[Poll] Τι θέλετε να γίνει όταν ανοίξει το ΕΜΠ;
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: [Poll] Τι θέλετε να γίνει όταν ανοίξει το ΕΜΠ;
Γνώμη μου είναι πως αν είναι να ξεκινήσουμε,είναι προτιμότερο να γίνει ένα πράγμα σωστά και ολοκληρωμένα παρά όλα μαζί και στο πόδι!Θα πρότεινα να μη γίνει ούτε τώρα επαναληπτική,ούτε τον χειμώνα διπλή διότι ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος..Με βάση τους γνωστούς υπολογισμούς,το επόμενο εξάμηνο θα ξεκινήσει Απρίλη;!Να γίνει εξεταστική μόνο για τους επί πτυχίω!Επιπλέον θεωρώ πως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη..Οι ελλείψεις που μας περιμένουν ανοίγοντας,ίσως οδηγήσουν στο να χαθεί τη τελευταία στιγμή το εξάμηνο..Άρα βλέπουμε στη πορεία!
Έχω παρευρεθεί σε διπλή εξεταστική. Το αποτέλεσμα ήταν να έχω σίγουρα από 2 και πάνω μαθήματα τη μέρα για να δώσω. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρχε χρόνος επαρκούς διαβάσματος και ήταν ένα ναυάγιο. Επίσης, ποιος μου εγγυάται εμένα ότι θα γίνει και η χαριστική για τους επί πτυχίω έπειτα από μία διπλή εξεταστική. Μην ξεχνάμε ότι τα αποτελέσματα σε κάποια μαθήματα αργούν πάρα πολύ. Οπότε ακόμα και χαριστική να γίνει, υπάρχει πιθανότητα να μην ξέρω τα αποτελέσματα της εξέτασής μου (της κανονικής) και να πρέπει να ξαναδώσω όλα τα μαθήματα γιατί πολύ απλά δε θα γνωρίζω αν έχω περάσει ένα μάθημα ή όχι. Επίσης, αν γίνει διπλή, θα μεταφερθεί και η εαρινή εξεταστική. Δεδομένου των περσινών εξεταστικών περιόδων του καλοκαιριού, θα δώσω κατά πως φαίνεται Αύγουστο τη χαριστική. Πότε θα έχουν βγει τα αποτελέσματα για να ξέρω να δώσω Σεπτέμβρη????
Χίλιες φορές να συνεχιστεί η επαναληπτική από εκεί που είχε μείνει, δηλαδή άλλες δυο βδομάδες και να μην μπλέξουμε τα μπούτια μας!!!! 9 χρόνια μέσα σε αυτό το "ίδρυμα" για να μην το πω αλλιώς, έχω δει πολλά και ξέρω! Και δεν ανήκω στους αιώνιους..
Χίλιες φορές να συνεχιστεί η επαναληπτική από εκεί που είχε μείνει, δηλαδή άλλες δυο βδομάδες και να μην μπλέξουμε τα μπούτια μας!!!! 9 χρόνια μέσα σε αυτό το "ίδρυμα" για να μην το πω αλλιώς, έχω δει πολλά και ξέρω! Και δεν ανήκω στους αιώνιους..
Αλλα και το εξαμηνο να χαθει εμενα προσωπικα δεν με πηραζει αρκει να μας το πουνε τωρα και να μην χαθει η εξεταστικη του σεπτεμβρη!!!.αν εται θα τελειωσουμε νωρις χαλαλι και θα κανουμε και ανθρωπινο εαρινο οπως λεει
.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
γιατί δεν υπάρχει επιλογή "να ξανακλείσει το ρημάδι να ησυχάσουμε" ?
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
προσωπικά θα ήθελα να αρχίσει το εξάμηνο και να γίνει διπλή εξεταστική γιατί τώρα είναι δύσκολο να μπω σε ρυθμό διαβάσματος και εξεταστικής. οπότε να αρχίσει ομαλά το εξάμηνο και όταν έρθει η κρίσιμη ώρα να είμαι σε ρυθμό και λογική εξετάσεων.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Όταν είπα όχι προχειρότητες τώρα, που κάποιοι ταυτόχρονα δουλεύουμε και διαβάζουμε (που μάλλον μερικοί δεν ξέρουν πως είναι και δεν αναγκάζονται σε time management), και πόσης σημασίας είναι να ξέρουμε το πρόγραμμα με λέγατε φοιτήτρια που διαβάζει με πάθος.Kuchiki_Byakuya wrote:Re: [Poll] Τι θέλετε να γίνει όταν ανοίξει το ΕΜΠ;
Author: Kuchiki_Byakuya » Fri Nov 08, 2013 4:12 am
προσωπικά θα ήθελα να αρχίσει το εξάμηνο και να γίνει διπλή εξεταστική γιατί τώρα είναι δύσκολο να μπω σε ρυθμό διαβάσματος και εξεταστικής. οπότε να αρχίσει ομαλά το εξάμηνο και όταν έρθει η κρίσιμη ώρα να είμαι σε ρυθμό και λογική εξετάσεων.
Τί έγινε τώρα; Γίναμε όλοι φοιτητές με πάθος;
Τι ώρα περιμένουμε την απόφαση?
Παιδιά να ανοίξουμε! Αυτό είναι το σημαντικό!
Προσωπικά συμφωνώ ότι η διπλή εξεταστική είναι μεγάλο μανίκι!
Αλλά θα στηρίξω με την πρόταση του Meleniou
Προσωπικά συμφωνώ ότι η διπλή εξεταστική είναι μεγάλο μανίκι!
Αλλά θα στηρίξω με την πρόταση του Meleniou
-
- MechEng Seeder
Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται με αυτούς που χρωστάνε μόνο παρουσίαση διπλωματικής εργασίας;
Εγώ περιμένω να ανοίξει το ΕΜΠ για να παρουσιάσω διπλωματική. Πρέπει να περιμένω πρώτα να τελειώσει η εξεταστική, εάν αποφασιστεί πως θα υπάρξει, για να παρουσιάσω; Εάν τελικά δεν γίνει εξεταστική θα παρουσιάσω με το που ανοίξει το ΕΜΠ;
Εγώ περιμένω να ανοίξει το ΕΜΠ για να παρουσιάσω διπλωματική. Πρέπει να περιμένω πρώτα να τελειώσει η εξεταστική, εάν αποφασιστεί πως θα υπάρξει, για να παρουσιάσω; Εάν τελικά δεν γίνει εξεταστική θα παρουσιάσω με το που ανοίξει το ΕΜΠ;
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Απ: [Poll] Τι θέλετε να γίνει όταν ανοίξει το ΕΜΠ;
Τωρα θες να σε φτιαξω? Αν δεν λειτουργησει η γραμματεια η εστω να βρεθει ενας να υπογραψει για την εξεταση δυσκολα γινεται. Την εχουν παθει και αλλοι ετσι και πιστεψε με νιωθω τον πονο σου.johnpapa89 wrote:Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται με αυτούς που χρωστάνε μόνο παρουσίαση διπλωματικής εργασίας;
ταπατοκντ