Συνάντηση στις ΧΧ/ΧΧ, ώρα ΧΧ:ΧΧ !!!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- kopanosAE
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Συνάντηση στις ΧΧ/ΧΧ, ώρα ΧΧ:ΧΧ !!!
ΟΚ Trist4n, κάνω εγώ τον ταρίφα, βάζεις εσύ τα ποτά... όσο για την αδερφή του vAs, όποιος την δει πρώτος φωνάζει dibs
..βγαίνει ο κόσμος τις Τρίτες;
παιδιά και γω μένω καλαμάκι και θα έρθω, όποιος θέλει μου λέει.
nas wrote:παιδιά και γω μένω καλαμάκι και θα έρθω, όποιος θέλει μου λέει.
ΑΣΕ ΡΕ ΜΠΡΑΧΑΜΙΩΤΗ !
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
Εγώ μένω εξάρχεια και θα έρθω αν όλα πάνε καλά. Αν κάποιος περνάει από 3ης Σεπτεμβρίου ή Αλεξάνδρας στον γυρισμό θα βολέψει αν είναι να ανέβουμε Αγια.
ΑΣΕ ΡΕ ΜΠΡΑΧΑΜΙΩΤΗ !
ποιός μίλησε ρε?????????????? εσυ είσαι ο μπραχαμιώτης, αν και δεν έχω καταλάβει τι έχουν όλοι με αυτήν την περιοχή
Bump. Καντε το και ανακοινωση!
I am going according to plan.
-
- MechEng Seeder
Ως γνωστόν το Μπραχάμι είναι γεμάτο με GLXάδες και κάγκουρες!!! Για αυτό και οι ίδιοι οι Μπραχαμιώτες λένε ότι μένουν Άγιο Δημήτριο και όχι ΜΠΡΑΧΑΜΙ!!! Επειδή ντρέπονται...nas wrote:ΑΣΕ ΡΕ ΜΠΡΑΧΑΜΙΩΤΗ !
ποιός μίλησε ρε?????????????? εσυ είσαι ο μπραχαμιώτης, αν και δεν έχω καταλάβει τι έχουν όλοι με αυτήν την περιοχή
- Λakedaimonas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Αφήστε τις ντροπές και ελάτε όλοι μεθαύριο.
Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes chaos. I’m an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It’s fair.
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua