Αποτελεσματα χειμερινης εξεταστικης 2017-2018
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Αποτελεσματα χειμερινης εξεταστικης 2017-2018
ΣΑΕ στο site του Παπαδόπουλου.
- GIANNIS_4AGE
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Φωτογραφίες με αποτελέσματα Αντιρρυπαντικής στο γκρουπ του 2013 στο fb.
By being a racing driver you are under risk all the time. By being a racing driver means you are racing with other people. And if you no longer go for a gap that exists, you are no longer a racing driver because we are competing, we are competing to win.
Ρε ψηλέ, (ή όποιος άλλος) σε ποιο ακριβώς site (κάποιο link ίσως) είδες πως έχουν βγει τα ΣΑΕ;;;;;;;;;;;;mc10049 wrote:ΣΑΕ στο site του Παπαδόπουλου.
Παιδιά αν μπορέσει κάποιος ας ανεβάσει φωτογραφίες από αριθμητική ανάλυση.
https://nereus.mech.ntua.gr/courses/control/marks.htmlallou wrote:Ρε ψηλέ, (ή όποιος άλλος) σε ποιο ακριβώς site (κάποιο link ίσως) είδες πως έχουν βγει τα ΣΑΕ;;;;;;;;;;;;mc10049 wrote:ΣΑΕ στο site του Παπαδόπουλου.
Τα αποτελεσματα που βλεπω εγω σε αυτο το link αφορουν τα αποτελεσματα της εξετασης κατα την επαναλληπτικη εξεταστικη που εγινε το Σεπτεμβρη του 17... Απο τοτε εχει πραγματοποιηθει αλλη μια εξεταση του μαθηματος (στην πτυχιακη εξεταστικη κατα την περιοδο της τελευταιας χειμερινης εξεταστικης του φεβρουαριου..). Επισης το topic αυτο αφορα στα αποτελεσματα της χειμερινης 17-18 οπως ειναι και ο τιτλος του, αλλα ποσταρονται επισης και τα αποτελεσματα της πτυχιακης εξεταστικης που ελαβε μερος την ιδια περιοδο..davidg wrote:https://nereus.mech.ntua.gr/courses/control/marks.htmlallou wrote:Ρε ψηλέ, (ή όποιος άλλος) σε ποιο ακριβώς site (κάποιο link ίσως) είδες πως έχουν βγει τα ΣΑΕ;;;;;;;;;;;;mc10049 wrote:ΣΑΕ στο site του Παπαδόπουλου.
ισως για καποιο λογο να μη σου εχει ανανεωθει το site..εμενα μου βγαζει αποτελεσματα Φεβρουαριου 2018!
Καθαρισε τα cookies στο browser και ξαναμπες.allou wrote:
Τα αποτελεσματα που βλεπω εγω σε αυτο το link αφορουν τα αποτελεσματα της εξετασης κατα την επαναλληπτικη εξεταστικη που εγινε το Σεπτεμβρη του 17... Απο τοτε εχει πραγματοποιηθει αλλη μια εξεταση του μαθηματος (στην πτυχιακη εξεταστικη κατα την περιοδο της τελευταιας χειμερινης εξεταστικης του φεβρουαριου..). Επισης το topic αυτο αφορα στα αποτελεσματα της χειμερινης 17-18 οπως ειναι και ο τιτλος του, αλλα ποσταρονται επισης και τα αποτελεσματα της πτυχιακης εξεταστικης που ελαβε μερος την ιδια περιοδο..
Και μενα του Φεβρουαριου μου δειχνει.
Οκ, ευχαριστώ για τις συμβουλές, το κατάφερα εν τέλει να τα δω και εγώ.. 6αράκι και βλέπω πτυχίο μαγκες μου.. Καλά αποτελέσματα σε όλους #τρελένομαιDantε wrote:Καθαρισε τα cookies στο browser και ξαναμπες.allou wrote:
Τα αποτελεσματα που βλεπω εγω σε αυτο το link αφορουν τα αποτελεσματα της εξετασης κατα την επαναλληπτικη εξεταστικη που εγινε το Σεπτεμβρη του 17... Απο τοτε εχει πραγματοποιηθει αλλη μια εξεταση του μαθηματος (στην πτυχιακη εξεταστικη κατα την περιοδο της τελευταιας χειμερινης εξεταστικης του φεβρουαριου..). Επισης το topic αυτο αφορα στα αποτελεσματα της χειμερινης 17-18 οπως ειναι και ο τιτλος του, αλλα ποσταρονται επισης και τα αποτελεσματα της πτυχιακης εξεταστικης που ελαβε μερος την ιδια περιοδο..
Και μενα του Φεβρουαριου μου δειχνει.