Αποτελέσματα Eξεταστικής Σεπτεμβρίου 2010 *Μηχανολόγων*
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Αποτελέσματα Eξεταστικής Σεπτεμβρίου 2010 *Μηχανολόγων*
Ηλιακη στην Γραμματεια
-
- MechEng Seeder
Περαστήκαν τα Αγγλικά στα Στοιχεία Σπουδαστή. Εικάζω ότι θα είναι και στην γραμματεία από αύριο.
για FORTRAN εχει ακουστει τπτ ?
-
- MechEng Seeder
Αυτη η δυναμικη μηχανων ποτε θα βγει?
-
- MechEng Seeder
george.eleftheriou wrote:Τα ίδια πάνω κάτω μου είπε και μια κοπέλα στο γραφείο της Σαγιά όταν ρώτησα για Μεταφορά Θερμότητας Ι. Τέλος της άλλης βδομάδας... Της έκανα την αδιάκριτη ερώτηση "πώς κι έτσι?" και μου αποκρίθηκε:
"Υπάρχει λόγος σοβαρός..."
Ρωτησα εγω η ιδια τη Σαγια ποτε προκειται να βγει η μεταφορα θερμοτητας Ι και ειπε πωσ ελπιζει μεσα στην αλλη βδομαδα καθως εχει διορθωσει μονο τα μισα (σημειωτεον εχει περασει εναμισης μηνας και 2 μερες απο τοτε που γραψαμε και εχει διορθωσει μονο τα μισα!!!)
- blackjohnny
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
ακούστηκε ότι από βδομάδα.....για να δούμε...lefterisaero wrote:Αυτη η δυναμικη μηχανων ποτε θα βγει?
relax..it's over...you belong to me....
Τι αργόσχολοι που είναι μερικοί καθηγητές..Έχει περάσει πάνω από μήνας....
Με την Ψύξη Ι και την Πυρηνική Ι τι θα γίνει ?
-
- MechEng Seeder
Πέτυχα μια μέρα τυχαία το Τζιβανίδη και τον ρώτησα για Ψύξη. Η απάντηση ήταν η εξής:Τι αργόσχολοι που είναι μερικοί καθηγητές..Έχει περάσει πάνω από μήνας....
'Επειδή πολλά παιδιά δεν γράψανε καλά, κάθομαι και ξανακοιτάω τα γραπτά να δω τι μπορώ να κάνω για να ανεβάσω τους βαθμούς! Θα τα εχω στα μεσα της βδομαδας έτοιμα (δλδ. 2-3/11) και θα τα κρατήσω για λίγες μέρες στο γραφείο μου μήπως και θέλει καποιος να δει το γραπτό του πριν πανε στη γραμματεία.'
Τάδε έφη ο μέγας Τζίβα και φυσικά μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του, μη σας παρω και στο λαιμό μου. Εμένα πάντως, όπως τον είδα, με έπεισε!
δεν με πείθει!!!!
- trelomhxmhx
- MechEng Seeder
ε ναι λοιπόν βγήκαν τα Λειτουργικά συστήματα και γλώσσες προγραμματισμού στην γραμματεία.......