Για βασικος αριστερος μπακ προοριζοταν ο Σμελτσερ της Ντορτμουντ, ομως τραυματιστηκε και οταν γυρισε ηταν πολυ επηρεασμενος, τον πηρε στην προεπιλογη αλλα τον εκοψε μετα. Πηρε και τον Ντουρμ που ηταν δεξι μπακ που ομως αντικαθιστουσε τον Σμελτσερ στην Μπορουσια στα αριστερα. Δεξιοποδαρος και απειρος. Ε δεν μπαινει βασικος σε επιπεδο Μουντιαλ. Ο Χεβεντες ειναι ενας καλος αμυντικος σε μια κακη αμυντικα ομαδα και αφου δεν χωρουσε στα στοπερ καπου επρεπε να μπει. Αλλα και οσα ματς της Σαλκε ειχα δει, παντα επαιζε ή στοπερ ή δεξια. Με τον Βαλμπουενα δεξια να κανει overlap με τον Ντεμπισι θα εχει θεματα. Αριστερα επρεπε να παιξει ο Λαμ που ειναι κανονικος ακραιος αμυντικος και βοηθαει αρκετα την αναπτυξη απο τα πλαγια.Kuchiki_Byakuya wrote:εν ανάγκη να βάλει από τα αριστερά τον μπόατενγκ που είναι σταθερός αμυντικά και παίζει συνήθως απότην πλευρά του ο μπάστιαν και ο χούμελς που θα του δίνουν κάλυψη. επίσης δεν την τρώει τόσο εύκολα την τρίπλα και έχει πνευμόνια να ανεβαίνει λίγο. αυτό το λέω γιατί δεν ξέρω τόσο καλά το πιθανό ρόστερ της γερμανίας. και φυσικά να γυρίσει ο λαμ στην θέση του δεξιά. άτυχος ο ντεσάμ που τραυματίστηκε ο μουσταφί και μπορεί ο λεβ να κάνει το λογικό. έχω την τεράστια περιέργεια να δω τον καμπάιγ να δίνει μάχες με τους περιφερειακούς της γερμανίας.a_nikos wrote:Επίσης έπρεπε να πάρει κανονικό αριστερό μπακ γιατί ο Χεβεντες είναι στόπερ που ενίοτε παίζει και δεξιά. Άσχετος με τη θέση. Με τη Γαλλία ίσως έχει προβλήματα από εκεί
Ο τραυματισμος του Ροις βοηθησε στο να εχει η Γερμανια αυτο το στυλ της Μπαγερν καθως πλην Οζιλ ολοι απο τη μεση και μπροστα ειναι δικοι της. Εγω με βαση τα ματς που εχω δει δινω προβαδισμα στη Γαλλια αλλα παντα σε αυτην την ομαδα ειναι ερωτηματικο η κατασταση των μουσουλμανων αν νηστεψουν σε τετοιες εξαντλητικες συνθηκες.