Δεν είχα δει το ΥΓ, my bad!Onoffon wrote:Γι αυτο και είπε σε ΥΓ ότι απαραίτητα πρέπει να γίνει για αυτές τις κατηγορίες φοιτητών εξεταστική .zke wrote:Νομίζω ότι και οι 2 κατηγορίες θα έχουν θέμα αν δε γίνει η εξεταστική πάντως :/Onoffon wrote: Υπάρχουν φοιτητές που θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό , φοιτητές που είναι υπό διαγραφή
Απεργίες Ιούνιος 2014
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- zke
- Metallurgy Seeder
- Σχολή: Μεταλλειολόγος
Re: Απεργίες Ιούνιος 2014
δηλαδή η υποτιθέμενη εξεταστική στα χειμερινά μαθηματα η οποια θα γινόταν τελευταία βδομαδα των μαθημάτων να φανταστω οτι δεν θα γίνει τελικα;aligator wrote:Κάτι πήρε τ αυτί μου ότι τα πράγματα για τους Ναυπηγούς έχουν ως εξής:
1. Συνεχίζουν και τελειώνουν τα μαθήματα του εξαμήνου (μέχρι αρχές Αυγούστου)
2. Εξεταστική τον Σεπτέμβρη σε εαρινά και χειμερινά(κλασσικά)
3. Η εαρινή που χάθηκε θα πάει και θα κάτσει κάπου τα Χριστούγεννα
η εξεταστική χειμερινών μαθηματων θα δοθεί κανονικά κατά πάσα πιθανοτητα
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
Μάλλον δεν συνεννοουνται κ πολυ καλά μου φαίνεται! Από αύριο ανοίγει ή μένουμε ανοιχτοι από τώρα στις 18.30 μέχρι το τέλος την αυριανής συνέλευσης των διοικητικών ?
Κι έρχομαι τώρα και λέω... Μιλάνε για φασισμό κλπ και οι ίδιο που κλείνουν τη σχολή φέρονται φασιστικά... Σκέφτηκε κανείς αυτούς που διαγράφονται φέτος ή του χρόνου και έχουν μείνει με ένα μάθημα και μία παρουσίαση διπλωματικής;
Και έστω ότι ανοίξαμε και τα μαθήματα όλα κανονικά.. Και γίνει εξεταστική.. Πότε θα γίνει διόρθωση; Περιμένω βαθμό φορτραν εδώ και 3.5 μήνες.. Θα τα έχει βγάλει δλδ μέσα σε δυο βδομάδες αν γίνει η εξεταστική του Αυγούστου και η επαναληπτική μετά;
Είμαστε ένα μπάχαλο και πολύ λίγοι το παραδέχονται! Είμαστε στον αέρα και δεν έχουμε ιδέα τι θα γίνει και πώς να κινηθούμε. Υπάρχουν και φοιτητές που θέλουν να φύγουν για μεταπτυχιακό, φοιτητές που θέλουν να εργαστούν αλλά δεν μπορούν και λοιπά... Γιατί δεν αναφέρονται ξεκάθαρα σε αυτά τα θέματα; Μόνο για τα μαθήματα λένε και τπτ για το τι θα γίνει με την εξεταστική... Και με τι γραμματεία θα βγάλουν πρόγραμμα; Παίρνεις τηλ να ρωτήσεις κάτι και σου λέει, είμαι μόνη μου, δεν μπορώ να πάω μέχρι το δίπλα γραφείο να σου πω.. Πάρε τηλ σε μια βδομάδα μήπως είναι εδώ η άλλη ή έλα από δω....
Υ.Γ. Δεν ανήκω σε καμία παράταξη ούτε υποστηρίζω κάποιον.. Απλά λέω την άποψή μου ως τελειόφοιτη που δεν μπορώ καν να προγραμματίσω κάτι...
