λεσχη και φαγητο
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: λεσχη και φαγητο
τσίπρα
οκ, άρα πρέπει να'σαι βόρειος και βουνίσιος ενώ εγώ είμαι νότιοτερα και λιμανίσιος. Παίξε μια παστή σαρδελίτσα ή αντζούγια με λίγο λαδάκι και λεμονάκι και καπάκι ένα τσιπράκι για σβήσιμο. Το κρεμμύδι είναι από εποχές όταν δεν υπήρχε αφθονία και το κρέας ήταν είδος πολυτέλειας. Τέσπα. Άντε γεια μας.
-
- MechEng Seeder
γτ πρεπει να γαματε ετσι καθε θεμα και να μην σβηνονται τα ποστ?μονο σε μενα τυχαινει να ειναι απο πανω μου οι admins και να σβηνουν αβερτα οτιδηποτε εκτος θεματος ποσταρω?
τωρα ηθελα να γραψω για το μοναδικο φαγητο που φτιαχνει η λεσχη σωστα και ξενερωσα...
τωρα ηθελα να γραψω για το μοναδικο φαγητο που φτιαχνει η λεσχη σωστα και ξενερωσα...
-
- MechEng Seeder
αυτο λεγεται σωστο trollingall. koukoulofloros wrote:λολ
Αν είχε δοκιμάσει και στιφάδο...
Θα μας κρατήσεις για πολύ στο σκοτάδι ακόμα;ιστορικός mech-eng wrote:τωρα ηθελα να γραψω για το μοναδικο φαγητο που φτιαχνει η λεσχη σωστα και ξενερωσα...
Ναι, ειδικεύομαι στο μπιλιάρδο τσέπης. Γαλλικό, Αμερικάνικο ή Snooker έχω να παίξω όμως μερικά χρόνια.
all. koukoulofloros wrote:οκ ήθελα να προσδιορίσω ηλικία
Δεν σου έχω ξαναπεί;;; Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας. Αν θέλεις να δεις τι ηλικία έχω, κλείνουμε ραντεβού στην γέφυρα. Να φοράς τριαντάφυλλο στο πέτο και να κρατάς το "Ρομάντζο" στο χέρι. Για να σε βοηθήσω: Η λέσχη παλιά ήταν στον τελευταίο όροφο στο κτήριο Μηχανολόγων (όπισθεν της Μπουμπουλίνας), όπου είναι και η βιβλιοθήκη. Έχω προλάβει σύγγραμα "Κονοφάγου" στα Τεχνικά Υλικά και εργαστήρια με τον Μάμαλη κάτω στο Κέντρο, μαθήματα στο κτήριο Γκίνη και στο μεγάλο αμφιθέατρο, όπου ήταν οι Χημικοί. Η γραμματεία ήταν ακόμα κάτω όταν μπήκα στην σχολή. Τους υπολογισμούς, τους αφήνω σε σας.
all. koukoulofloros wrote: έχει χρησιμοποιηθεί από τον Καμμενο σε ομίλία τού
Έλεος
Μιλάμε για την λέσχη και το φαγητό της .
στα γραφεια της μεριμνας , βρεθηκε το μενου σιτισης..
προχειρα την προηγουμενη εβδομαδα μπορω να πω οτι ελειπε το ζαμπον τυρι (τοστ)
θα το τοιχοκολλησω εξω απο τη λεσχη να δω ποσο θα μεινει..
προχειρα την προηγουμενη εβδομαδα μπορω να πω οτι ελειπε το ζαμπον τυρι (τοστ)
θα το τοιχοκολλησω εξω απο τη λεσχη να δω ποσο θα μεινει..