Πρόβλημα με ηλεκτρονική εγγραφή
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Πρόβλημα με ηλεκτρονική εγγραφή
Δεν μου έχει κάποια τέτοια επιλογή ακύρωσης.Ξέρετε που μπορώ να την ακυρώσω για την ξανακάνω?
- KonTaz
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Λοιπόν μπήκα στις 7.30 το πρωί και γράφτηκα σε 2 λεπτά.
Την κάνω χωνί,αράζω.
Την κάνω τζαμάουα,είμαι τέλειος.
Την κάνω τζαμάουα,είμαι τέλειος.
ρε παιδια μπαινω να γραφτω και μου λεει εκτος περιοδου εγγραφων.ξερει κανεις τι γινεται?
Το ιδιο συνεβη και σε μενα...πηρα τηλ τη γραμματιεα και ειπαν οτι επειδη ειναι εντονο το προβλημα ισως παρει παραταση η περιοδος των εγγραφων...
.
Last edited by Vladimir on Wed Jan 18, 2023 1:09 am, edited 1 time in total.
mysterious wrote:Από ένα πορνόγερο ως και του λόγου σας, περίμενα να αποφεύγατε αυτή την στενωπό! Όμως, αν και ραμολί, επιδίδεστε, λίαν επιτυχώς, στο κασκαντεριλίκιον!!! Γι'αυτό σας αρμόζει ένα ΕΥΓΕ για το κοινωνικόν έργον που επιτελείτε! RESPECT, βοήθειά μας!!!!
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
ναι, όπως τα πάντα στο ελληνικό κράτοςVladimir wrote:Πρεπει να παρουν το μηνυμα καποια στιγμη οτι πρεπει να φτιαξουν το δικτυο τους ομως.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Σήμερα μου βγάζει εκτός περιόδου εγγραφών, με ημερομηνία διορθώσεων 31/10 1/11...
το ίδιο και σε εμενα, "εκτός περιόδου εγγραφών". Λογικά θα την κανουμε στη γραμματεια απο δευτερα (ή τεταρτη;)
κ μενα το ιδιο μου βγαζει ρε παιδια,αλλα εγω που λειπω κ ειμαι εκτος αθηνων πως θα παω να γραφτω;;
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο λογικά θα δηλώσετε με μέιλ από τον λογαριασμό του πολυτεχνείου. εμείς έτσι κάναμε και δηλώσαμε ένα μάθημα 'Εφαρμογές Προηγμένων Υλικών' που δεν υπήρχε στην δήλωση όταν μπορούσαμε να μπούμε.scooby wrote:κ μενα το ιδιο μου βγαζει ρε παιδια,αλλα εγω που λειπω κ ειμαι εκτος αθηνων πως θα παω να γραφτω;;
Be proud to die by my Bankai.