Μεταπτυχιακά ΕΜΠ
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Μεταπτυχιακά ΕΜΠ
Μπας και έχει κανείς άποψη για τα Μεταπτυχιακά του ΕΜΠ (ειδικά των Μηχανολόγων http://dpms-as.mech.ntua.gr/ και των Ναυπηγών http://www.naval.ntua.gr/post/site/arxiki.htm); Που κινούνται από θέμα ποιότητας δουλειάς, απόκτησης γνώσεων, ενδιαφέροντος τόσο των καθηγητών όσο και του αντικειμένου, αναγνώρισης στον αντίστοιχο τομέα στην αγορά εργασίας εδώ ή/και έξω, rankings ή ενδεχομένως οποιοδήποτε άλλου δείκτη που να τα αξιολογεί (όσο αυτό είναι εφικτό).
Re: Μεταπτυχικά ΕΜΠ
Tόση απαξίωση ρε ShadowMech ή διέκρινα λάθος;;;ShadowMech wrote:
- ShadowMech
- Praetorian
Πρωτα και κυρια δεν μαθαινεις αλλη φιλοσοφια, παραμενεις στο γνωστο χυμαδιο, με τους γνωστους καθηγηταραδες. Δευτερον πηδιεσαι για εναμιση χρονο (20 μαθηματα, are you fucking serious??) για να παρεις ενα χαρτι αμφιβολου (ειμαι ευγενικος) αξιας στην αγορα εργασιας.
Μιλαω απο εμπειριες και περιγραφες φιλης μου που εκανε κ μετανιωσε με το δικιο της.
Μιλαω απο εμπειριες και περιγραφες φιλης μου που εκανε κ μετανιωσε με το δικιο της.
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
ο Λakedemonas έκανε το ναυπηγική και θαλάσσια τεχνολογία.
αν δεν κάνω λάθος όταν βρήκε δουλειά σε ναυτιλιακή το σταμάτησε.
αυτό γιατί η εργασιακή εμπειρία μετρούσε περισσότερο από το μεταπτυχιακό..
πόσο αξίζουν και πόσο μετράνε δεν το ξέρω..
Είπε κ αυτό στο topic Ημερίδα με θέμα την Ναυτιλία ως Επαγγελματική Επιλογήcastiel wrote:ο Λakedemonas έκανε το ναυπηγική και θαλάσσια τεχνολογία.
αν εχεις ελευθερο χρονο και χρημα για σκοτωμα ή πας για τερμα ακαδημαϊκη καριερα καντο αλλιως μην ασχοληθεις. ή καραβι ή ξεκινα το ψαξιμο απο τωρα ή εξωτερικο. το μεταπτυχιακο δεν μου ανοιξε πορτες πουθενα ισα ισα σε ενα δυο ατομα που μου ειχαν παρει συνέντευξη και το πα μου ειπαν ώς δεν εχει και πολυ νοημα. καλυτερα η προϋπηρεσια.
Πάντως δεν είναι και 20 τα μαθήματα..στους Μηχανολόγους αν δεν κάνω λάθος είναι 6+6.
- ShadowMech
- Praetorian
Δεν ειναι σε ολα ο ιδιος αριθμος μαθηματων. Σε ενα που ειναι ενεργεια κλπ κλπ (εισαγωγη στην παπαρολογια Ι) εχουν 20 + πτυχιακη.
Man, ακομα και το να εισαι admin εδω μετραει παραπανω απο ενα ακομα χαρτι.αυτό γιατί η εργασιακή εμπειρία μετρούσε περισσότερο από το μεταπτυχιακό..
Απ: Μεταπτυχικά ΕΜΠ
"Ακομα" και το να εισαι admin εδω??ShadowMech wrote:
Man, ακομα και το να εισαι admin εδω μετραει παραπανω απο ενα ακομα χαρτι.
Μλκ στο ETH ξεφορτωθηκα 16 μαθήματα management ΕΠΕΙΔΗ ήμουν admin εδω!
- ShadowMech
- Praetorian
Re: Απ: Μεταπτυχικά ΕΜΠ
Απλα το περιμενα αυτο το ποστeΝy wrote: "Ακομα" και το να εισαι admin εδω??
Cool!
Re: Απ: Μεταπτυχικά ΕΜΠ
Πού είναι οι αιτήσεις για admin παρακαλώ να ενημερώσετε...ΑΜΕΣΑ παρακαλώ...eΝy wrote:"Ακομα" και το να εισαι admin εδω??ShadowMech wrote:
Man, ακομα και το να εισαι admin εδω μετραει παραπανω απο ενα ακομα χαρτι.
Καλά το Μεταπτυχιακό είναι 1,5 χρόνο (νομίζω) και ξεφορτώθηκες 16 μαθήματα;; Πόσα μαθήματα έχει 50??