Διανομη λογισμικου
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Διανομη λογισμικου
Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να κατεβάσω windows σε iso?
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Σε iso τα κατεβάζει. Απλά πρέπει να το κατεβάσεις μέσα από ένα ειδικό πρόγραμμα της ms. Μπορείς πάντα να το κατεβάσεις από torrent και να βάλεις τους νόμιμους κωδικούς
Nexused!
Nexused!
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
Το εχω ηδη κατεβασει απο torrent, που βρισκω μονο τους κωδικους χωρισ να κανω εγκατασταση;
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Βάλτο στο καλάθι σου και κάνε κανονικά checkout, σου τους δίνει τότε, ίσως έρχονται και με mail
Nexused!
Nexused!
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
Ευχαριστώ πολύ!
Απο windows 10 μονο education edition μπορουμε να κατεβασουμε?
-
- Private
- Σχολή: Μηχανολόγος
Καλησπέρα παιδιά,
Μπαίνω στο https://e5.onthehub.com/WebStore/Produc ... 7f4&vsro=8
ψάχνω για τα windows, αλλά δεν μου τα εμφανίζει. Ξέρει κανείς γιατί; Δεν υπάρχουν τα windows διαθέσιμα;
Ευχαριστώ
Μπαίνω στο https://e5.onthehub.com/WebStore/Produc ... 7f4&vsro=8
ψάχνω για τα windows, αλλά δεν μου τα εμφανίζει. Ξέρει κανείς γιατί; Δεν υπάρχουν τα windows διαθέσιμα;
Ευχαριστώ
-
- Private
Η σχολή παρέχει office;
-
- MechEng Seeder
πριν λίγες μέρες έληξε η άδεια μου για sw αν και κρακαρισμένη.προσπάθησα να κατεβάσω το κανονικό με τις οδηγίες που λένε στο mycourses αλλά δεν λειτουργεί.Προσπάθησα και το κρακαρισμένο να το ξανα κατεβάσω αλλά και πάλι.Υπάρχει κάποια λύση;
- panepistimonas
- MechEng Seeder
Ενδεχομένως, μια πρόχειρη λύση, είναι να τρέχεις το solidworks μέσα από το pc-lab της σχολής.bill.vassos2000 wrote:πριν λίγες μέρες έληξε η άδεια μου για sw αν και κρακαρισμένη.προσπάθησα να κατεβάσω το κανονικό με τις οδηγίες που λένε στο mycourses αλλά δεν λειτουργεί.Προσπάθησα και το κρακαρισμένο να το ξανα κατεβάσω αλλά και πάλι.Υπάρχει κάποια λύση;
Δεν θυμάμαι πώς, αλλά υπάρχει η δυνατότητα για απομακρυσμένη πρόσβαση στους υπολογιστές του pc-lab.
Προκοπίου Ιωάννης