Διπλωματική
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- Major
- Σχολή: Μηχανολόγος
Διπλωματική
Παιδια μια ερωτηση για την δήλωση εκπόνησης διπλωματικής.
Την εχω δηλωσει το Σεπτέμβρη μαζί με την εγγραφη στα μαθηματα.
Χρειάζεται να την ξαναδηλωσω παλι τωρα στις εγγραφες για το εαρινο ή εχει κρατηθεί ?
Την εχω δηλωσει το Σεπτέμβρη μαζί με την εγγραφη στα μαθηματα.
Χρειάζεται να την ξαναδηλωσω παλι τωρα στις εγγραφες για το εαρινο ή εχει κρατηθεί ?
Re: Διπλωματική
Μια φορά τη δηλώνεις.
"First comes smiles, then lies. Last is gunfire."
Roland Deschain of Gilead
Roland Deschain of Gilead
Παιδια εχει καποιος εμπειρια απο διπλωματικη στον Πονη ?
Θα μπορούσε κάποιος να κατατοπίσει για διπλωματική εργασία έναν ενεργειακό? Ποιόν καθηγητή θα χαρακτηρίζατε συνεννοήσιμο? Δεν ψάχνω απαραίτητα εύκολη διπλωματική, αλλά ούτε θα ήθελα να βρεθώ με μια δύσκολη διπλωματική και έναν επιβλέποντα που δεν θα τον βρίσκεις ποτέ για απορίες.
-
- Major
Παιδια θ ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος ποτε εξεταζονται διπλωματικες? κατι εχω ακουσει γι τη περιοδο μετα την εξεταστικη ισχύει? , και αν ναι πχ για ποσο διαστημα μιλαμε , δηλαδη μπορει να εξεταστει και εργασια δυο βδομαδες μετα τη ληξη των εξετασεων?
- elenitrevlo
- MechEng Seeder
Παιδιά ο Κυριακόπουλος είναι αυστηρός/απαιτητικός; Τον έχει πλησιάσει κανείς για διπλωματική;
Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Ph'nglui mglw'nfah Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!
-
- MechEng Seeder
Συνάδελφοι μια ερώτηση, απο τη στιγμή που δήλωσες διπλωματική τώρα υπάρχει κάποιος χρόνος που πρέπει να την διεκπαιρεώσεις και να εξεταστείς ;;; Δηλαδή αν δεν την ολοκληρώσω στις εξετάσεις διπλωματικών Ιουνίου ή σεπτεμβρίου, μπορεί να πάει για φλεβάρη;
This place makes me wonder...which would be worse....To live as a monster....or to die as a good man?!/
- panepistimonas
- MechEng Seeder
Αγαπητέ συνάδελφε, δεν έχω πάρει ακόμα διπλωματική. Δεν έχουν πάρει κάτι τα αυτιά μου για επίσημη προθεσμία παράδοσης. Έχω ακούσει ότι υπάρχει συνεννόηση μεταξύ φοιτητή και καθηγητή. Επίσης έχω ακούσει ότι μια διπλωματική μπορεί να πάρει πάνω από ένα εξάμηνο.survivorlok wrote:Συνάδελφοι μια ερώτηση, απο τη στιγμή που δήλωσες διπλωματική τώρα υπάρχει κάποιος χρόνος που πρέπει να την διεκπαιρεώσεις και να εξεταστείς ;;; Δηλαδή αν δεν την ολοκληρώσω στις εξετάσεις διπλωματικών Ιουνίου ή σεπτεμβρίου, μπορεί να πάει για φλεβάρη;
Προκοπίου Ιωάννης
- elenitrevlo
- MechEng Seeder
Απορία: Διάβασα ότι για να πάρεις πτυχιακή εργασία πρέπει να χρωστάς μέχρι 10 μαθήματα. Σε συνεννόηση με κάποιον καθηγητή υπάρχει καμία περίπτωση να καταφέρεις να κάνεις αν χρωστάς περισσότερα; (Δεν λέω για 40 μαθήματα, εννοώ γύρω στα 12-15) Επίσης η πτυχιακή δηλώνεται αποκλειστικά και μόνο στο εαρινό εξάμηνο;
Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Ph'nglui mglw'nfah Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!
- panepistimonas
- MechEng Seeder
Δεν έχω πάρει ακόμα. Ό,τι γράφω είναι από αυτά που έχω ακούσει και διαβάσει, ή από αυτά που νομίζω ότι έχω ακούσει και διαβάσει.elenitrevlo wrote:Απορία: Διάβασα ότι για να πάρεις πτυχιακή εργασία πρέπει να χρωστάς μέχρι 10 μαθήματα. Σε συνεννόηση με κάποιον καθηγητή υπάρχει καμία περίπτωση να καταφέρεις να κάνεις αν χρωστάς περισσότερα; (Δεν λέω για 40 μαθήματα, εννοώ γύρω στα 12-15) Επίσης η πτυχιακή δηλώνεται αποκλειστικά και μόνο στο εαρινό εξάμηνο;
Πρώην συμφοιτητής είχε πάρει διπλωματική με 25 μαθήματα να του μένουν. Την πήρε άτυπα όμως. Επίσης νομίζω ότι υπάρχουν 2 περίοδοι εγγραφών, όπως υπάρχουν δύο κανονικοί περίοδοι εγγραφών σε μαθήματα εξαμήνου. Καλή τύχη!
Προκοπίου Ιωάννης