Και έστω ότι ανοίξαμε και τα μαθήματα όλα κανονικά.. Και γίνει εξεταστική.. Πότε θα γίνει διόρθωση; Περιμένω βαθμό φορτραν εδώ και 3.5 μήνες.. Θα τα έχει βγάλει δλδ μέσα σε δυο βδομάδες αν γίνει η εξεταστική του Αυγούστου και η επαναληπτική μετά;
Είμαστε ένα μπάχαλο και πολύ λίγοι το παραδέχονται! Είμαστε στον αέρα και δεν έχουμε ιδέα τι θα γίνει και πώς να κινηθούμε. Υπάρχουν και φοιτητές που θέλουν να φύγουν για μεταπτυχιακό, φοιτητές που θέλουν να εργαστούν αλλά δεν μπορούν και λοιπά... Γιατί δεν αναφέρονται ξεκάθαρα σε αυτά τα θέματα; Μόνο για τα μαθήματα λένε και τπτ για το τι θα γίνει με την εξεταστική... Και με τι γραμματεία θα βγάλουν πρόγραμμα; Παίρνεις τηλ να ρωτήσεις κάτι και σου λέει, είμαι μόνη μου, δεν μπορώ να πάω μέχρι το δίπλα γραφείο να σου πω.. Πάρε τηλ σε μια βδομάδα μήπως είναι εδώ η άλλη ή έλα από δω....
Υ.Γ. Δεν ανήκω σε καμία παράταξη ούτε υποστηρίζω κάποιον.. Απλά λέω την άποψή μου ως τελειόφοιτη που δεν μπορώ καν να προγραμματίσω κάτι...
Ε ναι κάπου πρέπει να μπει και η εαρινή. Αφού δεν έχει κανείς τα παπάρια να πει ότι τη χάσαμε κάπου θα χωνόταν για να βγουν να πουν ότι δε χάθηκε τίποτα.aligator wrote: 3. Η εαρινή που χάθηκε θα πάει και θα κάτσει κάπου τα Χριστούγεννα
- Kokontina-_-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
MNmix wrote:"το πολυτεχνειο ειχαμε πει οτι θα μεινει ανοιχτο απο την ωρα της Συγκλητου και μεχρι και το περας της ΓΣ μας.
Εξ'ου και η ΠΡΩΙΝΗ ΩΡΑ και το "επειγον" αυτης.
Εννοειται βεβαια οτι αν η σημερινη Συγκλητος εχει αρνητικο αποτελεσμα....ε, δεν θα περιμενουμε "ανοιχτοι" μεχρι το πρωι.
Εξ'ου και η κωλοπιλαλα να ερθετε καποιοι ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ εδω...
Μην τα πω πιο 'αναλυτικα' ε? Συνεννοηθηκαμε φανταζομαι...."
Από το γκρουπ των διοικητικών στο fb.
Ρε παιδιά παίζει αυτό???? Δηλαδή θα τρελαθούμε τελείως????
Inventing a job is better than finding a job.
٩(•_•)۶ ٩(-_-)۶ ٩(●.•)۶ ٩(๏̯͡๏)۶
٩(•_•)۶ ٩(-_-)۶ ٩(●.•)۶ ٩(๏̯͡๏)۶
-
- Private First Class
- Σχολή: Ναυπηγός
Ποιά είναι η σελίδα των διοικητικών στο facebook;
- arxaios
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
H ανακοίνωση αυτή είναι από μέλος του σωματείου στο Facebook, ο οποίος έχει βγει αρκετές φορές και στα κανάλια (και στις αρχές της χρονιάς).
Before you judge a man, walk a mile in his shoes; after that, who cares?! He's a mile away and you've got his shoes!
δεν ξέρω αν παιζει αυτο, αλλά το ύφος του μηνύματος του δεν μου αρέσει καθόλουKokontina-_- wrote:MNmix wrote:"το πολυτεχνειο ειχαμε πει οτι θα μεινει ανοιχτο απο την ωρα της Συγκλητου και μεχρι και το περας της ΓΣ μας.
Εξ'ου και η ΠΡΩΙΝΗ ΩΡΑ και το "επειγον" αυτης.
Εννοειται βεβαια οτι αν η σημερινη Συγκλητος εχει αρνητικο αποτελεσμα....ε, δεν θα περιμενουμε "ανοιχτοι" μεχρι το πρωι.
Εξ'ου και η κωλοπιλαλα να ερθετε καποιοι ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ εδω...
Μην τα πω πιο 'αναλυτικα' ε? Συνεννοηθηκαμε φανταζομαι...."
Από το γκρουπ των διοικητικών στο fb.
Ρε παιδιά παίζει αυτό???? Δηλαδή θα τρελαθούμε τελείως????
Δώς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω