Ρώτησα τον Τόλη και μου ειπε πως δεν θα δωθεί.william wrote:Παιδιά μια απορία...Σχετικά με το μάθημα της Συντήρησης το οποίο είναι καινούργιο και δεν έχει ξαναδιδαχθεί ξέρετε αν θα δοθεί στην εξεταστική για αυτούς που είναι επί πτυχίω?
Διευκρινίσεις για την εξεταστική
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Διευκρινίσεις για την εξεταστική
Και όλα αυτά γίνονται για να μην διορθώσουν γραπτά οι καθηγητές και χαλάσουν τις διακοπές τους? Ποιος/οι είναι υπεύθυνοι για την απόφαση αυτή?Η Σύγκλητος?Ο Τατσιόπουλος?Ποιος?
Tempus fugit
Έχουμε καμιά πληροφόρηση για το πότε θα δημοσιευτεί το πρόγραμμα της privé εξεταστικής;
Έχει απεργία η Α.Δ.Ε.Δ.Υ την τετάρτη..ελπίζω η γραμματεία να είναι ανοιχτή γιατί είναι και η προθεσμία τότε..
Με δυο μέρες δουλειάς βγαίνουν τα γραπτά. Για να μην πω με μία μέρα. Τώρα αν κάτι κηφήνες κάνουν κανα τρίμηνο να τα διορθώσουν λες και δεν βρίσκουν δυο μέρες ή διορθώνουν λίγα όποτε θυμηθούν ε τι να πεις.godfather wrote:Και όλα αυτά γίνονται για να μην διορθώσουν γραπτά οι καθηγητές και χαλάσουν τις διακοπές τους?
Αυτό μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να υφίσταται σαν δικαιολογία.
Εμείς θα πρέπει να παμε την βεβαιωση στη γραμματεια η ο επιβλέπων καθηγητης?
εγώ κατάλαβα ο καθηγητής θα την πάει...
αξίζει,φίλε,να υπάρχεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...
εμένα τη πήγε ο επιβλέπων στη γραμματεία, το ερώτημα είναι εάν πρέπει να πάμε και να κάνουμε πρόσθετη δήλωση σε ποια μαθήματα θέλουμε να συμμετάσχουμε?αυτό δεν το αναφέρει καθόλου η τελευταία ανακοίνωση προς τα μέλη ΔΕΠ...ξέρει κάποιος κάτι για αυτο?το ρωτάω επειδή συνήθως γίνεται είτε ηλεκτρονικά είτε χειρόγραφα...basboy wrote:Εμείς θα πρέπει να παμε την βεβαιωση στη γραμματεια η ο επιβλέπων καθηγητης?
εμένα ο επιβλέπων το κατέθεσε στη γραμματεία, και επειδή τον ρώτησα μου διευκρίνισε πως δε χρειάζεται να δηλώσω κάπως τα μαθήματα που χρωστάω.
το πρόγραμμα λογικά θα βγει τέλος αυτής ή αρχή της επόμενης εβδομάδας ....
όμως ρε παιδιά διαβάστε ότι σας έχει απομείνει και κάντε καμιά προσευχή να μη μας πέσουν όλα την ίδια μέρα... για να μη πω την ίδια ώρα και κακοχαρακτηριστω.....
το πρόγραμμα λογικά θα βγει τέλος αυτής ή αρχή της επόμενης εβδομάδας ....
όμως ρε παιδιά διαβάστε ότι σας έχει απομείνει και κάντε καμιά προσευχή να μη μας πέσουν όλα την ίδια μέρα... για να μη πω την ίδια ώρα και κακοχαρακτηριστω.....