Γ.Σ Φ.Σ Μηχανολογων 11/10/17
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Γ.Σ Φ.Σ Μηχανολογων 11/10/17
Εγινε σημερα η συνέλευση ?Αν ναι ,αποφασίστηκε κατι?
Re: Γ.Σ Φ.Σ Μηχανολογων 11/10/17
Εικαζω πως για να μην εχει γραφτει κατι ακομα εδω και στα γκρουπ στο φβ πως τελικα δεν ειχαν απαρτια.αν λανθανω ας ενημερωσει καποιος για να ξερουμε.
Τελικά αποφασίστηκε κατάληψη την Παρασκευή και κινητοποίηση την δευτερα .Κριμα ηθελα να γινει κατάληψη αυριο που εχω 10ωρο!!!
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Victor wrote:Τελικά αποφασίστηκε κατάληψη την Παρασκευή και κινητοποίηση την δευτερα .Κριμα ηθελα να γινει κατάληψη αυριο που εχω 10ωρο!!!
Τοπικ συνέλευσης: Τσεκ
Απαρτία: Τσεκ
Κατάληψη: Τσεκ
Κατάλληλο σχόλιο για να "πιαστεί" ο κουτσικιος: Τσεκ
Φευ, μονο εγω και ο ονουφριος μείναμε πλέον αλλα ο ένας ειναι απασχολημένος να διορθώνει εργασίες και ο αλλος να τις αποφεύγει
Και αυτη η νεα αρσενική γενια πορωνεται οπαδικως μονο με hair styling και instagram stories μου φαίνεται
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Κινητοποιηση τη δευτερα?Δηλαδη ουτε δευτερα λειτουργει η σχολη?
Όχι κανονικά την δευτέρα μάθημα
και γω οχι για πολυsid wrote: Τοπικ συνέλευσης: Τσεκ
Απαρτία: Τσεκ
Κατάληψη: Τσεκ
Κατάλληλο σχόλιο για να "πιαστεί" ο κουτσικιος: Τσεκ
Φευ, μονο εγω και ο ονουφριος μείναμε πλέον αλλα ο ένας ειναι απασχολημένος να διορθώνει εργασίες και ο αλλος να τις αποφεύγει
Και αυτη η νεα αρσενική γενια πορωνεται οπαδικως μονο με hair styling και instagram stories μου φαίνεται
Δώς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
- centy
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Παιδια στην τελευταια συνελευση που εγινε, ξερετε αν αυριο ειναι ανοιχτη η σχολη? Ευχαριστω
κλειστη.Victor wrote:Εγινε σημερα η συνέλευση ?Αν ναι ,αποφασίστηκε κατι?
- Zoubulbasaur
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Απ ο,τι διαβασα το πλαίσιο που περασε λεει κλειστη σχολη αύριοcenty wrote:Παιδια στην τελευταια συνελευση που εγινε, ξερετε αν αυριο ειναι ανοιχτη η σχολη? Ευχαριστω
Scientists dream about doing great things. Engineers do them