Παιδια ξερετε καποια καλη-πιστοποιημενη σχολη εκμαθησης Solidworks και ποσο χρονο/χρηματα χρειαζεσαι με λογικες ωρες την βδομαδα για να αποκτησεις το διπλωμα γνωσης Solidworks?
Ειχα ακουσει για ενα προγραμμα του ΕΣΠΑ σε συνεργασια με το ΕΜΠ που ετρεξε πριν απο 2-3 χρονια και μονο για ενα χρονο (οποιος προλαβε, προλαβε κατασταση) μεσω του οποιου πηραν πολλοι μηχανολογοι διπλωμα γνωσης autocad πολυ φθηνα και ανεξοδα...
Μαθηματα Solidworks
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Μαθηματα Solidworks
Wir müssen wissen, wir werden wissen!
- ShadowMech
- Praetorian
Re: Μαθηματα Solidworks
Ναι υπηρχε για μια μικρη περιοδο επιδοτηση 90% !
Παει τωρα...
Γιατι ζητας επισημη πιστοποιηση ομως, κ ειδικα σε SW? Θελω να πω ειναι ενα πιο εξειδικευμενο προγραμμα, λιγοτερα διαδεδομενο απο το autcad. Ειναι κλασεις ανωτερο σιγουρα, αλλα ποση εννοια εχει η επισημη πιστοποιηση?
Παει τωρα...
Γιατι ζητας επισημη πιστοποιηση ομως, κ ειδικα σε SW? Θελω να πω ειναι ενα πιο εξειδικευμενο προγραμμα, λιγοτερα διαδεδομενο απο το autcad. Ειναι κλασεις ανωτερο σιγουρα, αλλα ποση εννοια εχει η επισημη πιστοποιηση?
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
Την επισημη πιστοποιηση την θελω απλα και μονο για να αποδειξω με ενα χαρτι οτι δεν ειμαι ελεφαντας στους μελλοντικους εργοδοτες μου. Απο οτι βλεπω για τον τομεα που με ενδιαφερει οι διαφορες προκυρηξεις θεσεων εργασιας στην πλειοψηφεια τους εχουν στις απαιτησεις γνωση autocad και στα preferable γνωση solidworks...
νομιζω οτι ενα χαρτι που λεει οτι γνωριζω το αντικειμενο δεν θα χαλασει κανεναν...
νομιζω οτι ενα χαρτι που λεει οτι γνωριζω το αντικειμενο δεν θα χαλασει κανεναν...
- ShadowMech
- Praetorian
Οκ, αφου βλεπεις να ζητα καποιος SW, τοτε παω πασο, εχω μεινει πισω φαινεται
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
- Don Molina
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
boutsi wrote:νομιζω οτι ενα χαρτι που λεει οτι γνωριζω το αντικειμενο δεν θα χαλασει κανεναν...
Δεν είναι μόνο χαρτί, μπαίνεις σε online λίστα.
Επίσης την πρώτη πιστοποίηση (Associate) δεν την έχουνε ούτε 10 στην Ελλάδα (μετά την εξεταστική θα γίνουν +1). Professional δε νομίζω ή 1 ή 2 (πάλι +1 από Οκτώβρη ) κι Expert είναι ελάχιστοι γενικότερα. Αν οι διαπραγματεύσεις για Ducati ναυαγήσουν θα χτυπήσω Dell Precision και θα το δώσω έτσι για την καύλα.
Και μετά CATIA μέχρι να πεθάνω. Και μετά τα κάρβουνά μου πεταμένα δίπλα στο CNC στο κτήριο Μ
Engineering is to physics and math what sex is to masturbation
+1 Respect to the Don.Don Molina wrote:boutsi wrote:νομιζω οτι ενα χαρτι που λεει οτι γνωριζω το αντικειμενο δεν θα χαλασει κανεναν...
Δεν είναι μόνο χαρτί, μπαίνεις σε online λίστα.
Επίσης την πρώτη πιστοποίηση (Associate) δεν την έχουνε ούτε 10 στην Ελλάδα (μετά την εξεταστική θα γίνουν +1). Professional δε νομίζω ή 1 ή 2 (πάλι +1 από Οκτώβρη ) κι Expert είναι ελάχιστοι γενικότερα. Αν οι διαπραγματεύσεις για Ducati ναυαγήσουν θα χτυπήσω Dell Precision και θα το δώσω έτσι για την καύλα.
Και μετά CATIA μέχρι να πεθάνω. Και μετά τα κάρβουνά μου πεταμένα δίπλα στο CNC στο κτήριο Μ
Επειδη ομως ρε Don εγω δεν γνωριζω...εχεις να μου προτεινεις καποια σχολη εκμαθησης SW που να μου εξασφαλισει μια θεση στον ηλιο της online λιστας;