χαθηκε
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Zoubulbasaur
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: χαθηκε
Ήταν σημερα στη Ζ207 μια τέτοια παρατημένη νομίζω σ ενα καλοριφερ. Δεν ειμαι σίγουρος ότι ήταν ακριβώς αυτή, αλλά από το τίποτα...
Scientists dream about doing great things. Engineers do them
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
eirinikar wrote:παιδια μηπως χθες (12/3) βρηκε κανεις μια κασεντινα kipling χρωματος μοβ στη αιθουσα Ζ 204, γυρω στο μεσημερι;
όπως κατέθεσα και στην κυρία Νικολούλη, είδα την κασετίνα να καλεί το ασανσέρ προς ισόγειοZoubulbasaur wrote:Ήταν σημερα στη Ζ207 μια τέτοια παρατημένη νομίζω σ ενα καλοριφερ. Δεν ειμαι σίγουρος ότι ήταν ακριβώς αυτή, αλλά από το τίποτα...
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
-
- MechEng Seeder
χαχαχαχαχαχα ευχαριστω παιδια!! Θα ενημερωσω τη κυρια Νικολουλη οτι η υποθεση θεωρειται ληξασα!sid wrote:eirinikar wrote:παιδια μηπως χθες (12/3) βρηκε κανεις μια κασεντινα kipling χρωματος μοβ στη αιθουσα Ζ 204, γυρω στο μεσημερι;όπως κατέθεσα και στην κυρία Νικολούλη, είδα την κασετίνα να καλεί το ασανσέρ προς ισόγειοZoubulbasaur wrote:Ήταν σημερα στη Ζ207 μια τέτοια παρατημένη νομίζω σ ενα καλοριφερ. Δεν ειμαι σίγουρος ότι ήταν ακριβώς αυτή, αλλά από το τίποτα...
Καλησπέρα παιδιά.
Ξέχασα εχθές ένα μαύρο ντοσιέ στο αμφ Α. κατα τις 14:00. Το βρήκε κανείς; ή αν το βρεί κάποιος σήμερα ας το αφήσει στην γραμματεία!
Ευχαριστώ
Ξέχασα εχθές ένα μαύρο ντοσιέ στο αμφ Α. κατα τις 14:00. Το βρήκε κανείς; ή αν το βρεί κάποιος σήμερα ας το αφήσει στην γραμματεία!
Ευχαριστώ
-
- MechEng Seeder
μηπως να αφησουμε και αυτη την υποθεση στη Νικολουλη?
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Adamaklas wrote: κυλικείο των χημικών, φτηνός καφές, φτηνό νερό, φτηνά νιάτα.
Αν φύγανε που πήγανε;
Αν μείναν ποτε θα φύγουν;
παρακαλείται εάν κανείς οικειοποιήθηκε τα νιάτα του αδάμακλα, να τα επιστρέψει πίσω
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti