Προσωπικά εάν χρηματοδοτούσα μια έρευνα θα αξιολογούσα τα τελικά αποτελέσματα θεωρώντας ηλίθιο να επέμβω στο τρόπο με τον οποίο αυτή διεξάγεται.Kuchiki_Byakuya wrote:δηλαδή όταν εσύ χρηματοδοτείς κάποιον να κάνει μια δουλειά δώσε του όσα σου ζητήσει. δεν πειράζει. στα δέντρα φυτρώνουν.Vallian wrote:Η πρυτανική διοίκηση?( Ποιος είναι καταλληλότερος να επιβλέψει μια ερευνητική διαδικασία παρά από αυτόν που τη διεξάγει ανεξάρτητα του χρηματοδότη της.Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει κρίνει ότι υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού)
ναι αυτό φταίει για την αποχή των φοιτητών στις συνελεύσεις. το βρήκες.[/quote]Vallian wrote:Οι φοιτητές?( Στο μεγαλύτερο σύνολο τους έχουν αποποιηθεί την πολιτική τους υπόσταση(μαζικές αποχές γενικών συνελεύσεων))
Δεν υποστηρίζω ότι η γενική συνέλευση έιναι μια βέλτιστη διαδικασία. Αλλά πες μου εσύ πως το σύνολο των φοιτητών εκφράζει την πολιτική του υπόσταση.(Μπορείς να δώσεις προσωπικό παράδειγμα, αλλά σε παρακαλώ μην απαντήσεις ειρωνεύομενος συμφοιτητες στο e-polytexneio).
είπα και εγώ, χωρίς ένα μνημόνιο. δεν γίνεται. [/quote]Vallian wrote:Το υπουργείο ( εντολοδόχος μνημονιακών πολιτικών ανεξάρτητες του συμφέροντος της κοινωνίας)
Επειδή ο λόγος για τον οποίο ο πατέρας μου είναι άνεργος είναι το ότι η τωρινή και προηγούμενες της κυβερνήσεις κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα του.
τώρα γιατί τα βάζεις με τα παιδιά των αριστερών παρατάξεων; άδικο.[/quote]Vallian wrote:να υπερασπιστείτε θέσεις σας που δεν αποτελούν αντιδραστικά λογύδρια στην επόμενη γενική συνέλευση.
Μάλλον εσύ στηρίζεις στηρίζεις τα λεγόμενα σου σε επιχειρήματα και όχι σε αντιδραστικές ειρωνείες.