Χάθηκε/κλάπηκε παλτό μάλλινο και ζακέτα
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Χάθηκε/κλάπηκε παλτό μάλλινο και ζακέτα
Την Παρασκευή 26/02/16 στο πάρτυ των εακκ στους τοπογράφους χάθηκε/κλάπηκε παλτό μάλλινο με ασημένια κουμπιά στρατιωτικό στυλ και ζακέτα βαμβακερή με μεγάλα κοκάλινα κουμπιά πλεχτή. Αν κάποιος τα βρει πεταγμένα κάπου στο πολυτεχνείο παρακαλείται όπως να μου στείλει μήνυμα ή να τα παραδώσει στη γραμματεία των ναυπηγών. Αν κάποιος τα έκλεψε ή τα πήρε καταλάθως τα χρειάζομαι όπως και ένα ιατρικό εξάρτημα στην τσέπη του μπουφάν.
Αν είναι να κάνεις κάτι, κάν' το καλά.
Re: Χάθηκε/κλάπηκε παλτό μάλλινο και ζακέτα
όντας καινούριος στο πολυτεχνείο (πρωτοετής) είμαι κάπως ανήσυχος πάνω στο θέμα των κλοπών. Ίσως να ακούγομαι σαν γιαγιά που βγαίνει πρώτη φορά από το σπίτι της, αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος κατά πόσο μπορώ να εμπιστεύομαι αυτόν τον χώρο πάνω σε αυτό το θέμα... άμα χάσω κάτι υπάρχει περίπτωση να το ξαναβρω;
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Γενικά ναι υπάρχουν αρκετές ελπίδες, εκτός από αυτό που έχασε ο Αδάμακλας που μετά δύσκολα ξανά βρίσκεταιmetalhead wrote:όντας καινούριος στο πολυτεχνείο (πρωτοετής) είμαι κάπως ανήσυχος πάνω στο θέμα των κλοπών. Ίσως να ακούγομαι σαν γιαγιά που βγαίνει πρώτη φορά από το σπίτι της, αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος κατά πόσο μπορώ να εμπιστεύομαι αυτόν τον χώρο πάνω σε αυτό το θέμα... άμα χάσω κάτι υπάρχει περίπτωση να το ξαναβρω;
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Έχεις να χάσεις τίποτα;metalhead wrote:όντας καινούριος στο πολυτεχνείο (πρωτοετής) είμαι κάπως ανήσυχος πάνω στο θέμα των κλοπών. Ίσως να ακούγομαι σαν γιαγιά που βγαίνει πρώτη φορά από το σπίτι της, αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος κατά πόσο μπορώ να εμπιστεύομαι αυτόν τον χώρο πάνω σε αυτό το θέμα... άμα χάσω κάτι υπάρχει περίπτωση να το ξαναβρω;
Μιλάμε για εκείνες τις περιπτώσεις που ούτε η Αγγελική δεν μπορεί να φωτίσει το τούνελ;sid wrote:Γενικά ναι υπάρχουν αρκετές ελπίδες, εκτός από αυτό που έχασε ο Αδάμακλας που μετά δύσκολα ξανά βρίσκεται
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
metalhead wrote:όντας καινούριος στο πολυτεχνείο (πρωτοετής) είμαι κάπως ανήσυχος πάνω στο θέμα των κλοπών. Ίσως να ακούγομαι σαν γιαγιά που βγαίνει πρώτη φορά από το σπίτι της, αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος κατά πόσο μπορώ να εμπιστεύομαι αυτόν τον χώρο πάνω σε αυτό το θέμα... άμα χάσω κάτι υπάρχει περίπτωση να το ξαναβρω;
γιαγια φόρα βρε τα γυαλιά σου, σε λάθος σάιτ μπήκες, εδώ είπαμε να μπεις
ένα τουβλάκι λέγεται ότι του έπεσε, κατά την διάρκεια της καταδίωξης, αλλά μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαιsoti wrote:Μιλάμε για εκείνες τις περιπτώσεις που ούτε η Αγγελική δεν μπορεί να φωτίσει το τούνελ;
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti