κίνδυνοι του facebook
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
κίνδυνοι του facebook
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
- kopanosAE
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: κίνδυνοι του facebook
Δεν υπάρχει ούτε ένα στα 300.000 γυμνασιάκια που να μην έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες και στοιχεία που ΔΕΝ θα έπρεπε στο facebook... χρειάζεται πολύύύύύύύύς κόπος από κάποιον για να μάθουν τι κινδύνους κρύβει... και δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς με τη θέληση...
..βγαίνει ο κόσμος τις Τρίτες;
εγω προσωπικα το εκανα delete το facebook μου με ενα λινκ που ψαρεψα απο το ιντερνετ.γιατι το ιδιο To facebook απλα σου αφηνει το λογαριασμο απενεργοποιημενο.δεν τον σβηνει.παντως η ΕΕ δραστηριοποειται πανω στο θεμαhttp://www.openscience.gr/el/news/%CE%B ... %B1%CF%82,
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
glk δεν έχεις και άδικο. Ωραία η πηγή σου. Αρκετά ενδιαφέρον κείμενο! Ωραίος! Πάντως το facebook, μεταξύ μας, χρειάζεται για να βλέπουμε και τα γκομενάκια που όλοι μας είχαμε κάποτε γουστάραμε να κάνουμε κάτι μαζί τους... Προσωπικά ακόμα είμαι κολλημένος... Τέσπα, ωραία πηγή!
+++
+++