Λakedaimonas wrote:Για να πάρετε μια μικρή γεύση για το τι γίνεται στην ελληνική αγορά εργασία μηχανικών και να έχετε τροφή για σκέψη όταν θα πάτε να ψηφίσετε ότι είναι αυτό που θέλετε να ψηφίσετε στην ΓΣ.
πηγή kariera.grΗ εταιρεία
“EPFS - European Food Processing Systems Ltd",
με ηγετική θέση στον τομέα του Βιομηχανικού Σχεδιασμού Επεξεργασίας Υγρών Τροφίμων,
επιθυμεί να προσλάβει:
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Μηχανολόγο ΤΕΙ / ΑΕΙ (Κωδ.: OTS / PA)
Γενική Περιγραφή θέσης
Γραμματειακή υποστήριξη στο τμήμα Πωλήσεων & After Sales
Διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου
Διαχείριση (ηλεκτρονικής) αλληλογραφίας, τήρηση και οργάνωση αρχείου
Προετοιμασία τεχνικών προσφορών, συναντήσεων καθώς και παρουσιάσεων.
Αναλυτικότερα:
Οι κατάλληλοι/ες υποψήφιοι/ες, απόφοιτοι/ες τουλάχιστον ΤΕΙ Μηχανολογίας, θα πρέπει να έχουν εργαστεί κατά το παρελθόν στα καθήκοντα γραμματέως τεχνικού τμήματος.
Ο/Η κάτοχος της θέσης θα αναλάβει τη γραμματειακή υποστήριξη, την εμπορική διαχείριση καθώς και τιμολόγηση, υποστηρίζοντας τα τμήματα Πωλήσεων και After Sales.
Θα πρέπει να γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα καθότι θα επικοινωνεί συχνά με τους ξένους προμηθευτικούς οίκους βιομηχανικού εξοπλισμού.
Απαραίτητα Προσόντα:
Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ (ή Κολλεγίου σε ειδικότητα «Μηχανολογίας»)
Άριστη γνώση Αγγλικών (Proficiency)
Γνώση Γερμανικών θα εκτιμηθεί επιπρόσθετα
Άριστη γνώση Η/Υ (MS Office)
Προϋπηρεσία τουλάχιστον 3+ έτη σε ανάλογη θέση
Εμπειρία στην οργάνωση γραφείου
Άριστες επικοινωνιακές και οργανωτικές δυνατότητες
Άτομο σοβαρό, εχέμυθο, οργανωτικό, εργατικό, συνεργάσιμο
Παροχές Εταιρίας
Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη
Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών (αναλόγως προσόντων και προϋπηρεσίας)
Ευχάριστο & φιλικό περιβάλλον
Δυνατότητες εξέλιξης
Ποτέ ξανά δεν είχε ζητηθεί σε αγγελία εργασίας γραμματέας μηχανολόγος μηχανικός, ξέρω ότι μοιάζει με φάρσα αλλά δεν είναι!
Όσοι νομίζετε ότι θα γαμάτε κωλαράκια με το χαρτί του ΕΜΠ το πιο πιθανό είναι να στήνετε κωλαράκια σαν γραμματείς! ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ! χαχαχααχα!
Και για αυτή την κατάσταση, ας είμαστε σοβαροί και ειλικρινείς, για αυτή την κατάσταση ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ και οι Γενικές Συνελεύσεις έλεος πια έγινε τέτοια καραμέλα αυτή η δικαιολογία που την σιχάθηκα μέχρι και εγώ!
Καλησπέρα και καλή τύχη.
ΑΝΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΑΡΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ!
ελεγξες την εταιρια ?