Την Τετάρτη 2/12/2015 και ώρα 12.30 θα πραγματοποιηθεί Γ.Σ. του Φ.Σ. Μηχανολόγων στο Αμφιθέατρο Α.
Προς ενημέρωση του Φ.Σ. ακολουθούν ανακοινώσεις/πλαίσια από τις φοιτητικές παρατάξεις (αν κάποιος βρει κάποιας άλλης παράταξης ας ενημερώσει για να προστεθεί):
Κάλεσμα ΕΑΑΚ
Γ.Σ. Φ.Σ. Μηχανολόγων 2/12/2015
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- arxaios
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Γ.Σ. Φ.Σ. Μηχανολόγων 2/12/2015
Before you judge a man, walk a mile in his shoes; after that, who cares?! He's a mile away and you've got his shoes!
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Re: Γ.Σ. Φ.Σ. Μηχανολόγων 2/12/2015
βρήκα αυτό :arxaios wrote:αν κάποιος βρει κάποιας άλλης παράταξης ας ενημερώσει για να προστεθεί
Vladimir wrote:ήσυχος wrote:
Ανάφερε μου έναν που ψήφισε ανοιχτή σχολή, και μετά πρότεινε στους φοιτητές κάτι άλλο;;; ΈΝΑΝ.
Εγώ οργανώνω αντάρτικο στην ένδοξη Μακεδονία, πρότεινα και εδώ αλλά με είπαν ακραίο, τέλος πάντων.
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- sid
- MechEng Seeder
γνωρίζει ο διαπλεκόμενος κύριος αρχαίος τι εξελίξεις έχομε;
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- sid
- MechEng Seeder
Re:
arxaios wrote:Δεν ειχε απαρτια αλλα υπαρχει μια βρωμα για καταληψη αυριο με αποφαση Δ.Σ. επανερχομαι...
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλά πρέπει να ακούσεις μαλάκας για να γυρίσεις;
- soti
- soti
- sid
- MechEng Seeder
αυτές οι βρώμες είναι αυτοεκπληρούμενες προφητείες
με κίνηση στον δρόμο και βρώμες να κυκλοφοράνε, η πλειοψηφία θα λείπει και τσάμπα θα κουβαληθούμε πάλι - ή αν αποφασίσουμε να μην πάμε, η πλειοψηφεία θα αλλάξει γνώμη
έδιτ: ευχαριστώ τον ανίκο
έδιτ2: ο λέικερς έχει χακάρει τους λογαριασμούς μου
με κίνηση στον δρόμο και βρώμες να κυκλοφοράνε, η πλειοψηφία θα λείπει και τσάμπα θα κουβαληθούμε πάλι - ή αν αποφασίσουμε να μην πάμε, η πλειοψηφεία θα αλλάξει γνώμη
έδιτ: ευχαριστώ τον ανίκο
έδιτ2: ο λέικερς έχει χακάρει τους λογαριασμούς μου
Last edited by sid on Wed Dec 02, 2015 5:49 pm, edited 3 times in total.
- soti
- soti
- Mariana
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Κανενα νεο εχουμε για αυριο;
- sid
- MechEng Seeder
δεν είναι πρέπον να βλέπουμε την εκρηκτική πολιτικοοικονομικοκοινωνική κατάσταση μέσα από τα θολά (κλεμμένα) γυαλιά της μικροαστικής ρουτίνας, συντρόφισσα Γουινόνα ΡάιντερMariana wrote:Κανενα νεο εχουμε για αυριο;
- soti
- soti
Ολες οι αποχρωσεις των γραμμων του μετρο θα λειτουργησουν 9-21,00sid wrote:αυτές οι βρώμες είναι αυτοεκπληρούμενες προφητείες
με κίνηση στον δρόμο, χωρίς ηλεκτρικό (πράσινη γραμμή για τους βλαχολαρισαίους) και βρώμες να κυκλοφοράνε, η πλειοψηφία θα λείπει και τσάμπα θα κουβαληθούμε πάλι - ή αν αποφασίσουμε να μην πάμε, η πλειοψηφεία θα αλλάξει γνώμη
http://www.travbuddy.com/maps/6761343
- sid
- MechEng Seeder
συγγνώμη, δικό μου λάθος, κάνω και έντιτ για να μην μπερδέψω συναδέλφους, συναδέλφισσα
έχω ένα έμφυτο μπέρδεμα με το βαθύ πράσινο
έχω ένα έμφυτο μπέρδεμα με το βαθύ πράσινο
- soti
- soti