Αποτελεσματα Επαναληπτικης εξεταστικής 2013
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Αποτελεσματα Επαναληπτικης εξεταστικής 2013
Υπολογιστική ρευστομηχανική στη γραμματεία.
Μηχανική ρευστών 2 α' όροφος ΑΝΥΜ
Ηλεκτρικά κυκλώματα στο σαιτ του μαθήματος.
κυκλωματα στο σαιτ του μαθηματος? μπηκα κ εχει ακομα του ιουνιου. εισαι σιγουρος?
Για τα κυκλώματα δοκιμασε με αλλο browser γιατι μαλλον εχει κρατησει τα παλια αποτελεσματα στο cache.
Επίσης ΠΕΠ1 στον τομέα.
Επίσης ΠΕΠ1 στον τομέα.
ειχες δικιο, αυτο ητανε, δοκιμασα με αλλον περιηγητη και εμφανισε του σεπτεμβριου! σευχαριστω
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Υπολογιστική ρευστομηχανική στα στοιχεία σπουδαστή.
Φαντάζομαι ο Μαθιουλακης θα κάνει κανα δυο τέρμινα να κατεβάσει την βαθμολογία στην γραμματεία και να την περάσει στα στοιχεία σπουδαστή.Έχει κάποιος αντίθετη πληροφόρηση???
Φαντάζομαι ο Μαθιουλακης θα κάνει κανα δυο τέρμινα να κατεβάσει την βαθμολογία στην γραμματεία και να την περάσει στα στοιχεία σπουδαστή.Έχει κάποιος αντίθετη πληροφόρηση???
Χαλαρα θα περιμενει σιγουρα να βγαλει και τα βρ οποτε....netrinoscout wrote:Υπολογιστική ρευστομηχανική στα στοιχεία σπουδαστή.
- erich_hartmann
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Καλημέρα σε όλους, μήπως ξέρει κάποιος αν έχουν βγει οι βαθμοί των ΜΤΜ; Επίσης, ίσως να είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά θα ήθελα να ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση που δεν έχουν βγει οι βαθμοί πριν τελειώσουν οι εγγραφές, αν δηλώσω το μάθημα ενώ το έχω περάσει τι θα γίνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
το δηλωνεις κανονικα και αν το εχεις περασει καταχωρειται μονο του μετα!erich_hartmann wrote:Καλημέρα σε όλους, μήπως ξέρει κάποιος αν έχουν βγει οι βαθμοί των ΜΤΜ; Επίσης, ίσως να είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά θα ήθελα να ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση που δεν έχουν βγει οι βαθμοί πριν τελειώσουν οι εγγραφές, αν δηλώσω το μάθημα ενώ το έχω περάσει τι θα γίνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.