ΠΑΟ-ΟΣΦΠ
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- ShadowMech
- Praetorian
Re: ΠΑΟ-ΟΣΦΠ
Ποσα θα κονομησε αυτος ο φωτογραφος...
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
οκ οι βαζελοι εχουν δικιο...
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
- somekindofgrinder
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μεταπτυχιακός
Εγω παντως και στο -7 και στο -4 και τωρα στο -1 παλι θα κρυωνα.
Παντως ο Τσαρλυ κανει εδω την σωστοτερη αναλυση του χθεσινου αγωνα.
http://sport24.gr/Columns/Charlie/o_val ... 12769.html
Παντως ο Τσαρλυ κανει εδω την σωστοτερη αναλυση του χθεσινου αγωνα.
http://sport24.gr/Columns/Charlie/o_val ... 12769.html
"Το πρωί στα καβαλέτα και το βράδυ στα μπαλέτα..."-Λευτέρης Λαζάρου,Cooking Engineer.
φιλε μου, η ξεφτιλα ειναι αλλιως στο μυαλο του καθενος.εγω πιστευω οτι υπαρχει ξεφτιλα απ'τη στιγμη που δεν υπαρχει παθος...μηπως διακρινει κανενας μας, ελληνες του στυλ σιδερης ή χατζηπαναγης?αυτοι το αγαπουσαν.!Enositis21 wrote:To ποδοσφαιρο στην Ελλαδα κατ εμε δεν ειναι ξεφτιλα.Παιρνουμε τα @@@ μας στην Ευρωπη αλλα βαζουμε πολυ πολυ λιγοτερα λευτα απ αυτους.Για μενα ειναι θεμα νοοτροπιας.Χουλιγκανισμος και στην Αγγλια υπηρχε.Στημενα παιχνιδια στην ΙΤαλια...κι ομως...
ξεφτιλα στα λεφτα γιατι βασει αυτου διαλεγονται οι νεοι.και μηπως υπαρχουν ανθρωποι να ψαξουν στις γειτονιες για μπαλαδορους?εκει θα βρουμε παθος και αγαπη για το αθλημα.καιρο να επαπροσδιορισουμε τον ορο...ποδοσφαιρο!
- Killers_F.C
- MechEng Seeder
Φιλε Διατανε δεν λεω πως δεν ηταν πεναλντι απλως στην ευρωπη αυτο δεν θα το εδιναν καν....Απλως αν δεις την φαση παει με δυναμη ο Αβρααμ κ απο εκει επηρεαστικε ο κακος...Για στειλε μου μια και το λινκ αν μπορεις για την foto που αναιβασες...Διάτανος wrote:Το πέναλτυ ήταν καθαρότατο.μην ακούω μαλακίες.δεν ισχυρίζομαι ότι ο παναθηναικός ήταν καλύτερος,γενικά πιστευω ότι δν πατάμε στα πόδια μας καλά φέτος,αλλά το να ισχυρίζεται κάποιος ότι δν ήταν πεναλτυ μάλλον πρεπει να επισκεφτει οφθαλμίατρο
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Σωστός ο Mauricio.. Δεν υπάρχει πια το πάθος για το άθλημα.. Δεν είναι πια το "μέσα" του καθενός που τον ωθεί να παίξει.. δεν παίζει κανείς "για την φανέλα".. Παίζουν απλά για τα λεφτά.. δυστυχώςMauricio wrote:φιλε μου, η ξεφτιλα ειναι αλλιως στο μυαλο του καθενος.εγω πιστευω οτι υπαρχει ξεφτιλα απ'τη στιγμη που δεν υπαρχει παθος...μηπως διακρινει κανενας μας, ελληνες του στυλ σιδερης ή χατζηπαναγης?αυτοι το αγαπουσαν.!Enositis21 wrote:To ποδοσφαιρο στην Ελλαδα κατ εμε δεν ειναι ξεφτιλα.Παιρνουμε τα @@@ μας στην Ευρωπη αλλα βαζουμε πολυ πολυ λιγοτερα λευτα απ αυτους.Για μενα ειναι θεμα νοοτροπιας.Χουλιγκανισμος και στην Αγγλια υπηρχε.Στημενα παιχνιδια στην ΙΤαλια...κι ομως...
ξεφτιλα στα λεφτα γιατι βασει αυτου διαλεγονται οι νεοι.και μηπως υπαρχουν ανθρωποι να ψαξουν στις γειτονιες για μπαλαδορους?εκει θα βρουμε παθος και αγαπη για το αθλημα.καιρο να επαπροσδιορισουμε τον ορο...ποδοσφαιρο!
Rock on buddies...
Killers_F.C wrote:Φιλε Διατανε δεν λεω πως δεν ηταν πεναλντι απλως στην ευρωπη αυτο δεν θα το εδιναν καν....Απλως αν δεις την φαση παει με δυναμη ο Αβρααμ κ απο εκει επηρεαστικε ο κακος...Για στειλε μου μια και το λινκ αν μπορεις για την foto που αναιβασες...Διάτανος wrote:Το πέναλτυ ήταν καθαρότατο.μην ακούω μαλακίες.δεν ισχυρίζομαι ότι ο παναθηναικός ήταν καλύτερος,γενικά πιστευω ότι δν πατάμε στα πόδια μας καλά φέτος,αλλά το να ισχυρίζεται κάποιος ότι δν ήταν πεναλτυ μάλλον πρεπει να επισκεφτει οφθαλμίατρο
το πέναλτυ ήταν καθαρότατο και θα το έδιναν.εδώ δεν είπε τίποτα ο βαλβέρδε ρε...είμαστε σοβαροί?
http://www.leoforos.gr/article/7642/poio-penalti
- Attachments
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
- somekindofgrinder
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μεταπτυχιακός
Το ποδι εχει χτυπησει πρωτα την μπαλα ή τον παικτη αγαπητε?
Εμενα το πεναλτυ δεν μου φανηκε αμφισβητούμενο,αλλα θα μπορουσε και να μην το δωσει.
Εμενα το πεναλτυ δεν μου φανηκε αμφισβητούμενο,αλλα θα μπορουσε και να μην το δωσει.
"Το πρωί στα καβαλέτα και το βράδυ στα μπαλέτα..."-Λευτέρης Λαζάρου,Cooking Engineer.
Τεραστιο ρολο στην αποφαση του διαιτητη επαιξε η εδρα.Το ιδιο πεναλτυ για τον ολυμπιακο στο ΟΑΚΑ δε θα δινοταν ενω στο καραιταβλι θα δινοταν ΑΝΕΤΑ