Τι έγινε στο αλλο forum???
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Τι έγινε στο αλλο forum???
Με λύπη έμαθα ότι το forum που λειτουργούσε παράλληλα με αυτό της σχολής μας δε λειτουργεί πια και ότι μάλον δε θα ξαναλειτουργησει λόγω κακόβουλων ενεργειών (το χάκεψαν όπως μπορεσα και μόνος μου να διαπιστώσω). Ξέρει κανείς με περισσότερες λεπτομέριες τι έγινε?
Re: Τι έγινε στο αλλο forum???
Μπορώ να πω ότι δε συμμερίζομαι το χιούμορ σου...Trist4n wrote:Αλλο φορουμ? Ποιοοοοοο αλλο φορουμ?
Tελικα το αλλο φορουμ δεν θα ξαναλειτουργησει?
Γνωριζει κανεις κατι νεοτερο?
Γνωριζει κανεις κατι νεοτερο?
- giwrgos_pap
- Captain
Ποιος νοιάζεται; Αφού ούτως ή άλλως ήταν για τον π@#τσο...
- megaloetis
- MechEng Seeder
Χώρια που είχαν καταφέρει να χώσουν στο staff τους τα ίσως πιο κομπλεξικά άτομα της σχολής...giorgos_pap wrote:Ποιος νοιάζεται; Αφού ούτως ή άλλως ήταν για τον π@#τσο...
Πραγματικά έκανε σε πολύ κόσμο μεγάλη εντύπωση αυτό το θέμα της συμπεριφοράς του staff. Κανάς δυο απ αυτούς πρέπει να είχαν σοβαρά προβλήματα αυτοπεποίθησης. Εδώ ο βοηθός του Κωστόπουλου μας έλεγε πως είχε προσπαθήσει να κάνει μια δημοσίευση για μηχανές και τον πήρε λέει το staff με τις πέτρες..
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως καταφέρανε τέτοια άτομα να ξεκινήσουν forum..
- Nameless49532
- Lieutenant Colonel
ό,τι πρόβλημα πάντως και να είχες με τους admins/mods του άλλου φόρουμ, πρέπει να ξέρεις ότι και αυτό βοηθούσε κάπως, και είναι όντως κρίμα που έκλεισε.
who's gonna teach you how to dance?
who's gonna show you how to fly?
who's gonna call you on the lame, dope-smoking slacking little sucker you are?
who's gonna show you how to fly?
who's gonna call you on the lame, dope-smoking slacking little sucker you are?
Re: Τι έγινε στο αλλο forum της σχολής μας???
ρε παιδια για ποιο φορουμ λετε;
Βοηθούσε στις πλάτες άλλων;;Nameless49532 wrote:πρέπει να ξέρεις ότι και αυτό βοηθούσε κάπως
Για να καταλάβετε τι θέλω να πω, ο ecatodarcus είχε στείλει μήνυμα σε μία φίλη μου, να πάρει τα θέματα του e-polytexneio σε διάφορα μαθήματα και να του τα δώσει για να αφαιρέσει το λογότυπο του e-polytexneio και να τα ανεβάσει στο δικό τους!!
Και είναι κρίμα για τα παιδιά που έκαναν την αρχική κίνηση να βοηθήσουν να τους κλέβει κανείς έτσι τις εργασίες. Οπότε μην ακούμε ανακρίβειες για βοήθεια.
I thought I could live in your world
As years all went by
With all the voices I've heard
Something has died
As years all went by
With all the voices I've heard
Something has died
Ρε παιδιά, ποιος νοιάζεται;
Εγώ ούτως ή άλλως το έβλεπα μη-λειτουργικό να υπάρχουν δύο forum. Και δεν καταλαβαίνω και γιατί είχαν πεισμώσει έτσι.
edit:
Αυτός ο ecatodarcus τελικά είχε καταφέρει να ξεγελάσει πολύ κόσμο για το ποιόν του..
Εγώ ούτως ή άλλως το έβλεπα μη-λειτουργικό να υπάρχουν δύο forum. Και δεν καταλαβαίνω και γιατί είχαν πεισμώσει έτσι.
edit:
Είχα παρατηρήσει κι εγώ ότι έπαιζε κάτι με τις σημειώσεις κλπ (πχ τα ΑΜΚ που το θυμάμαι "εμφανίστηκαν" δίπλα χωρίς λογότυπο ένα πρωί), αλλά δεν φανταζόμουν ότι ήταν τόσο οργανωμένο.Lenaki wrote: Για να καταλάβετε τι θέλω να πω, ο ecatodarcus είχε στείλει μήνυμα σε μία φίλη μου, να πάρει τα θέματα του e-polytexneio σε διάφορα μαθήματα και να του τα δώσει για να αφαιρέσει το λογότυπο του e-polytexneio και να τα ανεβάσει στο δικό τους!!
Αυτός ο ecatodarcus τελικά είχε καταφέρει να ξεγελάσει πολύ κόσμο για το ποιόν του..