Όσο για τα μουσικά, εμένα μ άρεσε το αλάτι της γης και το σημείο αρτ για καλλιτεχνικά.. Πάντως απ ό,τι φαίνεται, οι ορχήστρες κ τα μουσικά σύνολα πάνε περίπατο τελείως, όποια απόφαση κ να πάρουν, δεν θα αφορά όποια ανασύσταση ή τέλος πάντων περίσωσή τους.. Μία ανταποκρίτρια της ερτ είπε, σχετικά με την τύχη του ψηφιακού αρχείου, ότι το πιθανότερο τώρα είναι να το αναλάβει ένας αυτόνομος οργανισμός που εκμεταλλεύεται τα αρχεία της ΕΡΤ κ εκείνων των ιδιωτικών καναλιών που το θέλουν φυσικά, με κέρδος, και κάτι ανάλογο ισχύει στην Γαλλία και Γερμανία. και κάνουν και σεμινάρια , μετεκπαιδεύσεις, επενδύουν στην τεχνολογία..Vladimir wrote:Ακόμα και αν λάβει υπ'όψιν κανείς τη freakin Αρετή και Τόλμη δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσουν το Mega και το ΣΚΑΙ αντιστοίχως για τους φίλους μας τους κοτζαμπάσηδες.
Οι μαλακίες τύπου στην υγεία μας, μπήλιω κλπ που κλαίγαμε αμααάν μαζεύονται οι και καλά καλλιτέχνες και τους χρυσοπληρώνουμε είναι μέρος του προβλήματος της ''καλλιτεχνικής'' κλίκας, όπως οι αρπαχτές στα αρχαία θέατρα το καλοκαίρι, αλλά για μάντεψε, ο μαλάκας ο Έλληνας σε αυτές έδινε την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην κρατική.
Άντε περίμενε το ΣΚΑΙ να βγάλει κάτι σαν το Σαν Σήμερα.
Μάλλον θα πετάξουν και το αρχείο, πιάνει πολλά byte και θα βοηθήσει η απελευθέρωση των μπάϊτζ να εκταμιευθεί η νέα δόση.
Εμετική τιβί.
Δεν θέλω να χαθεί το αρχείο, είχε πολλά ωραία πράγματα κ έχω αφιερώσει ώρες από τη ζωή μου εκεί..