Αναστολή κάθε ακαδημαϊκής δραστηριότητας σε ΕΚΠΑ/ΕΜΠ

Ανακοινώσεις, συζητήσεις και προβληματισμοί που αφορούν το Πολυτεχνείο γενικότερα.
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Onoffon
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 395
Joined: Tue Jun 25, 2013 10:06 pm
Σχολή: Μηχανολόγος
Gender: Male

Απ: Αναστολή κάθε ακαδημαϊκής δραστηριότητας σε ΕΚΠΑ/ΕΜΠ

Post by Onoffon »

Αψογα

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Δώς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
User avatar
castiel
Praetorian
Praetorian
Posts: 6466
Joined: Tue Oct 05, 2010 8:08 pm
Σχολή: Ναυπηγός
Gender: Male
Location: 501 Not Implemented

Re: Αναστολή κάθε ακαδημαϊκής δραστηριότητας σε ΕΚΠΑ/ΕΜΠ

Post by castiel »

Παράνομη αλλά όχι καταχρηστική έκρινε το Πρωτοδικείο Αθηνών την απεργία των διοικητικών υπαλλήλων του ΕΚΠΑ και του ΕΜΠ, μετά τη δεύτερη προσφυγή του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου.
Ωστόσο από την πλευρά τους οι διοικητικοί υπάλληλοι των δύο ΑΕΙ φέρονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις, ενώ στο «χορό» των κινητοποιήσεων με τη μορφή των καταλήψεων μπήκαν και οι φοιτητές

Στο υπουργείο Παιδείας υπάρχει προβληματισμός για την επόμενη ημέρα καθώς το αδιέξοδο είναι πλέον πραγματικό.
«Η μοναδική μας επιλογή είναι να εφαρμοστεί ο νόμος» ανέφερε κυβερνητική πηγή στο esos, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει εάν αυτό θα εφαρμοστεί άμεσα.
«Η επέμβαση της αστυνομίας σε ένα τέτοιο χώρο όπου κινείται η νεολαία είναι επικίνδυνη. Ενδεχομένως κάποιοι να θελήσουν να χυθεί αίμα» προσέθετε άλλη πηγή.
Πάντως από το πρωί κυκλοφορεί και το σενάριο περί ενεργοποίησης ομάδων φοιτητών να επιδιώξουν το άνοιγμα των σχολών, ώστε να ξεκινήσουν τα μαθήματα και οι επαναληπτικές εξετάσεις.

ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

→ ΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
1. Δεν έγινε κοινοποίηση στα αρμόδια Υπουργεία 4 πλήρεις ημέρες πριν την έναρξη της απεργίας
2. Δεν υπήρξε γνωστοποίηση των αιτημάτων στον Υπουργό Οικονομικών
3. Δεν διατέθηκε προσωπικό ασφαλείας
4. Δεν διατέθηκε προσωπικό για την αντιμετώπιση των στοιχειωδών αναγκών του κοινωνικού συνόλου ( Εγγραφές – μετεγγραφές φοιτητών, ορκομωσίες, Erasmus)
→ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
Η παρανομία λόγω καταχρηστικότητας προϋποθέτει νομίμως κηρυχθείσα απεργία, η οποία εν προκειμένω δεν υφίσταται.
→ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΟ
Αναγνωρίζεται η παρανομία των απεργιακών κινητοποιήσεων στα ΑΕΙ των μελών της Ομοσπονδίας για το χρονικό διάστημα 18-23/11/2013 και απαγορεύεται η συνέχιση τους.
→ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ
Η απαγόρευση κάθε άλλης κινητοποίησης στο μέλλον με ίδιο περιεχόμενο και αιτήματα απορρίπτεται καθώς προβάλλεται πρόωρα και οι περιστάσεις υπό τις οποίες θα τελεί τυχόν νέα κινητοποίηση δεν δύναται να προβλεφθούν

http://esos.gr/article/eidisis-tritovat ... n_ekpa_emp
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..


___P.S.___

Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
charidimostit
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 10
Joined: Mon Oct 18, 2010 10:35 pm
Σχολή: Μηχανολόγος

Re: Αναστολή κάθε ακαδημαϊκής δραστηριότητας σε ΕΚΠΑ/ΕΜΠ

Post by charidimostit »

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη συνέχιση της απεργίας

http://www.neolaia.gr/2013/11/20/ekpa-e ... z2lC9dcKyJ
http://www.neolaia.gr/2013/11/20/ekpa-e ... -apergias/
User avatar
Kyria_patatokeftou
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 697
Joined: Wed Nov 17, 2010 9:49 am
Σχολή: Μηχανολόγος

Re: Αναστολή κάθε ακαδημαϊκής δραστηριότητας σε ΕΚΠΑ/ΕΜΠ

Post by Kyria_patatokeftou »

Τι προβλέπει η πρόταση του υπουργού για να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια
O υπουργός Παιδείας Κων. Αρβανιτόπουλος κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση αναδιάρθρωσης για την άμβλυνση των συνεπειών στα Πανεπιστήμια.

Παράλληλα, προωθείται άμεσα νομοθετική ρύθμιση, ώστε οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ που έχουν ήδη παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και έχουν τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία, να τεθούν σε διαθεσιμότητα και ισάριθμοι συνάδελφοί τους που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σχεδιάζει και υλοποιεί σταθερά την κυβερνητική στρατηγική επιλογή της Δημόσιας Δωρεάν Εκπαίδευσης.
Με τη διαθεσιμότητα των 1165 Διοικητικών Υπαλλήλων ολοκληρώθηκε η διαχείριση του πλεονάζοντος προσωπικού στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Παράλληλα, αρχίζει άμεσα η διαδικασία της Πανεπιστημιακής Κινητικότητας για την επανατοποθέτηση των 650 εξ αυτών.

Το Ειδικό Τριμελές Υπηρεσιακό Συμβούλιο θα εξετάσει εντός των προσεχών ημερών, όλες τις ενστάσεις που θα υποβληθούν για την αποκατάσταση τυχόν αδικιών που προέκυψαν από ανακριβείς δηλώσεις στοιχείων από απογραφόμενους υπαλλήλους, κατά τη διάρκεια της απογραφής τους. Η υποβολή των ενστάσεων πρέπει να συνοδεύεται από τις σχετικές βεβαιώσεις πιστοποίησης των αιτιάσεων από τις Διευθύνσεις Διοικητικού/ Προσωπικού του οικείου Πανεπιστημίου.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θα συμβάλει στις μεταρρυθμιστικές δράσεις και τη συνολική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών – όπως και των υπολοίπων ιδρυμάτων - με στόχο την κατάρτιση και έγκριση του Οργανισμού τους. Σε αυτό το πλαίσιο, η όποια υπο-στελέχωση βασικών λειτουργιών προκύψει, θα αντιμετωπιστεί με δια-ιδρυματική κινητικότητα από Διοικητικούς Υπαλλήλους των Πανεπιστημίων, οι οποίοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, εκπληρώνοντας σταθερά το στόχο της ενίσχυσης του Δημόσιου Πανεπιστημίου, προέβη το 2013 στην πρόσληψη 454 μελών Διδακτικού Προσωπικού Πανεπιστημίων και ΤΕΙ και θα προβεί εντός του 2014 στην πρόσληψη άλλων 400. Προσλήψεις νέων επιστημόνων, που εκκρεμούσαν την τελευταία πενταετία και οι οποίες αναβαθμίζουν το διδακτικό και ερευνητικό δυναμικό των ιδρυμάτων και θέτουν φραγμό στην «διαρροή επιστημονικού δυναμικού» στο εξωτερικό.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ολοκληρώνει εντός του έτους την τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου που αφορά στο Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό των Πανεπιστημίων. Συνεπώς, η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών και η επανατοποθέτηση του διοικητικού προσωπικού θα πραγματοποιηθεί χωρίς τις επικαλύψεις και στρεβλώσεις του παρελθόντος. Παράλληλα, θα δοθεί η δυνατότητα σε διοικητικούς υπαλλήλους των Πανεπιστημίων, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και κατέχουν τα σχετικά προσόντα, να τοποθετηθούν σε θέσεις ΕΔΙΠ, όπως προβλέπεται από το άρθρο 79 του Ν. 4009.

Τέλος, το Υπουργείο διαπιστώνει ότι λόγω της μη απογραφής ενός σημαντικού αριθμού διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι εκ του νόμου τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία, ο συνολικός αριθμός των διοικητικών υπαλλήλων που αφαιρούνται από το δυναμικό του ΕΚΠΑ υπερβαίνει τους πλεονάζοντες που καταργούσε η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση της 13ης Οκτωβρίου. Γι’ αυτό προωθείται άμεσα νομοθετική ρύθμιση, ώστε οι διοικητικοί υπάλληλοι που έχουν ήδη παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και έχουν τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία, να τεθούν σε διαθεσιμότητα και ισάριθμοι συνάδελφοί τους που είναι σε διαθεσιμότητα να επιστρέψουν στην εργασία τους. Όλα αυτά προϋποθέτουν ανοιχτά Πανεπιστήμια», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ. Αρβανιτόπουλου.
πηγή http://www.capital.gr/News.asp?id=1913535
I'm fine, as long as my buddha smiles to me..!
User avatar
castiel
Praetorian
Praetorian
Posts: 6466
Joined: Tue Oct 05, 2010 8:08 pm
Σχολή: Ναυπηγός
Gender: Male
Location: 501 Not Implemented

Re: Αναστολή κάθε ακαδημαϊκής δραστηριότητας σε ΕΚΠΑ/ΕΜΠ

Post by castiel »

Βόμβα στη διαδικασία διαθεσιμότητας στα ΑΕΙ

Δύο μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου καταγγέλλουν σε απόρρητο έγγραφό τους ότι ο υπουργός Παιδείας παραβίασε τη νομιμότητα. Υποστηρίζουν ότι αντικαταστάθηκαν παράνομα από υπαλλήλους του υπουργείου, επειδή ήθελαν να ελέγξουν τα στοιχεία


Πραξικοπηματικά, ο υπουργός Παιδείας παρενέβη στο έργο του Τριμελούς Υπηρεσιακού Συμβουλίου και αντικατέστησε τα δύο μέλη του όταν αυτά ζήτησαν να κάνουν έλεγχο στοιχείων συγκεκριμένων υπαλλήλων του ΕΚΠΑ και του ΕΜΠ, προτού οι οριστικοί πίνακες κατάταξης αποσταλούν στο ΑΣΕΠ για να ξεκινήσει η διαθεσιμότητα.

Αυτό προκύπτει από το έγγραφο-«φωτιά» με την καταγγελία των δύο μελών, που έχει στη διάθεσή της η «Κ.Ε.». Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, οι σχετικοί πίνακες κατάταξης που δημοσιοποίησε το ΑΣΕΠ είναι όχι μόνο ανακριβείς και με σωρεία λαθών, όπως καταγγέλλεται από όλους τους εμπλεκομένους, αλλά φέρεται ότι παραποιήθηκαν στοιχεία και δεν τηρήθηκαν ούτε οι στοιχειώδεις νόμιμες διαδικασίες, καθ' υπόδειξιν μάλιστα του ίδιου του υπουργού.

Στη θέση των δύο μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου που αντικαταστάθηκαν, ο κ. Αρβανιτόπουλος όρισε δύο υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας και όχι κάποιους από τα νόμιμα αναπληρωματικά μέλη, ως ώφειλε. Για να έχει, προφανώς, το κεφάλι του ήσυχο.

Τα όσα διαδραματίστηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου το απόγευμα της 20ής Νοεμβρίου είναι αποκαλυπτικά για την πλήρως αδιαφανή διαδικασία που ακολουθήθηκε στη σύνταξη των πινάκων κατάταξης των προς διαθεσιμότητα υπαλλήλων.

Η «Κ.Ε.» έχει στη διάθεσή της την καταγγελία των δύο μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, στην οποία περιγράφονται λεπτομερώς τα όσα διαδραματίστηκαν. Δημοσιεύουμε αποσπασματικά:

**«Στις 15.31 της 20ής Νοεμβρίου, ειδοποιηθήκαμε τηλεφωνικώς να παραστούμε κατεπειγόντως στη συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου. Μεταβήκαμε κατά την ώρα 17.00 στα γραφεία του ΑΣΕΠ όπου συνεδριάζει το Ειδικό Τριμελές».

**«Εξετάστηκαν κατ' αρχάς το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, που είχε απαντήσει στις ενστάσεις και ερωτήσεις μας και εγκρίθηκαν οι αναρτήσεις των καταστάσεων. Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, για το οποίο όμως η Διοίκησή του δεν είχε απαντήσει στα ερωτήματα του Ειδικού Τριμελούς Υπηρεσιακού Συμβουλίου και για τον λόγο αυτό αναβλήθηκε η ανάρτηση των καταστάσεων».

**«Στη συνέχεια έγινε συζήτηση για τα άλλα ΑΕΙ. Διαπιστώθηκε από τις καταστάσεις ότι υπήρχε μεγάλος αριθμός υπαλλήλων που μοριοδοτείται από την εισαγωγή του στη Δημόσια Διοίκηση μέσω ΑΣΕΠ. Επίσης, μεγάλος αριθμός υπαλλήλων δήλωσε στην απογραφή του άριστη υπηρεσιακή αξιολόγηση».

**«Δεδομένου ότι η ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας διά στόματος υπουργού ήταν ότι μέσω ΑΣΕΠ έχουν προσληφθεί 12 διοικητικοί υπάλληλοι στο Καποδιστριακό και στο Πολυτεχνείο 19, προβληματιστήκαμε διαπιστώνοντας στις καταστάσεις που ελέγχαμε ότι υπήρχαν περίπου 200 υπάλληλοι του ΕΚΠΑ και περίπου 120 του ΕΜΠ που είχαν δηλώσει στην απογραφή τους ότι είχαν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ».

**«Επειδή η πρόεδρος του Ειδικού Τριμελούς Υπηρεσιακού Συμβουλίου απαιτούσε την άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας, θεωρήσαμε ότι είναι και νόμιμο και ηθικό και διασφαλίζει την αμεροληψία και διαφάνεια να γίνει έλεγχος των συγκεκριμένων στοιχείων από τους φακέλους».

**«Η απάντηση της προέδρου συνοπτικά ήταν η εξής: "Πρέπει να τα τελειώνουμε γιατί, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ, υπάρχει μνημονιακή υποχρέωση της χώρας και πλήττεται και το δημόσιο συμφέρον"».

**«Μας υπέβαλε το ερώτημα αν δηλώνουμε κώλυμα. Η απάντησή μας ήταν αρνητική και τότε η πρόεδρος δήλωσε ότι έχει αυτή κώλυμα και τηλεφώνησε στον υπουργό Παιδείας για να ενημερώσει σχετικά».

**«Μετά από αρκετή ώρα και περί τις 20.30 ήρθε έγγραφο του υπουργού Παιδείας. Το εν λόγω έγγραφο ζητούσε την αντικατάστασή μας από υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας και όχι από τα νόμιμα αναπληρωματικά μας μέλη και την απρόσκοπτη ολοκλήρωση της διαδικασίας».

Τα δύο μέλη έχουν επισυνάψει στα πρακτικά του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και ιδιόχειρη δήλωσή τους με την οποία εξηγούν τους λόγους για τους οποίους αρνούνται να πιστοποιήσουν τα συγκεκριμένα στοιχεία για τους υπαλλήλους του ΕΚΠΑ και του ΕΜΠ.

Και αναφέρουν τα εξής:

1«Παρουσιάζεται μεγάλος αριθμός υπαλλήλων που δηλώνουν εισαγωγή στη Δημόσια Διοίκηση μέσω ΑΣΕΠ και επίσης μεγάλος αριθμός αξιολόγησης των υπαλλήλων με βαθμό 9 και 10, μοριοδότηση που επηρεάζει έντονα την κατάταξη προκειμένου από το τέλος της κλίμακας να τεθεί σε διαθεσιμότητα μεγάλος αριθμός υπαλλήλων. Οι συγκεκριμένες μοριοδοτήσεις θα πρέπει να ελεγχθούν χωρίς αυτό να έχει την έννοια ελέγχου της ειλικρίνειας των δηλούντων, δεδομένου ότι ως προς το ΑΣΕΠ κάποιοι να θεωρήσουν ότι το δικαιούνταν επειδή είχαν εισαχθεί στη Δημόσια Διοίκηση με το Π.Δ. 164».

2«Ως προς την υπηρεσιακή αξιολόγηση με 9 και 10 απλά να μη γνώριζαν ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα νομιμοποιείται με τον έλεγχο της ειδικής επιτροπής».

3«Βεβαίως δεν θα είχαμε καμία αντίρρηση εάν τα συγκεκριμένα στοιχεία είχαν πιστοποιηθεί και βεβαιωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Πανεπιστημίων και του υπουργείου Παιδείας».

4«Διαχέεται έντονα η εντύπωση ότι στο ΕΚΠΑ μόνο 12 υπάλληλοι προσελήφθησαν μέσω ΑΣΕΠ και ανάλογος αριθμός για το ΕΜΠ. Σεβόμενοι και το συγκεκριμένο συλλογικό όργανο, αλλά και την έντονα εκφρασθείσα επιθυμία για διαφάνεια και αμεροληψία του υπουργείου Παιδείας, δεν δεχόμαστε εμείς να τα πιστοποιήσουμε».
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..


