Φυσική ~ Εργαστηριακή άσκηση 20
Forum rules
Αυτή η ενότητα είναι ανοιχτή σε όλους τους φοιτητές ανεξαρτήτως Seeder status.
Από 1/1/24 το να ποστάρετε εργασίες φυσικής ΔΕΝ μετράει για να πάρετε Seeder status στο Forum. Θα πρέπει να ποστάρετε στο Forum της σχολής σας κάτι άλλο.
Αυτή η ενότητα είναι ανοιχτή σε όλους τους φοιτητές ανεξαρτήτως Seeder status.
Από 1/1/24 το να ποστάρετε εργασίες φυσικής ΔΕΝ μετράει για να πάρετε Seeder status στο Forum. Θα πρέπει να ποστάρετε στο Forum της σχολής σας κάτι άλλο.
-
- Private
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Φυσικη
ποσο περιπου ειναι η βαση στο μαθημα αν δεν εχουν γινει οι εργασιες?
αν εισαι πρώτο ετος, πρέπει να γράψεις χ*0.8>= 5 αρα βαθμό μεγαλύτερο ή ίσο απο το 6.25.kiriakos96 wrote:ποσο περιπου ειναι η βαση στο μαθημα αν δεν εχουν γινει οι εργασιες?
Αν δεν εισαι πρωτο έτος τοτε πρεπει να γράψεις 5
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
Δεν εβαλε δυσκολα θεματα ομολογω.
Βεβαια καμια σχεση με τα προηγουμενα αλλα πρεπει να εβγαιναν.
Ειχε στηθει απο πισω μου ενας και δε μπορουσα να πεταξω το τυπολογιο που ειχα κανει,να το περναγα...
Το τελευταιο θεμα απο τι υλη ηταν?
Βεβαια καμια σχεση με τα προηγουμενα αλλα πρεπει να εβγαιναν.
Ειχε στηθει απο πισω μου ενας και δε μπορουσα να πεταξω το τυπολογιο που ειχα κανει,να το περναγα...
Το τελευταιο θεμα απο τι υλη ηταν?
Εχει λυσει κανεις το 4ο θεμα του Ιουνιου; Πως υπολογιζεται το πρωτο ερωτημα; Δεν βρισκω τυπο στο Young
-
- Private
Γιατί δεν έχουμε φέτος;
Έχει κανείς τα θέματα του Σεπτέμβρη ?
-
- MechEng Seeder
καλησπερα παιδια. μια ερωτηση γτ ειμαι δευτερο ετος αξιζει να το παρακολουθησω το μαθημα η βγενει και μονος μου απο βιβλιο κλπ??
Εμενα προσωπικα με βοηθησε ακομα και που ημουν στο τμημα της παπαδημητριου γιατι καθε φορα εκανε μινι επαναληψη κ εγραφε ασκησεις κ εβαζε κ προαιρετικες για τις οποιες αν τις παρεδιδες ολες μαζι με τις σειρες ασκησεων π εβγαζε κατα καιρους σου εβαζε +2 στο τελος.για τον αλλον διδασκοντα δεν γνωριζω ο οποιος φετος νομιζω αλλαξε κιολας.το βιβλιο του young ειναι παρα πολυ ευχαριστο και οργανωμενο.εγω θα σου προτεινα παρακολουθηση και δυο περασματα το βιβλιο και θα εισαι κομπλε.panosfykouras wrote:καλησπερα παιδια. μια ερωτηση γτ ειμαι δευτερο ετος αξιζει να το παρακολουθησω το μαθημα η βγενει και μονος μου απο βιβλιο κλπ??
αν εισαι τοσο δυνατος ψυχικα να το παρακολουθησεις θα το περασεις στανταρ, αλλα ειναι επιπονο. αλλιως καπως θα επιβιωσεις με αυτο το μαθημα οπως και η πλειοψηφια των μηχανολογων που δεν το παρακολουθειpanosfykouras wrote:καλησπερα παιδια. μια ερωτηση γτ ειμαι δευτερο ετος αξιζει να το παρακολουθησω το μαθημα η βγενει και μονος μου απο βιβλιο κλπ??
http://www.travbuddy.com/maps/6761343
ειμαι στο τριτο ετος και δεν εχω παρακολουθησει ποτε τα εργαστηρια της φυσικης ουτε εχω δωσει ποτε το μαθημα. μπορω τωρα να το δωσω χωρις εργαστηρια ??