Διαφωνώ αλλά οκ. Τα έχω πει δεκάδες φορές.Λakedaimonas wrote:Ναι ρε συ Πάνο τα ΕΑΑΚ τρέχουν...στις πορείες...TiGinetai wrote:Σταύρο τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι τα εαακ τρέχουν για διάφορα πράγματα..
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=207111
Διαφωνώ αλλά οκ. Τα έχω πει δεκάδες φορές.Λakedaimonas wrote:Ναι ρε συ Πάνο τα ΕΑΑΚ τρέχουν...στις πορείες...TiGinetai wrote:Σταύρο τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι τα εαακ τρέχουν για διάφορα πράγματα..
Σαφώς τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για τους νέους μηχανικούς αλλά γενικώς, είμαι της άποψης πως η εποχή θα παραμείνει έτσι και ίσως γίνει και χειρότερη...Λakedaimonas wrote:Οι περισσότεροι κάτι τέτοιο θέλουμε, αλλά να ξέρεις ότι οι τωρινές συνθήκες είναι οι χειρότερες από άποψη μισθών. Πολλοί νέοι μηχανικοί δουλεύουν ακόμα και αμισθί μόνο και μόνο για να αποκτήσουν εμπειρία. Ναι είναι γελοίο αυτό και ναι είναι μαλάκες που δουλεύουν άνευ μισθού με την δικαιολογία ότι είναι νέοι μηχανικοί και δεν έχουν εμπειρία. Εκτός αυτών η εποχή είναι τέτοια όπου ευνοεί την ύπαρξη πολλών απατεώνων που υπόσχονται δουλειά αλλά...Elias wrote: Τέλος, εγώ μίλησα για προσδοκίες.Δηλαδή, η προσδοκία μου δεν είναι να ζω ακριβώς όπως ζουν οι σημερινοί μηχανικοί με μέσο ετήσιο εισόδημα περίπου 25000€ και μέσο όρο εργασίας 9-10 ώρες την ημέρα, αλλά να ζω καλύτερα και να βγάζω περισσότερα.
να ρωτήσω τους παλιότερους ?Λakedaimonas wrote:Ναι ρε συ Πάνο τα ΕΑΑΚ τρέχουν...στις πορείες...TiGinetai wrote:Σταύρο τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι τα εαακ τρέχουν για διάφορα πράγματα..
Τα πράγματα είναι απλά, εξαρτάται από ποια σκοπιά τα βλέπει ο καθένας.Enositis21 wrote:Παντως εχω παει 4-5 φορες στη σχολη και ποτε κανενα κομμα δε μου ειπε τιποτα για τη ΣΧΟΛΗ...ναι εθιξαν προβληματα κοινωνικα κλπ...αλλα κανενας δε μιλησε για βελτιωση ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ...
Θα κάνουμε συνελεύσεις πρώτα και όπως εξελιχθεί φίλε γιώτης.giotis wrote:να ρωτήσω τους παλιότερους ?Λakedaimonas wrote:Ναι ρε συ Πάνο τα ΕΑΑΚ τρέχουν...στις πορείες...TiGinetai wrote:Σταύρο τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι τα εαακ τρέχουν για διάφορα πράγματα..
πότε προβλέπονται οι καταλήψεις?
πιο μήνα ξεκινάνε? τον Νοέμβριο δν έχει τις περισσότερες?
Το να καταλήξουμε στο πως θα πρέπει να πράξουμε, θα είναι μία μακρά και επίπονη διαδικασία που πιθανόν να μην δόσει και κανένα αποτέλεσμα...Λakedaimonas wrote:Μωρέ η συζήτηση καλή είναι και μου αρέσει που συμφωνούμε, αλλά...αλλά δεν βλέπω φως στο τούνελ από πουθενά και εμείς εδώ απλά συζητάμε και αναλύουμε κάποιο πρόβλημα, δεν δίνουμε λύσεις.
Θα μου πεις από κάπου πρέπει να αρχίσουμε και θα έχεις δίκιο, το θέμα όμως είναι ποιες πράξεις και από ποιους θα δώσουν πραγματική διέξοδο.
Καλά μη λέμε μαλακίες φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά οι αριστερές παρατάξεις έχουν "δικαίωμα" να πυροδοτούν καταστάσεις.Elias wrote:Επίσης, ελπίζω πως όταν αρχίσουν και τα μαθήματα, θα πυροδοτηθεί και άμεσως διάλογος που δεν θα έχει μόνο θέμα τις πορείες και τις καταλήψεις αλλά και την διαμόρφωση αντιπροτάσεων.
Also true, όλοι βρίζουν τις παρατάξεις αλλά κανείς δεν παίρνει κάποια άλλη πρωτοβουλία. Οκ μπορεί να μην πάω μία ΕΑΑΚ, ΠΚΣ κλπ αλλά για να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη τουλάχιστον αυτοί κάτι κάνουν, έστω και αν αυτό που κάνουν είναι ανούσιο. Κατά την γνώμη μου.Elias wrote:Όσοι πιστεύουν ότι οι φοιτητικές παρατάξεις είναι ανίκανες να επιτύχουν τίποτα, αντί να αναλώνονται στην απαξίωση τους, νομίζω πως θα ήταν πιο χρήσιμο να συμμετέχουν στο διάλογο ακόμα κι αν γίνεται με πολιτικές ταμπέλες γιατί ούτως ή άλλως σχεδόν όλοι μας έχουμε μια πολιτική γνώμη.Στο κάτω κάτω δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι πολιτικές παρατάξεις αποτελούν μειοψηφία στο σύνολο των φοιτητών και υπάρχουν για να "βοηθούν" τη λειτουργία των φοιτικών συλλόγων, όσο ο φοιτητικός σύλλογος τις αποδέχεται.