείλω τον καφέ και τη γαμημένη αραβική. μετά γυρνάω στη σχολή και συναντώντας κάτι φιλαράκια, ρίχνω μια ματιά σε όλα τα αμφιθέατρα. μιλάμε όλα τίγκα. στο 030 οι φοιτητές που παρακολουθούσαν ΜΤΜ ήταν περισσότεροι και από γενική συνέλευση της περιόδου 2007. μόνο στον κούλη τον τουρμπινάκογλου είχε λίγο ψοφοκατάσταση και την είχαν κοπανήσει τα ρεμάλια. αυτά πάνω κάτω σήμερα.
γιατρέ είμαι καλά;
«Το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι το να είσαι ο εαυτός σου μέσα σ' έναν κόσμο που προσπαθεί διαρκώς να σε κάνει κάτι άλλο».
Ralph Waldo Emerson
Ralph Waldo Emerson
-
- Master Sergeant
Ναι εχεις δικιο. Γιατι δεν της εβαζες της σχολης ενα λουκετο?anticapitalist wrote:οκ δεν ήταν τίποτα έχω συχνά τέτοιες παραισθήσεις. ας πω τα γεγονότα όπως έχουν:
γιατρέ είμαι καλά;
Ξέρουμε κάτι για κάποια νέα γενική συνέλευση ή όλα θα κυλήσουν ομαλά μέχρι τα xmas???
Φίλε xavale, χωρίς παρεξήγηση βλέποντας τα posts σου , είσαι βαθιά νυχτωμένος. Έχεις δίκιο όταν αναφέρεσαι στην αντίληψη και στη νοοτροπία και συμφωνώ μαζί σου, αλλά μη μπούμε σε διαδικασία έκθεσης β λυκείου για τα ΜΜΕ κλπ..Αυτή τη στιγμή αν μπορείς να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου και για τους άλλους σπούδασε..κάτι είδα προηγουμένως για ανοιχτά αυτιά και μάτια, επιτρέψτε μου να προσθέσω και ανοιχτή σχολή
Novus ordo seclorum
- Nameless49532
- Lieutenant Colonel
σχεδόν σίγουρα θα γίνει κι άλλη μέχρι τα χριστούγεννα..EiRiNaKi wrote:Ξέρουμε κάτι για κάποια νέα γενική συνέλευση ή όλα θα κυλήσουν ομαλά μέχρι τα xmas???
who's gonna teach you how to dance?
who's gonna show you how to fly?
who's gonna call you on the lame, dope-smoking slacking little sucker you are?
who's gonna show you how to fly?
who's gonna call you on the lame, dope-smoking slacking little sucker you are?
Στην συνέλευση της Τρίτης είπαν για Γενική πάλι την ερχόμενη Τετάρτη.EiRiNaKi wrote:Ξέρουμε κάτι για κάποια νέα γενική συνέλευση ή όλα θα κυλήσουν ομαλά μέχρι τα xmas???
Η ηλιθιότητα έχει όρια. Απλώς είναι πολλοί αυτοί που τα ξεπερνούν.
βασικά...ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ!Fmech wrote:Αυτή τη στιγμή αν μπορείς να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου και για τους άλλους σπούδασε..κάτι είδα προηγουμένως για ανοιχτά αυτιά και μάτια, επιτρέψτε μου να προσθέσω και ανοιχτή σχολή
master wrote:Στην συνέλευση της Τρίτης είπαν για Γενική πάλι την ερχόμενη Τετάρτη.EiRiNaKi wrote:Ξέρουμε κάτι για κάποια νέα γενική συνέλευση ή όλα θα κυλήσουν ομαλά μέχρι τα xmas???
Ποιο πλαίσιο το έλεγε αυτό;
Apost wrote:master wrote:Στην συνέλευση της Τρίτης είπαν για Γενική πάλι την ερχόμενη Τετάρτη.EiRiNaKi wrote:Ξέρουμε κάτι για κάποια νέα γενική συνέλευση ή όλα θα κυλήσουν ομαλά μέχρι τα xmas???
Ποιο πλαίσιο το έλεγε αυτό;
Στο φυλλάδιο που μοιράζανε τα Ε.Α.Α.Κ νομίζω, έλεγε πως προγραμμάτιζαν νέα Συνέλευση την ερχόμενη Τετάρτη. Τώρα αν μάζεψαν υπογραφές δεν ξέρω.
Η ηλιθιότητα έχει όρια. Απλώς είναι πολλοί αυτοί που τα ξεπερνούν.
Το πρόβλημα είναι ακριβώς ότι κάτι τύποι σαν κι εσένα θεωρούν αυτά τα πράγματα γελοία.Μην το πάρεις προσωπικα...Κάτι τύποι που νομίζουν ότι είναι λογικοί αφορίζοντας ο,τιδήποτε μοιάζει ιδεολογικό ή έξω από τη σφαίρα του δυνατού..Έχεις δίκιο όταν αναφέρεσαι στην αντίληψη και στη νοοτροπία και συμφωνώ μαζί σου, αλλά μη μπούμε σε διαδικασία έκθεσης β λυκείου για τα ΜΜΕ κλπ.