___P.S.___

Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
User avatar
Kyria_patatokeftou
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 697
Joined: Wed Nov 17, 2010 9:49 am
Σχολή: Μηχανολόγος

Re: Αναστολή κάθε ακαδημαϊκής δραστηριότητας σε ΕΚΠΑ/ΕΜΠ

Post by Kyria_patatokeftou »

Από καθ. Χατζή ΕΚΠΑ σχετικά με τη σημερινή σύγκλητο ΕΜΠ:
Η Σύγκλητος του ΕΜΠ απέρριψε τις προτάσεις του Υπουργείου. Ζητά αναστολή της ΚΥΑ για δυο μήνες και διάλογο. Η συνεδρίαση της Συγκλήτου του ΕΜΠ διεξήχθη υπό την ασφυκτική πίεση φοιτητών και απεργών.
Η απόφαση της Συγκλήτου του ΕΜΠ αυξάνει τις πιθανότητες να λάβει παρόμοια απόφαση και η Σύγκλητος του ΕΚΠΑ αύριο.
I'm fine, as long as my buddha smiles to me..!
User avatar
nikolio
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 343
Joined: Sun Jun 03, 2012 11:20 pm
Σχολή: Μηχανολόγος
Gender: Male

Απ: Αναστολή κάθε ακαδημαϊκής δραστηριότητας σε ΕΚΠΑ/ΕΜΠ

Post by nikolio »

Που σημαινει?

Ταπατολκντ!
User avatar
Kyria_patatokeftou
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 697
Joined: Wed Nov 17, 2010 9:49 am
Σχολή: Μηχανολόγος

Re: Απ: Αναστολή κάθε ακαδημαϊκής δραστηριότητας σε ΕΚΠΑ/ΕΜΠ

Post by Kyria_patatokeftou »

nikolio wrote:Που σημαινει?
Ότι αποφάσισαν πως δεν συμφωνούν με την παραπάνω (που έχω ποστάρει) πρόταση του υπουργείου. Βέβαια ο Σιμόπουλος πήγε δύο φορές στο υπουργό από χθες κ διαδόθηκε ότι τα βρήκαν, ο ίδιος ο Σιμ μάλιστα είχε δηλώσει πως 3 σχολές του ΕΜΠ λειτουργούν κανονικά κ ότι θα γίνει προσπάθεια κ για τις υπόλοιπες. Οι κοσμήτορες προχθές στη μίνι σύγκλητο είχαν δηλώσει την αδυναμία κανονικής λειτουργίας λόγω ελλείψεων (και αυτοί των σχολών που λειτουργούν) κ ίσως στο πλαίσιο του μπουρδέλου με τα μόρια κ την απογραφή να μην έκριναν ότι μπορούν να συμφωνήσουν με την παραπάνω πρόταση. Ο Χατζής έχει ενημέρωση ότι στο χώρο της συγκλήτου ήταν κ απεργοί κ φοιτητές, με ό,τι κ αν συνεπάγεται αυτό.
Φυσικά εικάζω με όλα αυτά, απλά μου φαίνεται back to square one.
I'm fine, as long as my buddha smiles to me..!
kostas
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 60
Joined: Mon Feb 21, 2011 3:31 pm
Σχολή: Μηχανολόγος

Re: Αναστολή κάθε ακαδημαϊκής δραστηριότητας σε ΕΚΠΑ/ΕΜΠ

Post by kostas »

ρε παιδια αυτα που διαβαζω εδω περα μου φαινονται αρκετα σοβαρα..γνωριζει κανεις τι σημαινει επι της ουσιας η αποφαση της συγκλητου?
User avatar
erich_hartmann
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 47
Joined: Wed Jul 07, 2010 7:25 pm
Σχολή: Μηχανολόγος

Re: Αναστολή κάθε ακαδημαϊκής δραστηριότητας σε ΕΚΠΑ/ΕΜΠ

Post by erich_hartmann »

Παιδιά προς το παρόν με ενδιαφέρει περισσότερο το άμεσο μέλλον και ειδικότερα αν θα συνεχιστεί η εξεταστική από Δευτέρα!! Και ένα μάθημα να προλάβω να δώσω κέρδος θα είναι!
Post Reply

Return to “Τα Πολυτεχνειακά”