Συνελεύσεις και Αποφάσεις Συλλόγων (Νοέμβριος 2013)
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Συνελεύσεις και Αποφάσεις Συλλόγων (Νοέμβριος 2013)
Έμαθα ότι οι τοπογράφοι άνοιξαν! Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος;
-
- Captain
- Σχολή: ΣΕΜΦΕ
Κι εγώ αυτή την πληροφόρηση έχω από 2 άτομα, αλλά δεν ξέρω αριθμούς.alcor wrote:Έμαθα ότι οι τοπογράφοι άνοιξαν! Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος;
Graduate student at: Centre for Doctoral Training in Partial Differential Equations (Analysis and Applications) - University of Oxford.
Ισχύει. Υπερψηφίστηκε το πλαίσιο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με 75 ψήφους, δεύτερο το Επιτροπή Κατάληψης Τοπογράφων (ΕΑΑΚ ΑΡΕΝ) με 57 , σε σύνολο 178 ψηφισάντων. Τώρα το τι μέλλει γεννέσθαι στους Τοπογράφους αναμένουμε mail από Κοσμήτορα.LindemannWeierstrass wrote:Κι εγώ αυτή την πληροφόρηση έχω από 2 άτομα, αλλά δεν ξέρω αριθμούς.alcor wrote:Έμαθα ότι οι τοπογράφοι άνοιξαν! Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος;
-
- Metallurgy Seeder
- Σχολή: Μεταλλειολόγος
Σύμφωνα µε απόφαση της ΓΣ του Φοιτητικού Συλλόγου, η σχολή Μηχανικών Μεταλλείων - Μεταλλουργών τελεί υπό κατάληψη έως και την Τρίτη 10/12/2013, οπότε και θα διεξαχθεί νέα ΓΣ.
-
- Captain
- Σχολή: ΣΕΜΦΕ
Graduate student at: Centre for Doctoral Training in Partial Differential Equations (Analysis and Applications) - University of Oxford.