Βελτίωση βαθμολογίας
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Βελτίωση βαθμολογίας
Ξέρει κανείς πότε πρέπει να κάνουμε αίτηση για βελτίωση; Υπάρχει περιορισμός αριθμού μαθημάτων;
Re: Βελτίωση βαθμολογίας
Βγαίνει ανακοίνωση. Όχιminos wrote:Ξέρει κανείς πότε πρέπει να κάνουμε αίτηση για βελτίωση; Υπάρχει περιορισμός αριθμού μαθημάτων;
Επειδή είμαι πρωτοετής, η ανακοίνωση συνήθως βγαίνει μετά τις διακοπές;
Μέσα στον Ιούλη αν θυμάμαι καλά..minos wrote:Επειδή είμαι πρωτοετής, η ανακοίνωση συνήθως βγαίνει μετά τις διακοπές;
Δεν νομίζω να υπάρχει περιορισμός στα μαθήματα που δίνεις.
Η δήλωση γίνεται καθαρά για τυπικούς λόγους, δεν έχω γραφτεί ποτέ και μια χαρά δίνω βελτιώσεις, απλώς μπορεί να τύχει να είστε στους εκτός καταλόγου στην γραμματεία, δηλαδή σε μια έξτρα σελίδα να παρατίθενται οι βαθμολογίες και ο καθηγητής να έχει δηλώσει να ελεγθεί αν είχε δικαίωμα ο φοιτητής να δώσει. Οπότε μην σκάτε
- nikosama
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
ΑνακοίνωσηΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΤΛΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟ reg_mech@mail.ntua.gr ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 27/7/2015 – 23/8/2015.
Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση μαθημάτων αφορά μόνο όσα έχουν λάβει προβιβάσιμο βαθμό κατά το Ακαδ. Ετος 2014-2015, δηλαδή στις Εξεταστικές Περιόδους Φεβρουαρίου & Ιουνίου 2015.
Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στη Γραμματεία της Σχολής στα τηλέφωνα 210-7722892, 210 7724146.
Μπορούμε να δώσουμε βελτίωση στα χειμερινά μαθήματα που δώσαμε αυτή την εαρινή?
πως βαζω ρητρα σε καποιο μαθημα ?
- Zoubulbasaur
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Με συνεννόηση με το διδάσκοντα, ή αν δεν έχεις συνεννοηθεί και δε σκοπεύεις κιόλας το γράφεις πρώτο πρώτο μαζί με τα στοιχεία σου στην κόλα που παραδίδεις πχ. "Ρήτρα 8" ή "Κόψτε με αν ο βαθμός είναι κάτω από 8" και λογικά θα το δει αυτός που βαθμολογεί. Αν υπάρχει άλλος τρόπος δεν τον γνωρίζωJelly_D wrote:πως βαζω ρητρα σε καποιο μαθημα ?
Scientists dream about doing great things. Engineers do them