δεν ειναι λογοκρισία. αν θέλετε να πλακωθείτε ή να τσακωθείτε ή να βριστείτε μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, δεν χρειάζετε να το κάνετε στο forum.
έχουμε ζητήσει επανειλημμένα, να μην γίνονται υβριστικά και ειρωνικά(με προσωπική επίθεση) post.
δεν απαγορέψαμε σε κανέναν να εκφράσει την άποψη του, όποια και να είναι αυτή, αρκεί να τηρεί τα παραπάνω.
Απεργίες Ιούνιος 2014
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Re: Απεργίες Ιούνιος 2014
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
Θα συμφωνήσω μαζί σου.... pvkpvk wrote:Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτή η λογοκρισία.castiel wrote:διαγράφτηκαν offtopic και υβριστικά-ειρωνικά μηνύματα.
συνεχίστε την συζητηση πολιτισμένα
Mr.Castiel ο καθένας εκφράζει κάποιες απόψεις και έχει τον τρόπο του. Αν δεις πουθενά μπινελίκια τότε κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις...
Εκτός και αν εσύ φιλαράκι έχεις τελειώσει και απλά δε σε πολυαπασχολεί το θέμα και με απλά λόγια "Klein mein". (Συνεχίστε μια στείρα συζήτηση για γριές )
υ.γ Τα δικά μου πάντως εκτός από μια δόση ειρωνίας προς το ΧΑΟΣ που επικρατεί,δεν υπήρχε κάτι άλλο .
υ.γ2 Συνεχίστε πολιτισμένα = Γράψτε ότι μου αρέσει εμένα ???
υ.γ3 το χιούμορ θεωρείτε ειρωνία ? να ξέρουμε και που βαδίζουμε...
υ.γ4 πρέπει να έχετε χοντρό κόλλημα με τον "Exodia" εδώ μέσα
- castiel
- Praetorian
Σπύρο,
όχι ότι έχει σημασία, αλλά είμαι στο 4ο έτος.
το συνεχίστε πολιτισμένα, δεν είναι ότι μου αρέσει εμένα. ούτε εγώ, ούτε κάποιο άλλο μέλος της διαχειριστικής ομάδας δεν έχουμε διαγράψει κάποιο post γιατι δεν μας άρεσε η άποψη που εκφράζει. ζητάμε απλά να αποφεύγονται κάποια πράγματα για να μπορεί να κυλίσει ομαλά η συζήτηση.
(το δικό σου ποστ διαγράφτηκε γιατί πυροδότησε κάποια άλλα μετά, και αν έμενε θα ήταν λίγο άκυρο )
επίσης δεν εχω ιδέα τι είναι το exodia.
δεν έχει νόημα να το συζητήσουμε άλλο εδώ γιατι βγαίνουμε εκτός θέματος, αν θέλετε κάποια άλλη διευκρίνηση μπορειτε να μου στείλετε pm
όχι ότι έχει σημασία, αλλά είμαι στο 4ο έτος.
το συνεχίστε πολιτισμένα, δεν είναι ότι μου αρέσει εμένα. ούτε εγώ, ούτε κάποιο άλλο μέλος της διαχειριστικής ομάδας δεν έχουμε διαγράψει κάποιο post γιατι δεν μας άρεσε η άποψη που εκφράζει. ζητάμε απλά να αποφεύγονται κάποια πράγματα για να μπορεί να κυλίσει ομαλά η συζήτηση.
(το δικό σου ποστ διαγράφτηκε γιατί πυροδότησε κάποια άλλα μετά, και αν έμενε θα ήταν λίγο άκυρο )
επίσης δεν εχω ιδέα τι είναι το exodia.
δεν έχει νόημα να το συζητήσουμε άλλο εδώ γιατι βγαίνουμε εκτός θέματος, αν θέλετε κάποια άλλη διευκρίνηση μπορειτε να μου στείλετε pm
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
- nagas
- Praetorian
Επιστολή ομάδας φοιτητών σε Πρύτανη, ΣΙ και Κοσμήτορες.
Πολλές από τις ανησυχίες, που έχουν εκφραστεί σε προηγούμενα post, τις γράφουν και αυτοί οι φοιτητές.
http://www.foititikanea.gr/2014/06/blog ... 6xjqlgaySM
Πολλές από τις ανησυχίες, που έχουν εκφραστεί σε προηγούμενα post, τις γράφουν και αυτοί οι φοιτητές.
Spoiler: show
Draco dormiens nunquam titillandus
Never tickle a sleeping dragon
Never tickle a sleeping dragon
- castiel
- Praetorian
είναι έντονος ο "φόβος" να μην χρωματιστούν ή μου φαίνεται;
θα ήταν πιο ωραίο να έδιναν και ένα όνομα στην ομάδα τους
και πώς γινεται μέλος κανείς σε αυτήν την ομάδα;;;;
πάντως συμφωνώ σε αυτό που ζητάνε (εν τέλει), τόσο καιρό το ΕΜΠ ειναι κλειστο και μας έχουν γραμμένους τους φοιτητές τα όργανα του ΕΜΠ...
από εκει και πέρα μπλέκουν και άλλα ζητήματα, σε άλλα σημεία μου φαίνεται σαν άμυνα, σε άλλα αγανάκτηση..
θα ήταν πιο ωραίο να έδιναν και ένα όνομα στην ομάδα τους
και πώς γινεται μέλος κανείς σε αυτήν την ομάδα;;;;
πάντως συμφωνώ σε αυτό που ζητάνε (εν τέλει), τόσο καιρό το ΕΜΠ ειναι κλειστο και μας έχουν γραμμένους τους φοιτητές τα όργανα του ΕΜΠ...
από εκει και πέρα μπλέκουν και άλλα ζητήματα, σε άλλα σημεία μου φαίνεται σαν άμυνα, σε άλλα αγανάκτηση..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
Τούμπανη επιστολή. Respect
Re:
τι δεν σου κάθεται καλά;azazel320 wrote:Θα στοιχηματιζα περισσότερα και απο το να ξαναδαγκωσει ο Σουαρες πως η επιστολή αυτη δεν γίνεται να ειναι γραμμενη απο φοιτητές τεχνολογικού ιδρύματος. Απο τον τροπο γραφης
Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
I am Mishima Heihachi. I am Tekken. You will obey.
Απ: Απεργίες Ιούνιος 2014
Θα ελεγα οτι ειναι αρκετα καλογραμμενη. Τι εννοεις;azazel320 wrote:Θα στοιχηματιζα περισσότερα και απο το να ξαναδαγκωσει ο Σουαρες πως η επιστολή αυτη δεν γίνεται να ειναι γραμμενη απο φοιτητές τεχνολογικού ιδρύματος. Απο τον τροπο γραφης
Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΥΓ. Παιξε τα χρηματα σου στον σουαρεζ...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Δώς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω