Οδηγίες προς 1οετείς: Βιβλιοθήκη - Αθλ.Κέντρο - Κολυμβητήριο
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- arxaios
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Οδηγίες προς 1οετείς: Βιβλιοθήκη - Αθλ.Κέντρο - Κολυμβητ
Δημοτικό κολυμβητήριο είναι. Θα ναι όπως είναι και όλα τα υπόλοιπα! Αν είστε τύποι που τους ενδιαφέρει το μέγεθος... της πισίνας πηγαίντε να τη δείτε, είναι ακριβώς απέναντι από την πύλη Κοκκινοπούλου!
Before you judge a man, walk a mile in his shoes; after that, who cares?! He's a mile away and you've got his shoes!
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
arxaios wrote:Δημοτικό κολυμβητήριο είναι. Θα ναι όπως είναι και όλα τα υπόλοιπα! Αν είστε τύποι που τους ενδιαφέρει το μέγεθος... της πισίνας πηγαίντε να τη δείτε, είναι ακριβώς απέναντι από την πύλη Κοκκινοπούλου!
ήταν θέμα χρόνου
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Το μεγάλο αρνητικό για το κολυμβητήριο στο Γουδί είναι ότι από πέρυσι οι φοιτητικές τιμές ισχύουν ΜΟΝΟ για όσους είναι δημότες Αθηναίων (δηλαδή οι 15 επισκέψεις το μήνα κοστίζουν πλέον 30 ευρώ αντί για 12,5).
Δεν νομίζω να έχει αλλάξει αυτό.
Δεν νομίζω να έχει αλλάξει αυτό.
- Jakendarth1
- Naval Seeder
- Σχολή: Ναυπηγός
Στη βιβλιοθήκη ,αντί για πάσο,μπορούμε να προσκομίσουμε τη βεβαίωση εγγραφής?(προπτυχιακός φοιτητής εν αναμονή του πάσο)
We can never learn to fly without crashing a few times. -Dr.Wells/Eobart Thawne
πλεον η καρτα εισοδου στου στη βιβλιοθηκη ειναι το πασο σου,μεσω αυτου κανεις την εγγραφη (αν και εχω την εντυπωση οτι μπορεις να βγαλεις και ξεχωριστη καρτα βιβλιοθηκης)...Γενικα ειναι πιο βολικο να χρησιμοποιεις το πασο σου,οποτε απλα περιμενε λιγες μερες μεχρι να το παρειςJakendarth1 wrote:Στη βιβλιοθήκη ,αντί για πάσο,μπορούμε να προσκομίσουμε τη βεβαίωση εγγραφής?(προπτυχιακός φοιτητής εν αναμονή του πάσο)
-
- Naval Seeder
- Σχολή: Ναυπηγός
Καλησπερα. Ειμαι πρωτοετης και ακομα το πασο δεν μου εχει ερθει.Διαβασα οτι για να χρησιμοποιησω τις αθλητικες εγκαταστασεις θα πρεπει να εχω μια αθλητικη καρτα την οποια προφανως και δεν εχω βγαλει.Παρ'ολα αυτα αυριο για παραδειγμα θα μπορεσω να χρησιμοποιησω 1 γηπεδο τενις με καποιος τροπο; αν ναι ποιος ειναι αυτος; θα πρεπει να ενημερωσω τη γραμματεια; καποιον υπεθυνο; αν οχι θα πρεπει να περιμενω προφανως μεχρι να βγει η αθλητικη καρτα;